Nasıl yenilmedin yahu ilk maç Eren'le ben yendikya 88 ve 90'da attığımız 2 golle..![]()
Nasıl yenilmedin yahu ilk maç Eren'le ben yendikya 88 ve 90'da attığımız 2 golle..![]()
Last edited by bay e-ko : 10.Temmuz.2009 at 04:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Üst basamağa çıktım ama yinede kısayım yahuİnsan Murat'la Turgut arasında ister istemez boy kompleksine giriyor.
![]()
Turgut'la PES'te çok uyumsuz bir ikili oldukİlk yarı taktiği ben ayarladım amacım defansın arkasına Eto'o ve Henry'i sarkıtmaktı ama nedense sürekli kanatlardan gitmeye çalıştık(kanat oyuncusu olmayan bir taktikle hemde) ve ilk yarıyı 1-0 yenik kapattık.2.yarı Turgut 3'lü forvet yaptı kanatlardan gidecektik bu seferde topu bir türlü kanatlara aktaramadık sürekli ortadan ilerledik ve 2.golü yiyerek kaçınılmaz sonu yaşamış olduk.
![]()
Güzel buluşma olmuş.Güiza Turgut
.
fotolar hoş olmuş
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Murat abi bi güzel pataklasaydın şu Nekop'u ne kadar sevinirdim bir bilsenİnsan en sağa geçer nekop ne işin var 2 metrelik iki adamın arasında
![]()
Keşke MSN'de olduğu gibi burada da engelleyebilsem seni..![]()
Murat buluşma için beni sormuşsun ya o yaz çok meşguldum.. Siteye bile girememiştim buluşmanın fotolarını ancak gördüm. Cevap vereyim. Gelemem o buluşmaya Samsun'da değilim o tarihte yani değildim![]()
![]()
Bir Dost
Hellbells