Sıcak abi ya.Sıkıntıdan patlıyom evde yapack bişide yok internette takılıyoz işte
Sıcak abi ya.Sıkıntıdan patlıyom evde yapack bişide yok internette takılıyoz işte
Orda yağmur yok mu ya![]()
selam millet
Selam Deniz.Burda yağmur filan yok.2 gün önce baya yağdı.Ama şimdi tekrar sıcak
.
Ya yağmurlar bizide bıktırdı uzun kolluları çıkardık bir haftadır temmuzun ortasında![]()
.Burayada baya yağdı şimşek çaktı filan
son 2 gündür güneş açtı havalar sıcak.Öle evde takılıyoz işte ya sıkıntıdan.Ama acayip canım sıkıldı.
Burda bir şimşek çakıyor gök düşecek sanki ama bugün hava iyi biraz düzeliyor![]()
Bizde sıcaktan bıktık![]()
.Sıkıntıdan patlıyom ya.
Beyler yapmayın yaBen napayım burda ? İzmir hem Samsun'dan hem Bursa'dan kat kat sıcak
Nem olmasa dayanılır da nem olunca 35 derece olan hava 45 derece hissediliyo
Zaten yarın 37-38 olcakmış, yine geberecez sıcaktan.
O zaman sana Kamuran Akkor'dan ' bir ateşee attın benii alev alev yaktın benii ' şarkısını armağan ediyorum
Yananı görür Allah.
Amma durgun buralarıda.
Eskiden buraları hep bizimdi...
eskiden kafe yoktu, buralar hep tarlaydı.
şimdi kimin?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
İyi geceler.
selamlar ..
erken açılmış guşluk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya da saatlerde mi bi problem var.. altta 00:09 yazıyor mesaj yerinde "Bugün, 23:56 " diyor.
Last edited by tosunpasa : 19.Temmuz.2009 at 03:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
aynen,bende de...
galiba 1 saat erken ?
dakika farkı var gibi..
ya benim bilgisayarımdada sizin şimdiki mesajınızın saati 01:02 ?
bendede senin mesajın Bugün, 00:09 geçiyor
Iyi geceler ..
bilgisayardan bilgisayara fark mı ediyor :S
Kontrol paneli ayarlarınızdan 0 yapıp yaz kış saatini kapalı yapın. dakikalarda biraz sorun olabiliyor ama.
düzeltmeye çalıştım saat 1 oldu iyi mi..
neyse ya hem yapamadım hemde önemli değil =)
Tekrar aranıza dönmenin mutluluğu içerisindeyim.Bilgisayarım geldi. Ama hala tam olarak yapıldı sayılmaz.
![]()
selamlar... hoşgeldin mustafa
(/s)