Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

3 13.64%
  • Berabere biter

7 31.82%
  • Fenerbahçe kazanır

12 54.55%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: [4. Hafta] Kayserispor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [4. Hafta] Kayserispor - Fenerbahçe

Last edited by di canio : 22.Eylül.2011 at 19:54
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Her gün maç var arkadaş önünü alamıyoruz yahu.Liglerin ertelendiği sene play-off'un gelmesi çok yanlış oldu sanırım.Bu maç Aykut Hoca'nın hatalarından ders alıp farklı bir 11 çıkartmasını bekliyorum ama farklıdan kasıt iyileşen Emre ve Orhan'ı 11'e koyup gerisini değiştirmemek değil,Stoch'lu yada Dia'lı,Henri'li hücum yapmayı düşünen bir takım.

Kazanırız, 2 veya daha farklı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence son kaybettiğimiz puanla biraz daha kendimize geldik. Bu maçta Emre oynayabilir. Orhan oynayabilir. Dolayısı ile son maçtaki gibi bir oyun olacağını sanmıyorum. Bu nedenle kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bence son kaybettiğimiz puanla biraz daha kendimize geldik. Bu maçta Emre oynayabilir. Orhan oynayabilir. Dolayısı ile son maçtaki gibi bir oyun olacağını sanmıyorum. Bu nedenle kazanacağımızı düşünüyorum.
    Emre maç kadrosunda yok.Selçuk , Mehmet , Serdar ve Gökhan da öyle.

Volkan - Orhan - Yobo - Bilica - Ziegler - Sezer - Cristian - Caner - Stoch - Alex - Semih.Bu kez bu 11le çıkarız diye düşünüyorum.

Gidişata göre Dia - Bienvenu dahil olur.

Zor maç olacak , olumlu bakmak istesem de eksiklerimiz ve son maçtaki çok kötü futbolumuz nedeniyle ; sahamızda gol yememe rekorunun son bulmasının ardından deplasmanda kazanma rekorumuz da bitecek diye düşünüyorum maalesef.Umarım yanıltırlar beni.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet son anda oynayamayacağı haberi gelmiş. Yinede onun yerine Selçuk'ta olmayacak. Gökay olur yüksek olasılıkla. Bu bile yeterli olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Caner'i bu maç oynatmayacaktır.Emre yoksa Sezer'i oraya çekip sola Uğur'u sağa Dia'yı koymalı hocamız.Stoch sağda oynayamıyor,hatta üzülüyor bile hoca sağa geç dediğinde,Henri sahada olmalı yarın o yüzden Bekir'i stoper oynatıp yabancı yeri açmalıyız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Volkan, Orhan - Yobo - Bilica - Ziegler, Sezer - Cristian - Caner - Dia, Alex, Semih
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sol kanatta Uğur Boral ilk 11'de başlayabilir.Gaziantepspor maçında sakatlığının etkisini atlattığını ve oldukça diri bir şekilde mücadele ettiğini gördük.Caner Manisa maçında çok kötüydü.Stoch'u da bu maçta değerlendirmeliyiz mutlaka.Kayserispor karşısında çok etkili olacağını düşünüyorum eğer oynarsa.

Kayserispor geçen seneye oranla daha yumuşak bir görüntüye sahip bu yıl.Tabi bunda yenilenmiş bir takım olmasının da etkisi var.Kazanacağımızı ve deplasman rekorumuzu geliştireceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence şöyle bir kadro düşünülebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hatta Sait71 yazdığın kadro çok iyi gibi duruyor. Sezer içeri girerek oynar.Klasik mehmet-gökhan sağ kanadını farklı 2 oyuncu ile uygulamış oluruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kayseri cok genc ve gelecegi parak oyuncular etti uyum sorunu tabiki olcak ama gecen hafta deplasmanda antep gibi bir takimi yendi ben bu macda kayserinin en az 1 puan alacagina inaniyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kayseri çok koşan bir takım. Bu maçı alacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kayserispor kazanacaktır... Geçen maç Antep deplasmanından 3 puan çıkartarak kötü gidişe bi dur dediler.Zaten iyi kadroları var,seyircileri önündeki ilk galibiyetlerini alırlar bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antep galibiyetiyle Kayseri nefes aldı.Fenerbahçe'de çok eksik var.Maçın berabere biteceğini düşünüyorum
    Last edited by C h A o S : 22.Eylül.2011 at 19:29

