menejer ekleyemiyorum ?_
menejer ekleyemiyorum ?_
Abİ Vallahİ Kircam Bu Cd Yİ..yukledİm Ama Kullanici Ekleyemİyorum...oynamiyorum Lenn..2008 İ Beklİycemm..ondan Once Yuklerİm Fm 2006 Yi Tekrar Baslarim..bu Ne Yaa.İŞkence..dunya Kadar Para Verdİk Cd..allah B.....v.....n
ben yükledim oynuyorum .. ama arada sirada gene o siyah ekran hatasini veriyor .. yardim isteyen arkadaslar özelden mesaj atsinlar ..
ben once guest hesabina kurmustum oyunu o hesap sinirli oldugu icin o hesabi tekrar kapayip yeni hesap actim olmamisti siyah ekran cikiyodu en sonunda sistem geri yukleme yapip yeni bi oturum actim calisti bu sefer bu arada ingilizce klavye ile bu kadar yazilabiliyo
ben bekledim ama devam etti takılmadı sizin cd lerde bi bozukluk olmasın orjinal mi
bozuk olabilir ama iki defa degistirdim cd yi.ikiside mi bozuk
bazen öle olabiliyo bence sen o cd yerine başka bi cd al o cd ciden fm yide başka bi yerden al
internetten ceksem olur mu acaba?
ya rkadaslar alication error program files falan die hata verio oyundan cıkıyo tam oyuna girerken bi yardımcı olursanız sevinirim
Ben Halletim ama Böyle Yapmaları Kötü Olmuş![]()
walla oyunu yeni aldm ama işallah yükleyeblirim
FM Gazetesi
kardeşim burası forum ortamı hallettim diyorsunuz ama bi zahmet nasıl hallettiniz onu da yazarmısınız rica etsem
neden böyle olmuş ya sorun yaratıyor benim icin oyun oynamak icin pc yi yeniden başlatıyorum..
Herkesin sorunu farklıdır. Senin sorunun nedir arkadaşım? Buraya yazarsam çözüm üretebiliriz.
Ama genel anlamda bu başlık altında herşey anlatıldı. Lütfen dikkatlice herşeyi bir daha yapınız.
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...=oku&id=21&b=2
Arkadaşlar lütfen sorunlarınızı açık bir şekilde ifade ederseniz seviniriz. Hepinize yardım etmeye çalışacağız.
Bu sayfada yer alan dil ayarlarını ve java'nın en son sürümü yüklediğin takdirde bir sorunun kalmaz..
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...=oku&id=21&b=2
menejer eklemede isim yazamiyorum...
JuZ@M´isimli üyeden Alıntı
C/Documens and settings/bilgisayarınızı hangi isimle kayıt ettiyseniz o isimli klasör/oraya gelince application data klasörünü bulmanız lazım eğer gizli dosyaları göster seçeneğini işaretlemediyseniz göremezsiniz bunun için yukarıdan araçlar/klasör seçenekleri yönergelerini izleyerek gizli olan dosyaları göster seçneğini işaretleyebilirsiniz daha sonra menüde application data görünecektir buraya girip sports interactive klasörünü bulup içine girin ve fm 2007 klasörünü silin böylece hem siyah ekran hemde menajer ekleyememe problemi ortadan kalkmış olacaktır.Always sharing
tesekkurler cozum icin...
Selam Beyler Benim de Bir Sorunum Var Manager Create Bölümünde Next Diyorum.
First Name, Last Name yazamıyorum. Nedeni Ne Olabilir? Sports Interactive Dosyasını Siliyorum. Oyunu Açıp Kapayınca Tekrar Çıkıyor Bu Salak DosyaAcilen Yardımlarınızı Bekliyorum
arkadaslar oyunu yukledim ama c.rack istiyo neyapmam lazim.
ama bilgi veremiyomussunuz. ii calismalar![]()
C.rack zaten sanal sürücü içerisinde var RZR1011 gibi bi dosya var işte onun içinde...
cok saol![]()
beyler last ve first name yazilmio nasil yazcaz ya oyunu açtim ama isim yazamıorum bi yardim edermisinz
ya beyler isim yazip oyuna giren biri msj atsin lütfen kutucuk fln çıkmıyo isim nasıl yazcam first ve last name yazilmioooo
Abi daha kaç yerde soracaksın bunu.Çözüldü ya sorunun....![]()