Beşiktaş Çarşı grubunun resmi sitesinin forum bölümünde yapılan anketlerde çıkan sonuçlar, Beşiktaş taraftarının yeni transfer Marcio Nobre'den ötürü olumsuz düşündüğünü gözler önüne serdi...
http://www.turksportal.net/futbolhab...-istemiyor.htm
Beşiktaş Çarşı grubunun resmi sitesinin forum bölümünde yapılan anketlerde çıkan sonuçlar, Beşiktaş taraftarının yeni transfer Marcio Nobre'den ötürü olumsuz düşündüğünü gözler önüne serdi...
http://www.turksportal.net/futbolhab...-istemiyor.htm
Koray Dusova making tactical change...
isteseydi şaşardım sezon boyunca fenerli olmayan herkesin en nefret ettiği 2 fenerliden biri diğeride tuncay.yıldırım demirören harikatransfer politikasını sürdürüyor.artık fenerli yok demişti,dakika 1 gol 2 fahri tatan(fener alt yapısı)ve nobre(eller ve kollar kendini yere atmalarla meşhur olmuş fenerli)
Sayın Demiröreni anlamakta güçlük çekiyorum sayesinde Anadolu Klüplerinden çok bir farkımız kalmadı.
nobrenin beşiktaşa gitmesinin tek sebebi dahi!! daumdur gider ayak dahiliğini!! gösterdi kadroda istemedi nobrede beşiktaşa gitti çok üzüldüğüm bir transfer anelka gitseydi bu kadar üzülmezdim nobre koşan önde basan pres yapan sahada varını yoğunu ortaya koyan bir futbolcuydu bizim için benim düşüncem büyük kayıp beşiktaşta kendisine başarılar diliyorum.nobre nobre nobre marcio nobre..bu şarkıyı artık beşiktaş tribünleri söyler.bu arada beşiktaş forması bence yakışmamış..
Çok haklı bir görüş...
Yürüyüş falan yok mu bu arada...
nobre bence çok kaliteli bir golcu anelkadan daha iyi ama ilk defa fb de adı duyulduğu için bjk taraftarları istemiyor bende zamanında tomas ı istemiyordum ...
ama yararlı oldu nobre ninde yararlı olacağından eminim ... nobre yi avrupandan alsalar o fiyata bu futbolcuyu alamazdılar ... fb nin en önemli maçlarında sürekli kurtarıcı olmuştur ... kleberson ile bir hava yakalayıp g.güleç ile iyi bir 2 li olurlarsa süper olur ....
Beşiktaş taraftarı diğer taraftarlara benzemez..Adamı sevmezlerse bir kere ,isterse her maç gol atsın, takımda istenmediğini açıkça söylerler .. Nobre pek destek göremeyecek taraftarlardan en azından uzunca bir süre..
nobre bjkde barınmaz! barındırtmazlar
Beşiktaş Taraftarı Nobre'yi İstemiyor
bundan daha doğru bir yazı olamazdı herhalde
Nobre için Beşiktaş taraftarının bu önyargıları gayet normal.Bu da tamamen Beşiktaş taraftarının tükürdüğünü yalamak istememesinden kaynaklanıyor ve bence bu takdir edilmesi gereken bir durum.Çünkü hiç birşey olmamış gibi Nobre yi bağırlarına basabilir ve bunlar hiç yaşanmayabilirdi.Ama Beşiktaş taraftarı rakiplerinde oynarken sahtekar yakıştırmasını yaptıkları Nobre ye yine aynı şekilde davranabiliyor.Beşiktaşlılık duruşu da bu olsa gerek..
Ama ben bunun bu şekilde gideceğini sanmıyorum.Nobre hareketlerine çeki-düzen verir ve canını dişine katarak mücadelesini yaparsa(ki yapacaktır) ayrıca başarılı bir performans sergilerse tarftar onu bağrına basacaktır.Tabi çok katı görüşlü taraftarlarımız da var onlardan bunu beklemek hayalcilik olur ama genelinden bahsediyorum.Zamanında Mustafa Doğan için de aynı şeyler konuşulmuş ama M.Doğan İnönü deki Fenerbahçe maçında attığı gol ve sonrasındaki sevinciyle bu düşünceleri yıkmayı başarmıştır.
Ayrıca ben bu Fenerbahçede oynayan Galatasarayda oynayan oyuncular alınmasın fikrine de karşıyım.Niye alınmasınki?Yani Nobre Fenerde oynadı diye niye Beşiktaşta oynayamasın.Bu adamlar profesyonel futbolcu bizler gibi taraftar değillerki.Ekmek parası kazanıyorlar yoksa Nobre ye göre Beşiktaş ne?Fenerbahçe ne?Adam hangi takımda oynarsa o takımlıdır.İtalyada büyükler arasında büyük transferler hemen hemen her sene gerçekleşiyor ve bunun da ligin heyacanını yüksek seviyede tutmak için yapıldığı duymuştum bence gayet mantıklı.Ee tabi bazı kulpleriyle sembolleşmiş isimler var o isimleri belki bu tarz transferlerde göremeyebiliriz bu da gayet normal.Totti İtalyada Roma dan başka bir klupte oynamayacağı gibi Hasan Şaş Galatasaraydan,Tuncay Fenerbahçeden zamanında Pascal Nouma da Beşiktaş tan başka bir takım forması giymezdi.Onun dışında 3 büyükler arasındaki transferlere karşı değilim aksine olması gerekir diye düşünüyorum.
Bide Nobre nin transferine olan tepkiler altında tabi aslında Fenerbahçede oynamış birçok futbolcunun alınmasından dolayı duyulan rahatsızlık yatıyor aslında.İşte orda sorun var zamanında Mustafa Doğanı ,Ali Güneşi almıyacaksın o zaman.Yada doğrumu bilemiyorum ama Luciano yu gündemine almayacaksın.Yoksa Nobre gibi nokta transferlere sözüm yok.Hem adamın nasıl futbolcu olduğunu biliyorsun ve hatalı transfer yapma riskin azalıyor hemde adam bizim liglerimizi biliyor.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Bence NobRe değilde Daha Teknik biR foRvet aLınabiLirdi bu başkanLa bjk asLa başarıLı oLamaz ...
kimi istiyolar ronaldo yumu robinho yumu... bjk taraftarları güldürmesin kimseyii bence çoook yararlı bir transfer bjk de yararlı olacağına inanıyorum...
profesyonel futbolda herşey oluyor buna artık alışmamız lazım. hatırlayın figo nun barca dan r.madride gidişini....
beşiktaşlı arkadaşlar bırakalım artık bu fenerde oynamıs bu cımbomda oynamıs laflarını Avrupada bu yuzden başaralı olamıyoruz belkıde nobre ve G.güleç arkalarında ibrahım akın Tumer iyi iş yapar nobre fırsatcı artık besıktaslı futbolcu besıktaslılar elestırmeyı ßırakıp futbolcuyu motıveye baslasalar iyi olur.
önemli olan bence fenerde oynaması değilde bütün sene sevilmeyen bir futbolcu olması ve sonra kalkıp bjk nin bu adamı alması
Valla ben hiçbir Beşiktaşlının Ronaldoyu veya Robinho yu istiyoruz dediğini duymadım..Originally Posted by enesao
Ama bizde interneti takip ediyoruz heralde bazı forumlara giriyorum.Fenerliler 100.yıl kadroları kuruyorlar artık Totti mi dersin,Trezeguet mi dersin, Cannavaro mu dersin..Gazetelerde Adriano geliyor,Del Piero geliyor.Hatta Alexin yerine Ronaldinho gelsin diyen bile var.Bizde bunlara gülüyoruz hemde kahkahalarla..
100.yıLa 2 SupeRSTaR GeLicek Kesin..
Gelir gelmez diyen yokki ama burda Superstar kavramının kişiden kişiye değiştiğini de hatırlatmak lazım
haKLısın ama Şu an biR yıLdız aLınıRsa onu da Fb geTiRiR Türkiyeye ..aRtık soL campbeLL mı OLuR MoRienteS mi onu biLemem ...Originally Posted by koray_capello
ben zaten öle bişey demedim bjk liler onlari istyolar falan demedim..Originally Posted by koray_capello
nobreyi begenmedikleri icin bu iki ismi yazdim bunlar başka futbolcularda olabilirdi... ayrıca senin kahkalarla güldügün seylere ben katula katula gülüyorum![]()
![]()
Ya zaten onlar gülünecek şeyler.Ayrıca taraftarın Nobre ye tepkisi biz Nobre yi beğenmiyoruz daha iyisini isteriz değil niçin Nobre?Niçin 1 sezon boyunca kötülediğimiz bir oyuncu?
NobRe Bjk de adam gibi oynaRsa en az 15 goL ataR...
busuru guzel forvet var ve bizimkiler gitmis nobreyi aliyorlar. tamam nobre turkiyeyi ve turk futbolunu taniyor(hakemleri de) ama ondan daha cok iy futbolcular var(kotu oyuncu deil ama daha iyleri var). saten bobo var nobrenin yerine iy bir teknik olan bir forvet alsalardi daha iy olurdu. ve nobre gol atabilmesi icin iy kanat oyunculari lazim ve bir oyun kurucu.
bence adamin hazir bonservisi elindeyken fenerde istenmedigi, yeni bir forvet arayislarina girmemek ve yurtdisindan gelecek yeni bir forvetin TR ligine uyum saglamasini beklememek icin alinmistirr..
tamamen katılıyorum..Originally Posted by besiktas1903
bonservisi elinde falan değildi..3 milyon $ bonservis ödenip alındı nobre..
sonuçta tigana istediği için saygı duyulması lazım ....
sizde menajerlik oyununda aynısı başınıza gelse kızmazmısınız ....
oyuncuyu siz istiyorsunuz ama taraftar istemiyor![]()
hani diyolardı nobre geldi şampiyon olacaz diye şimdi nıye dondulerr
Ya niye istemiyorsunuz ?
Ben istiyorum.
Adamın suçu ne ki istenmiyor ?!
Nobre iyi bir futbolcu ama futbol oynarken yaptığı futboldışı hareketler sebebiyle şimdi istenmiyor...
Ama bence BJK taraftarı istemese bile köstek de olmaması lazım, neticede çıkar BJK çıkarı...
nobre iyi bir golcü tam bjk lik adam ama arifvari hareketleri bırakması lazımben başarılı olucağına inanıyorum