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=102140 Antep maçı konusunun ilk sayfaları da böyle başlamıştı umarım aynı şekilde biter

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=102140 Antep maçı konusunun ilk sayfaları da böyle başlamıştı umarım aynı şekilde biter
    Çoğu deplasman maçlarımızda böyle,genellikle de hep aynı tip cümlelerle başlıyor

Kayseri'ye giden 20 kişilik kadro : Volkan Demirel,Mert Günok,Erten Ersu,Orhan Şam,Bekir İrtegün, Fabio Bilica,Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin,Hasan Erbey,Özer Hurmacı,Cristian Baroni,Sezer Öztürk,Miroslav Stoch,Uğur Boral,Issiar Dia,Gökay Iravul,Alex de Souza,Semih Şentürk ve Henri Bienvenu.

Beklediğim ilk 11;

Volkan

Orhan-Bekir-Yobo-Ziegler

Gökay-Cristian

Dia-Alex-Sezer

Bienvenu

Önceden belirttiğim gibi solda Uğur Boral ile de başlayabiliriz.Ama Sezer de iyi olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sezer yeni Deivid'İmiz olabilir aslında

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İlk iki hafta kayserinin oyununu hiç beğenmiyordum.Hiç basmayan topun gelemsini bekleyene isabetsiz paslı bir takım vardı.Geçen hafta şota kadroda küçük çaplı revizyona giderek santana engin bekdemir ömer şişmanoğlunu ilk 11e aldı buda takıma baya olumlu yansıdı antepte iyi bir oyunla kazandık.Ama antepinde tabi durumu ortada yanıltıcı olabilir bu performans.Yinede bu maçtan beraberlik bekliyorum pekarik riveros zurap gibi yabancılar daha uyumlu oynamaya başladılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gaziantep'i Kayseri yendi deniyor ama aynı Gaziantep'i Fenerbahçe de çok rahat yendi, bu unutuluyor galiba.

Eğer hakem faciası olmazsa, maçı kazanırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Farklı bir Fenerbahçe galibiyeti olabilir...Kayseri'de işler Navarro,Riveros ve Pekarik'e bağlı...Gününde olurlarsa 1 ya da 3 puanı aldırır takımına...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zor maç ama Gaziantep deplasmanından çıkmayı başaran takımımız bu deplasmandan da çıkabilir. Ortasahada Selçuk'un yokluğunda kesinlikle Gökay ilk 11'de başlamalı. Manisa maçında çok iyidi. Fizik olarak ufak tefek birşey olmasına rağmen -mübalağa ile- Cristian'ın 1 sezonda kaptığı topu tek maçta kaptı. Ayırca ikili mücadelelerde öyle bir omuzda kendini İstanbul'un öbür yakasında bulmadı, gayet sağlamdı. Geçen sezon daha garantici oynarken Manisa maçında sorumluluk aldı.

Umarım hakem Kuddusi Müftüoğlu bizim maçlarımızı yöneten ilk 3 hafta hakemlerinin sergilediği istikrarı sergilemez ve hakemin sonuca hiç tesir etmediği, güzel bir maç izleriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu haftanın umut bağlanan takımı da Kayserispor.Ben bu sene zayıf bir kadroları olduğunu düşünüyorum açıkcası.Hakem yüzünden kaybettiğimiz 2 puan bu maçın sonunda da ligde kaybettiğimiz ilk puanlar olmaya devam edecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökay kesinlikle oynamalı son maçtaki performansından sonra , Gökay oynamazsa çok büyük yanlış yapar aykut hoca

Allah tüm takımlara, futbolculara yardımcı olsun. Ben bu tempoya alışamadım, her akşam maç... yapılacak bir sürü işim var yapamıyorum maç izlemekten o haldeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aykut hocanın yerinde olsam, böylesine kritik bir maçta kendini göstermek isteyecek olan Stoch'u ilk 11 çıkartırdım. 4. haftaya geldik. Neredeyse 1 buçuk haftada 4. maçlara geldik, oyuncular hem mental olarak hem fiziksel olarak yorgunlar. Gökay + Stoch + Bienvenu + Orhan + Sezer gibi pek şans bulmamış ama oynatıldığı zaman ilk 11'in fizik kalitesini ve kazanma arzusunu yukarı çekecek oyuncuları kullanmamız lazım. Bu maç o maç. Rotasyon lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

öncelikle ben herkes gibi Aykut hocanın Bilica'yı kesip Bekir i oraya koyacağına pek ihtimal vermiyorum. ama yaparsa çok iyi olur. stoch-dia konusuna gelince; kesinlikle stoch 11 de başlamalı. adam artık oynamalı , bu kadar sıkışık maç trafiğinde en uygun zaman. henri-semih ikilisine gelecek olursak; ikisini de beğenmiyorum. henri bende hala hayal kırıklığı. inşallah toparlanır. ben bu maçta ziegler yerine caner'in oynamasından yanayım. yabancı kontenjanı yüzünden. stoch gibi sezer de bu maçta 11 başlamalı. şöyle 11 olabilir:

volkan
    orhan - bilica - yobo - caner
    cristian - gökay
    sezer - alex - stoch
    henri
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ben Gokayi tercih etmezdim. Hala cok eksigi var, ozellikle de deplasmanda son tercihim olurdu. Sanirim Antep macinda Caner sol ic oynadi ortasahada son bolumlerde, cok da iyiydi. Ortasahaya kimseyi bulamazsa ki durum su anda oyle, Caner cok yerinde olur. Hizli, hirsli biraz da olsa defansif yonu iyi, ofansi da cok iyi.

Stoch kesinlikle oynamali. Rotasyon yapilacaksa ilk basta o olmali kullanilacaklarin basinda. Bilicayi begenmesek de cok formda, oynayacaktir.

Galibiyetten emin olamasam da deplasmandaki seriyi bozmamak adina arti evindeki macta verilen puanlarin telafisi icin kazanmalirini umuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

çok çok zor bi deplasman. son maçta hiç iyi oyamadık bu maçı kazanırsak haftaya iyileşecek sakatların da gelmesiyle bjk maçına kadar galibiyetle gidebiliriz..

FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    çok çok zor bi deplasman. son maçta hiç iyi oyamadık bu maçı kazanırsak haftaya iyileşecek sakatların da gelmesiyle bjk maçına kadar galibiyetle gidebiliriz..

Sezer pek orta sahanın ortasında oynayacak bir oyuncu değil bence Alex'in mevkisinde veya kanatlarda oynar

Benim düşüncem Aykut hoca sahaya şöyle çıkar

------------------Volkan
    Orhan---Yobo--------Bilica------Ziegler

Dia------Cristian--------Gökay-----Caner

------------------Alex
    ----------------Bienvenu

Bienvenu'yu oynatmaz belki Aykut hoca ama umarım oynatır Semih çok etkisiz gerçekten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Sezer pek orta sahanın ortasında oynayacak bir oyuncu değil bence Alex'in mevkisinde veya kanatlarda oynar

Benim düşüncem Aykut hoca sahaya şöyle çıkar

------------------Volkan
    Orhan---Yobo--------Bilica------Ziegler

Dia------Cristian--------Gökay-----Caner

------------------Alex
    ----------------Bienvenu

Bienvenu'yu oynatmaz belki Aykut hoca ama umarım oynatır Semih çok etkisiz gerçekten.
    sende de 7 yabancı olmuş ama. Evet bienvenu yerine semih olursa olur. Benim derdim hem stoch hem dia'yı aynı anda oynatmak aslında..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri