1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Anzhi çıldırmış olmalı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Anzhi çıldırmış olmalı

Rusya Premier Lig ekibi Anzhi, transfer için bir başka çılgınlık peşinde. Son dönemde yaptığı transferlerle dikkat çeken Anzhi, Porto'lu Hulk için 87 milyon doları gözden çıkardı.

Inter'den Samuel Eto'o'yu yıllık 20 milyon Euro'ya alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Anzhi, futbol dünyasını şok edecek bir başka transfer için daha harekete geçti. Son 30 yıldır bölgedeki işsizlik yüzde 40 oranlarında seyrederken, Anzhi Porto'da forma giyen Hulk'u almak için 87 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Porto'nun satın alma opsiyonunu 100 milyon Euro olarak belirlediği Hulk için harekete geçen Anzhi yönetiminin bu transferi bitirmeye kararlı olduğu öne sürüldü.

Kaynak: Mynet/Habertürk
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Da Costa, yerel basına yaptığı açıklamada, ''Biraz aykırı bir fikir gibi gelebilir, ancak Hulk'u Cristiano Ronaldo'ya dahi değişmem'' diye konuştu.

Teknik direktörlerinin bu konuda farklı düşünebileceğini ifade eden da Costa, Ronaldo'nun bonservis ücreti düşünüldüğünde, Hulk için 100 milyon euro fiyat biçilebileceğini kaydetti.

Portekiz'de oldukça iyi bir performans sergileyen 25 yaşındaki Hulk, Avrupa'daki büyük takımların transfer listesine girmişti.

Transfer gerçekleşirse başkanın itibarı sarsılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

87M doları verirse her türlü alır Anzhi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk paragrafta 87 milyon dolar ikinci paragrafta 87 milyon euro diyor.Hangisi doğru

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İlk paragrafta 87 milyon dolar ikinci paragrafta 87 milyon euro diyor.Hangisi doğru
    habertürk e de baktım. ikisi de yazıyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Porto satar bence adamlar zaten yenisini bulmakta sıkıntı çekmiyorlar ucuza alıp en az 5-10 katına satıyor herifler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu 5-10 katınana olmıcak ama 25-30 katı falan oluyor sanırım Valla Hulk Anzhi'ye gider Porto'nun bırakması yeter, adam Japonya'da bile oynamış sonuçta.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

200 katı olabilir bu sefer 300-500 bin euro gibi bir şeye almışlardı Hulk'u diye hatırlıyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    200 katı olabilir bu sefer 300-500 bin euro gibi bir şeye almışlardı Hulk'u diye hatırlıyorum
    FM'ye göre 5 milyon € ..

Porto satar Hulk da gider gibi geliyor bana da Anzhi sağlam adımlarla geliyor,bakalım Avrupa Kupalarında esamesi okunan bir takım olabilecek mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fifanin ve uefanin biran önce harekete gecmesi lazim is cigrindan cikmaya basladi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şu Ruslar ve Araplar güzelim futbolu ne hale getirdiler yahu Avrupa'nın en iyi liglerinde adam kalmayacak böyle giderse...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Şu Ruslar ve Araplar güzelim futbolu ne hale getirdiler yahu Avrupa'nın en iyi liglerinde adam kalmayacak böyle giderse...
    Avrupa'nın en iyi liglerindeki adamlar bu liglere giderlerse bu sefer en iyi ligler bunlar olur, sorun kalmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Avrupa'nın en iyi liglerindeki adamlar bu liglere giderlerse bu sefer en iyi ligler bunlar olur, sorun kalmaz.
    Rusya'nın en iyi lig olabilmesi için önce taraftar bulması gerekiyor.Ardından da ülkesini biraz daha ısıtması mantıklı olabilir ,dolayısıyla suni çimlerden kurtulur ve de diğer ülke takvimlerine ayak uydurabilir . Sanmıyorum önümüzdeki 20 yıl böyle birşey olacağını.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

transfermrkte göre 16 milyon euro http://www.transfermarkt.co.uk/en/hu...ler_80562.html
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi olası bir en iyi oyuncuların çoğunluğunun orda oynamaya başlaması ordaki futbolun bi anda gelişmesine ve seyircilerinde ciddi oranda artmasına destek olacaktır zaten. Tabi benim dediğim işin esprisi. Rus takımları her sene ŞL yarı finalinde, finalinde boy göstermedikçe kolay kolay en iyiler oraya gitmez zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Şimdi olası bir en iyi oyuncuların çoğunluğunun orda oynamaya başlaması ordaki futbolun bi anda gelişmesine ve seyircilerinde ciddi oranda artmasına destek olacaktır zaten. Tabi benim dediğim işin esprisi. Rus takımları her sene ŞL yarı finalinde, finalinde boy göstermedikçe kolay kolay en iyiler oraya gitmez zaten.
    Ben de işin esprisindeyim zaten. Ruslar ve Araplar hakikaten mahvettiler futbol piyasasını ve de diğer ülkelerde onlara ayak uydurmaya başladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu taktikle büyük takım olunmuyor maalesef. Yaptıkları çevirme suyla değirmen döndermeye benziyor. Para ile futbolcu satın alarak büyüyemezler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hulk'un gideceğini hiç sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iyi para aldıktan sonra porto'nun satmayacağı adam yok.. hulk da gider ama teklif ciddi midir orası bana gerçekçi gelmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu Araplar ve Ruslar bir bizim lige el atmadılar.Demirören'dense paralı bir Arap veya Rus başkanı tercih ederim.En azından kendi başarısızlıkları yüzünden çarçur olan paraların hesabını sormazlar kulübe.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Adamlar gelip başkan olmuyorlar ama, kulübün sahibi oluyorlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Adamlar gelip başkan olmuyorlar ama, kulübün sahibi oluyorlar.
    Olsun,daha iyi bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bencede öle veya böyle parayla saadet oluyo sonuçta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir 20 sene daha bekleyin, o zaman FM oynamış adamlar milyoner olup kulüp alacaklar ve ucuz genç oyuncuları toplamaya başlayacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor ne zamandır başkansız ah bi Arap iş adamı yokki klübü satın alsın

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri