Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 95 sonuç

Konu: FM 2007 Kurulumu

menejer ekleyemiyorum ?_

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Quote Originally Posted by Toze View Post
    menejer ekleyemiyorum ?_
    BENDE EKLEYEMİYORUM ARKADASIM...İSİM YAZCAK YER GOZUKMUYO.VS VS...SORUN NE BİLMİYORUM..VE DELLENMİŞ DURUMDAYIM..FM2006 YIDA SİLDİM ZATENN...

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Abİ Vallahİ Kircam Bu Cd Yİ..yukledİm Ama Kullanici Ekleyemİyorum...oynamiyorum Lenn..2008 İ Beklİycemm..ondan Once Yuklerİm Fm 2006 Yi Tekrar Baslarim..bu Ne Yaa.İŞkence..dunya Kadar Para Verdİk Cd..allah B.....v.....n

ben yükledim oynuyorum .. ama arada sirada gene o siyah ekran hatasini veriyor .. yardim isteyen arkadaslar özelden mesaj atsinlar ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben once guest hesabina kurmustum oyunu o hesap sinirli oldugu icin o hesabi tekrar kapayip yeni hesap actim olmamisti siyah ekran cikiyodu en sonunda sistem geri yukleme yapip yeni bi oturum actim calisti bu sefer bu arada ingilizce klavye ile bu kadar yazilabiliyo

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    arkadaşlar bende java nın son dürümünü yükledim,dili ingilizce yaptım
    autorun açıldı,next felan dedim yüklerken,sora "processing" yazan bi bölüm çıktı ama hiç bitmio,2 saate yakın bekledim dolmadı,yani bitmedi,sorun nedir,yardım eder misiniz lütffen
    su soruna bi cozum bulur musunuz lutfen bu da ss

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    su soruna bi cozum bulur musunuz lutfen bu da ss

Ayni sorun bendede var napmam lazim bilmiyorum..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben bekledim ama devam etti takılmadı sizin cd lerde bi bozukluk olmasın orjinal mi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

bozuk olabilir ama iki defa degistirdim cd yi.ikiside mi bozuk

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bazen öle olabiliyo bence sen o cd yerine başka bi cd al o cd ciden fm yide başka bi yerden al

Nesil
    2006
    Yer
    Island

internetten ceksem olur mu acaba?

ya rkadaslar alication error program files falan die hata verio oyundan cıkıyo tam oyuna girerken bi yardımcı olursanız sevinirim

Ben Halletim ama Böyle Yapmaları Kötü Olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

walla oyunu yeni aldm ama işallah yükleyeblirim
    FM Gazetesi

kardeşim burası forum ortamı hallettim diyorsunuz ama bi zahmet nasıl hallettiniz onu da yazarmısınız rica etsem

neden böyle olmuş ya sorun yaratıyor benim icin oyun oynamak icin pc yi yeniden başlatıyorum..

Quote Originally Posted by kavacikli View Post
    kardeşim burası forum ortamı hallettim diyorsunuz ama bi zahmet nasıl hallettiniz onu da yazarmısınız rica etsem
    Herkesin sorunu farklıdır. Senin sorunun nedir arkadaşım? Buraya yazarsam çözüm üretebiliriz.

Ama genel anlamda bu başlık altında herşey anlatıldı. Lütfen dikkatlice herşeyi bir daha yapınız.

http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...=oku&id=21&b=2

Arkadaşlar lütfen sorunlarınızı açık bir şekilde ifade ederseniz seviniriz. Hepinize yardım etmeye çalışacağız.

arkdaslar fm 2007 yklemede bnde bu alttaki hatayi verio yardm edin ya ykleyemiorm oyunu

Quote Originally Posted by deniz1905 View Post
    arkdaslar fm 2007 yklemede bnde bu alttaki hatayi verio yardm edin ya ykleyemiorm oyunu

Bu sayfada yer alan dil ayarlarını ve java'nın en son sürümü yüklediğin takdirde bir sorunun kalmaz..

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

menejer eklemede isim yazamiyorum...

JuZ@M´isimli üyeden Alıntı
    C/Documens and settings/bilgisayarınızı hangi isimle kayıt ettiyseniz o isimli klasör/oraya gelince application data klasörünü bulmanız lazım eğer gizli dosyaları göster seçeneğini işaretlemediyseniz göremezsiniz bunun için yukarıdan araçlar/klasör seçenekleri yönergelerini izleyerek gizli olan dosyaları göster seçneğini işaretleyebilirsiniz daha sonra menüde application data görünecektir buraya girip sports interactive klasörünü bulup içine girin ve fm 2007 klasörünü silin böylece hem siyah ekran hemde menajer ekleyememe problemi ortadan kalkmış olacaktır.Always sharing

tesekkurler cozum icin...

Selam Beyler Benim de Bir Sorunum Var Manager Create Bölümünde Next Diyorum.
    First Name, Last Name yazamıyorum. Nedeni Ne Olabilir? Sports Interactive Dosyasını Siliyorum. Oyunu Açıp Kapayınca Tekrar Çıkıyor Bu Salak Dosya Acilen Yardımlarınızı Bekliyorum

22. Exclamation

arkadaslar oyunu yukledim ama c.rack istiyo neyapmam lazim.

ama bilgi veremiyomussunuz. ii calismalar

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

C.rack zaten sanal sürücü içerisinde var RZR1011 gibi bi dosya var işte onun içinde...

24. Default

cok saol

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Bu sayfada yer alan dil ayarlarını ve java'nın en son sürümü yüklediğin takdirde bir sorunun kalmaz..

ya o ayrlari fln yptim cdde java programi wrdi onu krdum olmadi snra sldim onu sitedeki java programini denedm yine bu hatayi vrdi napcam bn arkdaslar ya

ya o ayrlari fln yptim cdde java programi wrdi onu krdum olmadi snra sldim onu sitedeki java programini denedm yine bu hatayi vrdi napcam bn arkdaslar ya
    aynı hatayi bendede veriyor yardim edebilecek yok mu

kardes ben simdi çözdüm baslat/denetim masasi/tarih,saat,dil ve bölge secenekler/bölge ve dil seceneklerine gir türkçe olan dili ingilizce(ingiltere) yap tekrar yükle oyunu bende oldu

beyler last ve first name yazilmio nasil yazcaz ya oyunu açtim ama isim yazamıorum bi yardim edermisinz

ya beyler isim yazip oyuna giren biri msj atsin lütfen kutucuk fln çıkmıyo isim nasıl yazcam first ve last name yazilmioooo

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Abi daha kaç yerde soracaksın bunu.Çözüldü ya sorunun....

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri