Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: FM Scout

Thumbs up FM Scout

Arkadaşlar Forumda var mı bilemiyorum ve büyük ihtimalle çoğunuz biliyorsunuzdur ancak bilmeyen arkadaşlar için yararlı olacaktır bu paylaşım.

Transferlerde sorun yaşayan gereksiz paralar harcayan arkadaşlar için müthiş bir program var bununla geleceğin yıldızlarını ne kadar potansiyele sahiplerini...
    En önemli özelliği oyuncunun Ne Kadar paraya transfer olacağını gösteriyor

Hiç bir hile içermiyor.sadece programı açıp kayıtlı oyunu gösterip yüklendikten sonra Player Search ten istenilen özellikler seçilebilir.Sell Value yazan şey Oyuncunun kaç paraya geliceğini gösteren sekmedir.

Buyrun linki de burda...

http://www.nygreen.net/downloads/FMScout-v3.30b4.exe

bu FM 6.0.3 ile uyumlu versiyondur.Diğer versiyonlarıyla denemedim.

İyi FM'ler

dosyalarda war zaten

Nesil
    2006

paylaşım için sağ ol. bu programda yazan para sayesinde istediğmiz oyuncunun ne kadar olduğunu öğreniyoruz peki bu sonuç garantimi

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

saolasın kardeş..iyi bi program..

Quote Originally Posted by batuhan1907
    paylaşım için sağ ol. bu programda yazan para sayesinde istediğmiz oyuncunun ne kadar olduğunu öğreniyoruz peki bu sonuç garantimi
    kesinlikle garanti yalnız oyunu kaydetip açın fm scout u çünkü gün geçtikçe transfer paralarıda değişiyo haliyle...

Nesil
    2006

tamam deneyelim bakalım

deneyip bakalım. sağol paylaşan arkadaş.

zaten dosyalarda mevcuttu program ama yinede ilgin için sağol.ama trasnfer ücretleri bence doğru değil çünkü en basit önrek ernesto farias bende 9.750M paunda geleceğini söylüo oysaki oyunda 20 M paunddan aşağı vermiyolar

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    zaten dosyalarda mevcuttu program ama yinede ilgin için sağol.ama trasnfer ücretleri bence doğru değil çünkü en basit önrek ernesto farias bende 9.750M paunda geleceğini söylüo oysaki oyunda 20 M paunddan aşağı vermiyolar
    hayır herşey kesinlikle doğru bu oyunun verilerine dayanarak yapılan bi program oyunu kaydet ondan sora masaüstüne geç ordan aç programı bak futbolcunun fiyatına et teklifi bu kadar bunları yaparsan kesinlikle yanlışlıklar olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

denedim zlatanın sale value 44 yazıyodu 45 teklif ettim juve kabul etmedi hani garantiydi ben de heyecanlanmıştım...

valla bilemicem kesinlikle doğru ama belki para birimi değişik diye kaynaklanmış olabilir İngiliz Sterlini yap bi de öle dene

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

caktım para birimi euroydu benim saveledim oyunu baktım zlatan 44 yazıyodu 44 milyon euroyu reddetti sonra para birimini sterlin yaptım yine scoutta 44 yazıodu scouttaki para birimi sterlinmi ayrıca sterlinle 44 teklif ettim yine reddetti...

büyük ihtimalle sterlin diye biliyorum sen sterline çevirdikten sonra kaydettinmi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ok dostum denedim sterlinmiş zlatandan adam 97 milyon sterlin istiyo ben kısaca buna çüüüş derim başka bişey demem saol yardımların için...

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    ok dostum denedim sterlinmiş zlatandan adam 97 milyon sterlin istiyo ben kısaca buna çüüüş derim başka bişey demem saol yardımların için...
    hahaha uçmuş adamlar ya 97 milyon ha

scoutun da para birimi değiştirilebilio ayarlardan

valla denemek ıcın yenı bı fm actım chelsea ıle,ılk sezonda adrıano 48,5 torres 40 diego 10 kompany 6,5 podolski 15 hepsınede sadece bır kere teklıf yaptım ve hepsıde anında kabul ettı valla bu fm scout cok ıı oldu ha

vardı ama...neyse

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

çok güzel prorammış ya bu daha yeni deneyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

süper ya çok işime yaradı

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

arkadaslar buda bi hile sayılır benim için sen fazla para vermeyince ve üzülmeyince oyunun tadı kaçar sen tak die futbolcuyu alınca pazarlık yapmayınca olmaz bu işler ben kullanmam bana göre böle size göre nasıl bilemem

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

güzel programmış
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

walla saol 19 küsürlük kerlon için program sell valu de 10 yazıodu hiç inanmdan 12 verdim kabul etti

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

Quote Originally Posted by BaD BoY
    arkadaslar buda bi hile sayılır benim için sen fazla para vermeyince ve üzülmeyince oyunun tadı kaçar sen tak die futbolcuyu alınca pazarlık yapmayınca olmaz bu işler ben kullanmam bana göre böle size göre nasıl bilemem
    aslında doru kardeş sen pazarlık yapmayınca kazık yemeyince tadı kaçıyo oyunun

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

evet kazık yiyencenki tadı çıksın pazarlık edicenki tadı çıksın sen bunu yapınca oyunun ne tadı kalıcak sen bi teklif edion hemen kabul ediolar öle işmi olur...

deniycem şimdi bakalım nasıl bizle paylaştığın için tşkler...

ya scout hiledr arkadaşlar hileli fm ci istemiorz

28. Default

saol dosya için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

neresi hile ki anlamadım regen oyuncular çıktığında bu olmazsa nasıl haberin olacak pot.ability si yüksek oyuncuları bunu kullanmazsan başka takımlar transfer ediyor bence hile değildir herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir istemeyen kullanmaz zorlamıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SezaiAbi
    scoutun da para birimi değiştirilebilio ayarlardan
    ben bulamadım ya???

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri