Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

11 25.58%
  • Berabere

11 25.58%
  • Fenerbahçe

21 48.84%
Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: [8.Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default [8.Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şartlar ne olursa olsun kazanmak zorundayız ve kazanacağız. çArşı iş başında olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şöyle bir kadro ile çıksak çok güzel olacaktı
    Volkan
    Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
    Mehmet-Cristian-Emre-Stoch
    Alex-Henri

ama işte sakatlar sakatlar sakatlar
    Volkan,Serdar ve Mehmet yok Gökhan ve Emre yeni sakatlıktan çıktı 8. hafta olmasına rağmen maç tempoları yok, Ziegler ve Henri ise hala takıma alışamadı. Bu türlü sorunlar Beşiktaş'ta da var
    onun için maç ortada herşey olabilir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son maçtaki oyunumuzdan sonra umudum var Beşiktaş'tan. Kendi stadımızda yenmemiz gerekiyor. Bu galibiyet çok şey demek.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Son hafta Fener puan kaybetti Beşiktaş 3 puan aldı.Ben bu maçta Fener'in daha hırslı oynayacağını düşünüyorum.Son bir kaç maçlık form durumuna bakıncada bence Fener bir adım önde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Mehmet ve Volkan iyileştiler. heralde oynarlar. yukarıdaki kadroyla çıkarız büyük ihtimal. sadece Serdar yerine Bekir olur.

ben top kontrolünün bizde olacağını düşünüyorum. oyun biz nasıl istersek öyle yönlenecek. ama gol bulmakta zorlanırız. etkili golcümüz yok. yaparsa Alex-Stoch yapar..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Fenerbahçe geçen hafta Samsunspor'a karşı kötü bir oyun oynamadı, Samsunspor'un yaptığı "Sath-ı Müdafaa" maçın berabere sonlanmasına sebep oldu. Fenerbahçemin hala bir golcüsü yok, Bienvenu, Samsunspor defansı arasında kayboldu, topla fazla buluşamadı. Semih ise ortada pili bitmiş bir oyuncu. Alex ise geçen seneki diriliğinde değil ki normal artık, kaç senedir takımı sırtlıyor.

Beşiktaş ise Fenerbahçe'ye göre daha kolay gol bulmasını beklediğim bir oyuncu, Çünkü kanatlarında Quaresma,Simao gibi oyuncular var ve her an tehlike yaratabilirler. Biz Stoch için böyle konuşamıyoruz çünkü bulduğu pozisyonları cömertçe harcıyor. Forvette Holosko başlarsa yine sorun yaşar Fenerbahçe defansı ama Edu ile başlarsa yine bir hata yapar Carvalhal.

Neyse maç ile ilgili genel görüşüm beraberlik.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Son dönemlerde gerek içerde gerekse dışardaki derbi üstünlüğümüzden dolayı Beşiktaş'tan 1 adım önde olduğumuzu düşünüyorum. Ancak hücumda çözülmesi gereken problemlerimiz dolayısıyla da endişeliyim. Gökhan'ın henüz kendi ritmini bulamaması, Mehmet Topuz gibi sistemimiz adına kilit bir ismin oynatıp oynamayacağının netleşmemesi. Oynasa dahi 2-3 haftalık maç eksiğinin yaratacağı dezavantaj var. Hücumda Semih'in formsuzluğu, Henry'nin henüz alışma aşamasını atlamaması, Lugano'nun gidişinden sonra duran toplardaki etkisizliğimiz bizim adımıza olumsuz yönler.

Umarım hakemin maça etki etmediği, güzel futbolun olduğu ve 3 puanı Fenerbahçe'nin aldığı bir maç izleriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ne olursa olsun kazanmalıyız . Alex derbilerde gene ortaya atar kendini ve takımı sırtlar dusuncesındeyım
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçe yenecektir bence...Alex ve Henri atar Fenerbahçe kazanır...Semih'in ilk 11 başlamaması önemli Fenerbahçe için...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aykut hoca Fenerbahçe muhabirleriyle sohbetinde Volkan ve Mehmet'in oynayacağını söylemiş.

http://twitter.com/#!/chemedya/statu...41674347655169
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Formda değiliz.Aykut hocaya büyük iş düşüyor.

Ortada bir maç olacak.Hücumda sorunlarımız var,sakatlar var.Umarım kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Derbilerin favorisi olmaz derler. Gerçekten güzel bir maç olacak ama.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Volkan ve Mehmet oynayacaksa benim tahminim Özer'i de solda oynatır Aykut Kocaman. ve bu maçta kanatlarımızdan ikisininde mehmet-özer-caner gibi mücadele gücü yüksek oyunculardan oluşması kontrolü rakibe bırakmak demektir. Biz silahlarımızı sahaya sürelim oynayarak kazanmaya çalışalım. Bunu yaparsak kazanırız çünkü. O yüzden umudum Stoch'un oynaması ama tahminim Özer ya da Caner oynayacaktır.

