Ankaragücü kazanır
Berabere biter
İBB kazanır
Ankaragücü daha uzun bir süre de toparlanacağa benzemiyor,bana göre Belediye rahat kazanacaktır. 2 haftadır formsuz olan Webo kendine gelecektir.
Halis Özkahya tek faul için iki sarı kart gösterdi Metin Depe'yegösterdiğini unuttu, saha kenarına giderken bir daha gösterdi
Bu arada Holmen golü attı, 86. dakikada 2-1 öne geçirdi takımını.
Ankaragücü, İBB ye ilk defa kaybetti. 10 kişi kalmalarına rağmen iyi direndiler izlediğim kadarıyla ( iki maçı aynı anda izlemeye çalıştım) Trabzon maçından beri takım iyiye gidiyor birde şu forvet ve teknik ortasaha işi çözülse. Sabah Jan'da yönetime gitmek istediğini söylemiş. Bari bu sezon kalsa.
eto'o bitmiş.
HoLmen hakikaten 2 sezondur muhteşem oynuyor. Tam bir görev adamı. İstikrar abidesi. Bu tarz oyuncuLarın her takımda oLması gerekiyor. Adam atıyor, attırıyor, top kapıyor, oyun kuruyor. Gerçekten heLaL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Uğur Uçar'ın topu elle keserek golü engellemesi ve takımını yalnız bırakması ne sorumsuzluktur arkadaş.
İBB'de Doka ve Holmen'in performansı şahane, İBB 'li oyuncuların ayrı son vuruşları daha iyi olsaydı maçın sonucu bu olmazdı.
Ankaragücü'nün toparlanması gerçekten zaman alacak ve bu gidiş hiçte iyi değil.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Visça çok yetenekli bir oyuncu Uğur eliyle müdehale etmeseydi harika bir gol atacaktı
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gökçekler sonunda başardı, bir çınar git gide kuruyor.