Az önce gördüğüm ile şok yaşadım, Barcelona iki kupada birden mücadele ediyor...
Az önce gördüğüm ile şok yaşadım, Barcelona iki kupada birden mücadele ediyor...
O kadroyla her ikisine de aynı anda talipler demekki.![]()
Oluyor arada öyle buglar![]()
FM Gazetesi
Oyunun gerçekçiliği işte, adamlar tüm kupalara talip.Süper Kupa'yı da genç takıma karşı oynarlar artık![]()
Fikstür süper, salı günü şampiyonlar ligi perşembe günü UEFA maçı, eğer bu kupaların hepsini toplarsa ben bir daha oynamam bu FM'yi...![]()
Bir de bu oyunu orjinal alalım diye teşvik etmeye çalışılmıyor mu ! Bu oyuna verdiğim paraya yazık yahu.
ekran görüntüsü koyabilir misin? yuh artık ya
save game 'i bir paylaşım alanına upload edebilir misin?
teşekkürler.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Tamamdır save'li dosyayı size yolluyorum, şuan yükleniyor, resmi ise oyuna girince alırım arkadaşlar.
http://www.filefactory.com/file/ce888df/n/Fenerbahce.fm
Link burada...
Ek olarak SI Forumlarınıda konuyu açtım.
http://community.sigames.com/showthr...11#post7203511
eline sağlık, takip edelim oradaki konuyu
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
acaba ikisini de kazanırsa süper kupa finali nasıl oynanır![]()
Sırf bunu öğrenmek için oyunu oynayacağım.![]()
fenerbahçe şampiyonlar liginde ne arıyor onuda anlamış değilim![]()
TÜRKÇE FM İÇİN !!!LİSANSLI OYUN !!!
Acaba Orjinal Editörle Başlamadığı İçin mi Oldu Bu Durum ?
Malum Editörden Fenerbahçe Ş.L Katıldıysa Oyunun Şekli Bozulmuş Olabilir
Orjinal Oyunun Datasından Tekrar Bir Oyun Açıp Görmek Lazım![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
benim kariyerimde böyle bir sorun yok...barça sadece şampiyonlar liginde...bence editör'den kaynaklanan bir hata oluşmuş...
TÜRKÇE FM İÇİN !!!LİSANSLI OYUN !!!
Sen editörle oynamışın ya ondan olabilir bence...Orjinal halini bozmaya gerek yokama olmaması lazımdı tabi orası ayrı...
Bendede böyle bir durum yok Barcelona Şampiyonlar Liginde henüz Uefaya el atmamış![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fm 11'de buradan bir arkadaşın yönettiği takımın başına gelmişti aynısı.Oluyor arada yani.
So what?
Saike
editörle fenerbahçe yi şampiyonlar ligine eklemenden dolayı bu hatayı alıyorsun
Mustafa BudakTurksportal
haha şikeyle şampıyonlar lıgıne mı
şaka tabı kardesım alınma ltfn.. enteresan bı durum tam fıkralık
![]()
Asıl düşünülmesi gereken Barcelona durdurulamıyor; dolu dizgin devam ediyor yoluna, gol bile yemedi mübarekler. En iyi sonucu ben aldım 1-0 yenilgi ile oda 11 kişi savunma, bakalım Süper Kupa Barcelona - Barcelona oynar, Barcelona kazanır diyorum, sırf bunun için oyunu oynuyorum.![]()