Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 121 sonuç

Konu: Football Manager 2007 World Class League

1. Default

coskun sen nasıl buldun
    bence hiç fen degil hem fener 1 ligde olsada önemli degil bence nasılsa onların arasından düser )

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

eline sağlık ama fener 1. GALATASARAY 2.ligdeyse benden kalsın

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aynı tartışma başlamasın yine lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

emegine saglik urasmissin ama bunu sadece fenerliler bi de turk takimi tutmayanlar indirir

Herşeyden önce ellerine ve emeğine sağlık kardeşim.Her zaman emeğe saygı!!Evet takım dağılışları pek iyi olmamış ama yine de ellerine sağlık. Sonuçta bunun üzerinde data editör aracılığıyle oynayabilirizörneğin at feneri bu lig dışına yerine al bolivyadan bir takımşaka şaka!Ama fenerin yerine cimbomu 1. lige alacağım kesin.Tekrardan ellerine sağlık.

Arkadaşlar emeğe saygılı olalım lütfen çok güzel olmuş sonuçta arkadaş uğraşmış begenen oynar begenmeyen oynamaz ama emek vermiş arkadaş güzel olmuş sağol teşekkürederiz gibi mesajlar yazın ki paylaşım şevki kırılmasın kimsenin. Arkadaş kendi zevkine göre yapmış onada saygı duyalım bu arada ben Fenerbahçeli değilim ve oyunun orjınal halini oynamayı seviyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

çok güzel olmuş eline sağlık. isteyen oynar istemeyen oynamaz. popüler olmayan takımlar zamanla lig düşerler bu kadar yazacak ne var. fantazi olmuş işte. ş.liginde daha farklı takımlar görücez yani. bence güzel bi çalışma olmuş. teşekkür ederim. farklılık güzel oluyor.

Default nasil oynuyacagim

Yaa aRkada$Lar inDirDim Yeni oYun aC Dedim aMa ßu Ligi ßuLamıYoRum ..
    EdiTörDeNmi YaPıLcaK ßiri YaRdım eTSin
    ßıraKın Fener Gs TarTı$maSını da ßiLen waRSa YaRdım eTsin LütFeN oYunu naSıL aCaCagım .. ???

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Ya iyi hoş güzel..Şahsen ben denemem...Ancak eksik gördüğüm sadece telkinde buluncağım...Takımları dengeli yapamamışsın gibi geldi...Eline sağlık emek harcamışsın hakkınıda vermek gerekir...

Gerçekten güzel ama Fenerbahçe ile o ligin zirvesinde olmak insanı biraz art niyetli düşünmeye zorluyor!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

emeğine sağlık denicem

12. Default

Gerçekten çok çalışmışsın belli.. Emeğine sağlık süper çalışma olmuş..

ya bn Cimbomluyum ama arkadasa fazla kızmıyorum..
    belkı ben yapsam aynısı yapmazdım ama sonucta arkadas fenerlı ve kendı takımını bırıncı lıge koyması gayet dogal kendı ıcın yapmıs calısmasını bızede ısteyen veya begenen olursa dıye paylasmıs bence gayet ııde yapmıs
    eger oyunum orjınal olupda db kullanabılseydım cokdan ındırmıs kullanıyo olurdum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

güzel çalışma eline sağlık

Guzel calisma elllerine saglik..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Guzel calisam ellerine saglık... Bayagı ugrasmıssın belli oluyo bravo
    Fakat benimde soylemek istedigim bisiy var bence biraz heyecan yaratmak için keşke guney amerika (bre- arj) takımlarını almasaydın. Onlar dahil olunca gerek şampiyonlar ligi gerekse kıtalararası kulüp şampiyonası mantıksız kalıyor...
    Ayrıca keşke tek bir division şeklinde olsaydı...Böyle bi sürüm ya da yama yapabilirseniz indirmek isterim,sevinirim. Cünkü böyle alt liglerde oldu mu bir cok turnuva anlamsız kalıyor...Ve en buyuk guzelliklerden biri transfer guzelligi kayboluyor... Cunku takımlar aynı ligde oynadıkları takımlara oyuncu vermekte cok zorluk cıkarabiliyor...Ayrıca brezilye ve arjantin takımlarını işin içine katmak ordan lige gelecek olan genc- süper yıldız kapasiteli oyuncuları öyle basit bir şekilde alamaman anlamına geliyor...

bence Her lıg kendı tadında guzel oluyorr. bu bı bakıma sampıonlar lıgıne vede Kıtalarası kulupler sampıonasına gerek kalmıo elıne emegıne saglık. ama guzel bı fıkır bence....

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

bencede pek hoş olmamış

Öncelikle emegine saglik böyle birseyi yapmasi kolay degil gercekten tebrik ederim. Ama benim hedefim bu Sampiyonlar liginde gercek sampiyonlarla oynamak ama bütün sampiyonlar burda olunca böyle birsey olmuyor tabi ama genede emegine saygi

Kardeşim Tebrik Ederim Çok Güsel Bi Çalışma Olmuş Bırak Dileyen İstediğini Sölesin. Sunu Unutma MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR...

Nesil
    2006
    Yer
    -

saol ben sonunda yaptım

baba eline saglik emege saygi duymak lazim biraz duzenlenirse iyi olur olumlu elestiriler goz onune alinarak tabiki

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Fenerlıysen gecıceksın......

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

emeğe saygı ama oyunun orjinalliği kalmıyor

7.0 a uymuyo galiba bende olmadı
    yazıların tamamını okumadım yazıyosa ozur

kardeş bakma sen arkadaşlara süper olmuş eline yüreğine emeğine sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel olmuş ..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

napak bunu ya... sen git fenerbahce cumhuriyeti kur ... sadece onunla oyna tamam...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir GFB

ÇOk GüZEl Olmuş ArKAdaş...HeLaL OLSUN...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eline Sağlık ARkaDAş..SÜpEr OlmuŞ...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Güzel ama ben yapmıştım böyle bişey zaten ......

Eline sağlık sen eleştrilere kulak asma

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri