Birkaç kötü sonuç sonrası Gençlerbirliği maçında patlama yaşamıştıkBenzer bir maç olmasını temenni ediyorum. Özgüvenimizi geri kazanmak için farklı bir galibiyete ihtiyacımız var. İnşallah o maç bu maç olur.
Bursaspor!un tek farklı kazanacağını düşünüyorum. En azından Manisaspor'un galibiyet serisi sona erecek gibi görünüyor. Tabi en çok beklediğim şey Ahmet İlhan'ın performansı. Bu arada Simpson umarım forma şansı bulur. Manisa'nın galip gelmesi için şansa ihtiyacı var çünkü gol atacak bir forveti yok.
ben supriz bekliyorum manisa alirsa hic sasirmam
Karşılaşma 0-0 sona erdi... Can sıkmaya başladı hücumdaki bu etkisizliğimiz. Topla oynama oranına bakılsa %60'ı aşmıştır bugün ama sonuca ulaşamadıktan sonra sende kalsa top ne fayda...
Bu arada hakem ilk kez bir Süper Lig müsabakasında görev almış. Harika bir yönetim gösterdi, ne oyuncuların, ne taraftarın etkisinde kaldı. Bir iki tartışmalı pozisyon belki olabilir ama yıllardır maç verilen tecrübeli hakemlere kıyasla çok çok iyiydi. Yolu açık olsun.
Maçın uzatma dakilarını izledim.Bursa'sın uzatma dakikalarında 2 penaltı pozisyonu var tartışılabilecek.
Bir pozisyonda yüksekten gelen topa Dixon'ın elle müdahalesi var. Ama hem yan hakem, hem yardımcı hakem içinde zor pozisyon, yavaş çekimde bile zor anlaşılıyor. Son anlarda yine bir el vardı ama çarpma net bir şekilde, hem Manisaspor'lu hemde Bursaspor'lu oyuncuya çarptı, devam kararı vermesini normal karşılaşdım. Kaldı ki zaten penaltının ne demek olduğunu unuttuk. 40 küsür maç olmuştur herhalde, yani yaklaşık 1.5 sezonPenaltı kazansak garipseyecek duruma geldik
![]()
Bursaspor kaç haftadır yenemiyor valla toparlanmaları lazım sanırım durumu Galatasaray gibi hakemler yiyor onlarıda...
Bursada biseyler ters gidiyor ama nedir taraftari daha iyi bilir muhakkak. Cok iyi bir kadro ama bekleneni verebilmis degil henuz.
turgayi sag aciga mahkum edersen gol atamazsin cok gereksiz isler yapiyor ertugrul saglam
sestak"i cek sag aciga forvete bangura - tagoe ikilisini koy cok can yakarlar.