ts macı sonrası moralım cok bozuktu birazda yorgundum bi anda dalmışım... aşşagıdaki işaretledigim yeri fm de devam et yazan buton varya ilerlemek için o anda fm de oldugu hissettim bastım 2-3 kere sonra aklım basıma geldi..
paylasmak istedim (:![]()
ts macı sonrası moralım cok bozuktu birazda yorgundum bi anda dalmışım... aşşagıdaki işaretledigim yeri fm de devam et yazan buton varya ilerlemek için o anda fm de oldugu hissettim bastım 2-3 kere sonra aklım basıma geldi..
paylasmak istedim (:![]()
Merabayıns...
yorgun & dalgın & sinirli & mutsuzluk karışımının sonucu...
Geçmiş olsun![]()
Evet hepinize merhablar arkadaşlar, napıyorsunuz bugün?
Bugün az mıyız neyiz?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
kimse yok ki...
Güzel bir uyku çek en iyisi.Yatmadan önce de bir bardak soğuk suyu unutma![]()
Ben varım..
Selamlar arkadaşlar.Son kez bir uğrayayım dedim kafeye.Nasılsınız?
konu kafeye daha uygun olduğundan konuları birleştirdim...
Merhaba arkadaşlar..
Deli misin divane misin ?Hadi guşluğa.
![]()
Uykusuz bir gecedeyim yine tüm kuşlara selamlar...![]()
Ne zaman uyku tuttuki bu gece tutsun...
aynen yaa uyuyamıorm saat 1 gibi FM oynarken dalıodm az daha düşüodm PCnin üzerine ama uyku kalmadı
Hiç sorma SeRhat (Serhat tı galiba yanlış olduysa pardon) bende hiç uyumuyom her gün sabaha kadar otur...
Ivan İyi Geceler bu arada...
abi ne olacak sonumuz yaa yaa uykusuzluktan ölcm yada hareketsizliktenher gece Fıratcan - Serhat - ivan ayrılmaz 3lü oldk gece kuşlarında
Hiç sorma ya başa bela bu sabahlamak... Neyse ben kaçtım biraz FM oynim de zmn geçsin...
bende biraz müzik dinliim uyuyamıorm belki dalar giderim canım sıkılıo zaten
Selam.Kimse kaldı mı?
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Ben Tv başına geçiyorum umarım Avrupa Yakasını kaçırmamışımdır.![]()
Selamımızı verelim kaçalım.![]()
avrupa yakası 40 dk fln oldu başlayalı
Ben varım ama yarından itibaren 1 sene yokum.Bir hoşçakalın demeye gelmiştim kafeye,kimseler yok.
Yine ben..
İmzadan anlaiılacağı gibi ÖSS mod ha Burak. Allah yardımcın olsun. Olsun sonra çok vaktin olur şimdi biraz sıkı çalışma zamanı![]()
Hoşçakal Burak.Şimdiden çalışmaya başlaman çok güzel.Umarım emeğinin karşılığını alırsın.Seneye görüşmek dileğiyle,kendine iyi bak şimdiden.Ben de kaçayım bir yarım saatliğine.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
pardon aygün seni yazmayı unuttm listeye
Selamlar. Arkadaşlar abiler. Kıza söyledim ve bekledim cevabı aldım ama mutluyum.
Bu arada Burak aman iyi çalış.1 sene sıksan yeter.Ben yerleştirmeleri bekliyorum bakalım.
![]()
I'm back...