daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bilbao alır diye düşünüyorum. Özellikle maçın kendi sahalarında olması, bu fikrimin en büyük destekçisi.
Çok zor bir deplasman. Bilbao ne yazıkki alır benim görüşüm.
Malesef Bilbao kazanır düşüncesindeyim...Umarım Trabzon gol bulur.
Bilbao İspanya'da maçı kazanır,Türkiye'de de Benfica gibi golü bulur rahat rahat maçını oynar turu geçer ne yazıkki..
Trabzona bu macda inancim tam o kadar eksik olmasina ragmen bilbao"ya kafa tutacaklardir.
Last edited by byariff : 15.Ağustos.2011 at 19:36
Trabzon'da Zokora ve Adrian kart cezalısı.Önemli eksikler.Ne yazıkki Benfica maçı gibi avantajsız bir skor ile İstanbul'a geri döner Trabzon.
Bilbao turu ispanyada gecer bize gol izni vermiyerek![]()
Athletic Bilbao maçı alır. Gol yemeden kazanırsa turu da alır.
Trabzonspor biraz dikkatli olur , takım savunmasını iyi yaparsa birşeyler olabilir.Aksi takdirde rahat geçerler turu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Zaman geldi maça saatler kaldı.Umarım bizim için hayırlı bir sonuç elde ederiz.
İlk maçta Adrian, Henrique ve Zokora'nın olmaması zaten zor olan tur şansını daha da zora sokuyor.Ama ben Şenol Güneş'in tecrübesine güveniyorum.Hakem hataları yakmasa belki Ts şuan gruplara kalma turu oynuyor olacaktı Şampiyonlar Liginde.Bilbao Benfica'dan daha iyi değil.Deplasmanda alınacak 2-1lik bir yenilgi bile bence önemli bir adım olur.İnşallah gruplara kalır temsilcimiz.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Maç perşembe değilmi yaw?
Trabzonspor deplasmanda gol atsa çok iyi bir avantaj elde eder zaten TT Arena'da stat dolu olursa Bilbao'yu çok rahat yeneceklerdir...
İstersek Bilbao'yu çok rahat dağıtırız 1-2 kazanıcaz deplasmanda 1-1 biticek turuda biz atlıcaz inşAllah.
1.45'ten Bilbao kaçmaz. Gönlümüz Trabzon diyor ama Bilbao bırakmaz.
Bilbao deplasmanı çok zor. Trabzon beraberlik çıkarır da avantajlı döneriz yurda inşallah.
Maç hangi kanalda yahu ben mi göremedim![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
D-Smart da sanırım
Beşiktaş'ın maçı var Euro Futbol'da şuan.
Edit : Loca kanalındaymış maç tamam.
Bu ne yahu Burak yok yere atıldı daha 6. dakikada.Muniain'in de atılması lazımdı Burak atılıyorsa.Taraftar baskısı...
Trabzonun işi zora girdi...
Aferin Burak. OLacak iş mi yahu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Burak bir şey yapmadı ki . Rakip kendini attı hakem de yedi .
beyler nerden izliyorsunuz