Geçen sezon İnönü'de 4-2 kazandığımız maçın benzeri olacak gibi geliyor bana. Almeida'nın dönüşü umut verici hele ki Edu'nun Stoke ve Antep'teki berbat performanslarından sonra. Umarım kazanırız,Quaresma trivela atsın tadından yenmesin
Milli maç dönüşü toparlanırız diye düşünüyorum. Artık bir zahmet toparlanılması gerekiyor çünkü.
FM Gazetesi
Kayserispor oynar, Beşiktaş kazanırAmrabat ciddi problem olacaktır Beşiktaş savunması için. Son maçlardaki Amrabat-Gökhan Ünal uyumu devam ederse gol bulur Kayserispor ama Beşiktaş'ta ligte bir şans var, birde kendi seyircisi önünde oynayacak
bir şekilde gol bulur, kötü de oynasa kazanır diyorum.
Guti ilk 11 başlıyor.
Quaresma , Guti , Fernandes 3'lüsü varsa bu maç fark olur .
Seyirciye bak yok denecek kadar az. Bu stadı yenileme zamanı geldi artık. İnsanlar yağmur yüzünden maça gidemiyor. Vasat kalıyor stadyum. Trübün kısmı tamamen kapalı bir stadyum olması şart. Şu proje bir an önce işleme geçsin artık. Bir Beşiktaşlı olarak geçen Arena'da Türkiye maçını izlerken GS takımını kıskandım resmen. Yok böyle bir stadyum. Kale arkası olduğu halde gayet rahat maç izledim.
FM Gazetesi
Amrabat'ın oyun tarzı ve Beşiktaş'ın takım savunması maçın skorunu belirler.Beşiktaş favori olsa da beraberlik öngörüyorum.İddaa için de 3.50 oranı vardı oynadık bakalım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ortasahamıza bak... Aurelio, fernandez, guti, quaresma, simao. Bu 5'li iyi oynamazsa bir daha hiç oynamaz bu takım. Çok şey bekliyorum.
FM Gazetesi
Edu çok iyi başladı maça.
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda tutuldum aşık oldum ben
Sevdanın anlamı Siyah Beyazdı
Ölümle yaşamı ayıran çizgi
Siyahla Beyazı ayıramazki
Her sevdanın sonunda zulüm olsada
Sevenleri kimse ayıramaz.
Yok böyle bir beste.
Kadro Gerçekten Güzel, Her Şekilde Kazanmamız Lazım
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kayseri rugby takımı göndermiş sanki![]()
Şu kadroya bu oyun... Beşiktaş'a feriştahı gelse adam olmaz bu sene belli oldu. Şu maçı 1-0, 2-0 yensek ne olacak ki? Ortasahamıza bakın Türkiye'nin en iyi ortasahası ama oyuna bakın birde. Taktiki bir sorun mu var yoksa oyuncularda istek mi yok anlamıyorum, anlam veremiyorum.
FM Gazetesi
Bekleri kötü bence bjk'ın o takıma o bejkler yanlış seçim.
Şu Troiside istikrar olsun barçada oynar..
Beşiktaşın kazanmasını bekliyordum zaten. 2-0 olmuş, bir tane daha atarlar. Kayseri çok dirençsiz kaldı bu sene.
ajanssporda Beşiktaş 2-0 önde yazıyor ama ben oradan baktım şimdi
Uploaded with ImageShack.us
Kaleci Gökhana çok üzüldüm gerçekten.. Çok trajik bi durum şuan
abi bütün takımlar böyle bitikmi naptılar bu takımlar on gün boyunca çelik çomak mı oynadılar su topu mu oynadılar naptılar nası bi antrenman mantığı var adamların yürüyecek hali yok.
Gökhan'a çok üzüldüm bende.
Beşiktaş'lı futbolculara, teknik ekibinden başkanına herkese sesleniyorum;
Siz kimsiniz? Kimsiniz de Beşiktaşın kalitesini bu şekilde yerlere seriyorsunuz? Siz kimsiniz de Beşiktaş ruhunu böyle ayaklar altına alıyorsunuz? Siz kimsiniz de insanları takımlarından utandırıyorsunuz? Siz kimsiniz?
Şu ortasaha bir çok takımın hayali olan bir ortasaha. Biraz olsun anlam veremiyorum. Soğukkanlı olabilmeyi çok dilerdim "takımın başındakiler" kadar. Ama olunamıyor işte!
Tez zamanda defolun gidin. Adam gibi, futboldan anlayan insanlar gelsin benim takımımın başına. Bu kadar rezil rüsva bir oyun olmaz!
FM Gazetesi