bilmiyorum bakalımİsmail sen simdi ŞL ye mi gidiyorsun? Kac eleme oynayacaksın![]()
öyle yapıcam başka yapıcak birşey yok takıma bütçe hala 0Avrupa maceranı görelim de öyle ayrıl ayrılacaksan. Gruplara kalamazsan bas istifayı.![]()
![]()
bilmiyorum bakalımİsmail sen simdi ŞL ye mi gidiyorsun? Kac eleme oynayacaksın![]()
öyle yapıcam başka yapıcak birşey yok takıma bütçe hala 0Avrupa maceranı görelim de öyle ayrıl ayrılacaksan. Gruplara kalamazsan bas istifayı.![]()
![]()
İsmail abi rekorlar bekliyoruz senden(!).
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Gelecekler.
Donal McDernott
Neil Taylor
David Bevan
Garry Breen
Darren Randolph
Karl Moore
Colin Murray
Gelişmeler
Temmuzda Gelicekler Var Daha Şimdilik Bunlar Geldi Gitti.
Galway'da Yıldız Mı Doğuyor!!!
Lewis Mayo
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hocam bir bakmışsın gruplara kalmışız şansa orda chelsea milan real madrid çıkmışİsmail abi rekorlar bekliyoruz senden(!).
o da bir rekor abiİsmail Kırsa Kırsa GOL Yeme Rekorunu Kırar Bu TakımLa Ozzy![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 13.Temmuz.2009 at 19:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferlerin bazıları güzel başarılar
SS bekliyoruz
bedavadan bir bunlar geliyor.Aslında daha güzel bedavalar buldum ama diorlar yanlış adım olur sana gelmek.Maçlara daha birkaç gün var yapınca koyucamTransferlerin bazıları güzel başarılar
SS bekliyoruz
Transferler güzel. Kaleci Randolph iyi bir adama benziyor.
TariboWest
transerler çok güzel![]()
İsmail Transferlerde hep Genclere Yönelmen Güzel Fakat Aralarına Birde Tecrübeli Bir İsim Kat Bence![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Mayo fena değilmiş..
All-İrlanda Kupası Gruplar
İlk Maç Berabere!!!
Will Atkinson Galwaylı Oldu!!!
Lig Başlıyor Arkanıza Yaslanın!!!
Sokakta Pepsi Şişesi Tekmelerken Bulduk!!!
İsmail Yorumlarına Bayılıyorum yaf.![]()
Pepsi Sise Tekmeliyodu Fakat İleride Kazanacı parayla Pepsi Fabrikatörü Olacak. CoCuk![]()
evet o ilk 11 için bir transferdi.Transferler güzel. Kaleci Randolph iyi bir adama benziyor.
saol anca bunlar geliyortranserler çok güzel![]()
abi dediğim gibi teklifleri kabul etseler en kral bedavaları buldumİsmail Transferlerde hep Genclere Yönelmen Güzel Fakat Aralarına Birde Tecrübeli Bir İsim Kat Bence
______________Ama diyorlar yanlış adım olur.
ondan umutluyum hayırlısı.Mayo fena değilmiş..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol abi işallah bizede ucundan koklatırlar paranınİsmail Yorumlarına Bayılıyorum yaf.![]()
Pepsi Sise Tekmeliyodu Fakat İleride Kazanacı parayla Pepsi Fabrikatörü Olacak. CoCuk![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 13.Temmuz.2009 at 22:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hadi Bakalım İSmail Yeni Ssleri Bekliyoruz
Ligde İyi Sonuçlar Alıyoruz!!!.
Ligin 2. Maçında da yine farka gittik.Ama 1 sakat verdik.Sağlık olsun.
2. Sezonumda Dünya Çağı Menejer Oldum Sanki Man Utd'yi Yönetiyorum(Galiba Türkiyede Oynamamla Alakalı Olan Birşey
)
İsmail Dumanla Herkez İlgileniyor!!!
Hergün bir sürü haber geliyor adamları kabul etsem hemen teklif yapıcaklar ama reddetmek istemediğim bir teklifi reddettim yapıcak birşey yok belki daha sonra Galatasaray!!!
Kötü Oyun Galibiyeti Getirdi!!!
2 sakat daha verdik.Bitiriciliğimiz olmasa ligin dibini boylarız as oyuncularımız tek tek gidiyor.
Yine Kötü Oyun!!!
1 sakat daha verdik:S
Sakatlar Can Yakıyor!!!
Bu Seferde Kırmızı Kart!!!
Coca-Cola 2. Liginde Büyük Şike!!!
İlk defa 30 puanlısını gördüm.1.likten Sonunculuğa düşmüş adam.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
geldiler abi sıcak sıcak.Hadi Bakalım İSmail Yeni Ssleri Bekliyoruz![]()
Last edited by LifeYourself : 14.Temmuz.2009 at 00:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
antreman programından mı yoksa koçlardan mı bilinmez ama çok sakat var... benim ilk sezonda oluyor ama sonra düzeliyor bu durum...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Belki mali krizden düşmüştür o kulübün mali durumu ne alemde..
hepsi maçta sakatlandı atak yaparken kayarak müdahale yapıyorlar yoksa gol atıyoruz.antreman programından mı yoksa koçlardan mı bilinmez ama çok sakat var... benim ilk sezonda oluyor ama sonra düzeliyor bu durum...
mali krizden dolayı 30 puanını neden indirsinlerki?Belki mali krizden düşmüştür o kulübün mali durumu ne alemde..
İşte o nedenle bak dedim ben hiç şike duymadımda puanın düşürüldüğünü içeren mesaj vardır orda ne dedi?
Mali kriz yüzünden puan siliniyor şike gerekçesiyle değil..Bende de az önce Charlton'un 10 puanını sildiler..Adamlar Championship'ten Lig 1'e düştüler..
Lutonu yazık şampiyonluktan etmişler![]()
Tmm anladım saolun![]()
Lig Kupası 1. Raund
Atak Bile Yapamadılar!!!
Lig Kupası 2. Raund
Alan Mahon Galwaylı Oluyor!!!
Tecrübeli adam getir dediniz getirdikYönetim sizin istediğinizi yapar
Galway Sakatlıktan Çıktıkça İyi Performans Sergiliyor!!!
Micheal McKerr Galwaylı Oldu!!!
Adam McGurk Galwaylı Oldu!!!
Takım Heran Batabilir.40 Tane Oyuncu Olucak Galiba Adamlar GelinceGruplara Kalamazsak Ben Kaçam Takımdan Yoksa Başıma Kalıcak
Yuhh 40 tane
o kadar uyuncu ile 2 tanede alt liglere takim kur![]()
İyidir abi 40 oyuncuBenim kariyerde ben de yapacaktım ama son anda durdurdum kendimi
![]()
Deplasmanda Kötü Oynuyoruz!!!
Adam Hinshelwood Galwaylı Oldu!!!
Takıma erken gelmesi sakatlıklar varken iyi oldu.
2 Maçtır Deplasmanda Kazanamıyoruz!!!
Akıllara Zarar Bir Gol!!!
Evimizde Paşalar Gibiyiz!!!
McCulloch süper gol atmış, ama gerçekten bu golü atmak istedi mi acaba ?![]()
bilmiyorum çok sert vurdu glyn yetişmek istedi ama yetişemediMcCulloch süper gol atmış, ama gerçekten bu golü atmak istedi mi acaba ?![]()
![]()
cok iyi gidiyorsun İsmail. Transferler de güzel.
TariboWest