Tam Bienvenu'luk maç ayrıca.Çok etkili olacağını düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'ın yenmesine çok ihtiyacımız var, ama durum pek iyi görünmüyor. Fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum, umarım yanılırım..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz takımla çalışmış bu maçta oynayacak herhalde ve Volkan'ın da oynaması bekleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Topuz ve Volkan'ın bizim maça yetişmesi şanssızlık.Ama ne olursa olsun kendi seyircimiz önünde bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Quaresma,yap şovunu artık be reyiz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Özer/Caner-Emre-Cristian-Mehmet dörtlüsü oynarsa ortasahada Fenerbahçe maçı rahat kazanır diye düşünüyorum. Beşiktaş'ın sahada yürüyen ortasahası bu dörtlüye karşı bir şey yapamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Mehmet ve Volkan'ın oynayacak olması güzel.Sol açıkta Caner ile başlamamız daha iyi olur sanki,defansa yardım açısından.Samsunspor maçındaki beraberliği bu maçı kazanarak telafi edebiliriz.Ben Beşiktaş'dan 1 adım önde olduğumuzu düşünüyorum.Umarım 3 puan ile ayrılan taraf oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zor bi maç olacagı kesin her iki takımında şanşları var anca ben Beşiktaş'ı bir adım önde görüyorum berabere bitme olasılıgıda yüksek ama Beşiktaş kazanmaya daha yakın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Derbilerde Favori yoktur. besiktasin orta sahasi necip-ernst-fernandes olursa besiktas kazanir dusuncesindeyim. ve forvettede pektemek veya holosko. tahminim besiktas kazanir en kotu yenilmez diyorum

Bir de Biz Umutlu Olsak Arif Takımdan

Hayırlısı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida'nın dönüşüyle tatlı telaş başladı aslında bizde. Yabancı sıkıntısı o da. Hilbert Mersin maçında çok iyiydi kesik yemesi (hele ki Ekrem için) pek iç açıcı gelmiyor bana. Ernst yerine Aurelio ile yeterli baskıyı kuramıyoruz , yumuşak kalıyor Ernst'e göre. E ilerde Almeida varken artı Fener savunması pek ümit vermiyorken ve Hugo fiziği ile çok iş yapabilecekken Pektemekle oynamak da sıkıntı. Pektemek'in artısı Yobo'yu kanatlara çekmek olabilir ama ortadan destekleyen oyuncu sayımız pek fazla olmadığından bu taktik sonuçsuz kalabilir. Veli aslında bu işleri çok iyi yaptığını bir kez daha gösterdi ama bu sefer Fernandes dışarıda kalıyor. O zaman yabancı sorunu ortadan kalkıyor ancak Fernandes'ten mutkala ve mutlaka yararlanmalıyız.

Arkadaş havuz problemi gibi bazen Carva'ya hak veriyorum

Ersan Gülüm olaydı Egemenle geçilmez duvar örselerdi Sivok'tan temiz para kaldırsaydık yabancı sıkıntımız ortadan kalksaydı falan filan iyi olurdu yani..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Fener kazanamasa dahi yenilmez diye dusunuyorum. Yenilmezlik serisi takima da guven vermis durumda, tabi bunu getiren unsur defanstaki olumlu gelisim Fener adina. Takim halinde defans yapabiliyoruz, bunu hucumda da gosterebilsek zaten avrupa duzeyine cikmis olucaz. Gollu bir beraberlik olucak tahminim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bir sahamızda üstüste kazanma rekoruna gidişimiz vardı 7-8 sene önce , Beşiktaş maçında kaçırmıştık 2-1 yenilerek sahamızda.Ronaldo atmıştı sanırım golleri Beşiktaş'ta.Şimdi de deplasmanda kazanma rekorumuz var.Biter mi ki ? Zevkli maç olacaktır.Beşiktaş'ın ilk11 i ne bağlı olarak skor farklı yerlere gider diye düşünüyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gözlerimiz dia'yı arayacak malesef. yanılt beni stoch.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Almeida oynarsa farklı olabilir. Bu maçı kazanmak zorundayız.

Volkan ve Mehmet Topuz'da F.Bahçe'de oynayacaklarmış.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sezonun ilk derbisinde şok karar!
    Spor Toto Süper Lig'in ilk derbisine Fenerbahçe taraftarının alınmama kararı şok etkisi yarattı!

26 Ekim 2011 Çarşamba - 15:43
    NTVSpor

Spor Toto Süper Lig'in bu sezonki ilk derbisi Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasında sarı lacivertli taraftarlar tribündeki yerlerini alamayacak...

Yarınki derbi maçla birlikte başlayacak olan bu uygulamanın 4 büyükler arasında bu sezonun tamamında uygulanacağı ve Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ile Trabzonspor'un aralarındaki maçlarda rakip takım taraftarlarının deplasmanlara alınmayacağı konusunda prensipte anlaşıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun konuyla ilgili resmi açıklamayı yakında yapacağı söylendi.

Öte yandan bugün satışa sunulan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin biletleri Fenerbahçe taraftarlarınca kısa sürede satın alınmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu sabah bilet sattılar, akşamına karar aldılar.. Hele şu kara bulutlar bi dağılsın bakalım sabrediyoruz biz de..

Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri