1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Solskjaer'den tarihi başarı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Solskjaer'den tarihi başarı

Norveç'te Molde, 100 yıllık tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaştı. Teknik direktörlük kariyerinin ilk yılını geçiren Ole Gunnar Solskjaer, kulübü bu başarıya taşıyan isim oldu.

11 yıl boyunca formasını giydiği Manchester United'daki performansıyla akıllara kazınan Ole Gunnar Solskjaer, Norveç'te çalıştırdığı Molde takımını 100. yılında şampiyonluğa ulaştırdı.
    norveç ligi'nde stromsgodset ile 2-2 berabere kalan molde,, bu sonuçla bitime 2 hafta kala takipçisi Tromsö'yle puan farkını 8'de tutmayı başararak şampiyonluğunu ilan etti.
    Teknik direktörlük kariyerinin ilk yılında Molde'ye tarihindeki ilk şampiyonluğunu kazandıran Solskjaer, mavi-beyazlı ekibin 100. yılında mutlu sona ulaşmasında büyük rol oynadı.
    Geçtiğimiz yıl Manchester United rezerv takımının antrenörlüğünü yaptıktan sonra teknik direktör olarak ilk kez Molde'nin başında görev yapan Ole Gunnar Solskjaer, kulübün 100. yılda elde ettiği ilk şampiyonluğu oyuncularına ithaf etti.
    Norveçli teknik adam, "Başarımızda en büyük rol oyunculara ait. Hepsi antrenmanlarda kalitelerini gösterdi. Bazıları da maçlarda beklediğimden daha iyi oynadı" ifadeleriyle futbolcularına övgü yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Solsjkaer, Manchestar United'da çok seviliyor diye biliyorum ben, Alex Ferguson'dan sonra takımın başına geçirilirse şaşırmayın.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Büyük bir başarı gerçekten.İleride belki hoca olarak da büyük kulüplerde görebiliriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Harika bir başarı. 100 yıllık tarihte ilk şampiyonluk ve o da meslekteki ilk yılında Ole Gunnar'a ait. Helal olsun.

Sakatlığın bitirdiği oyunculardan biride bu, kaliteli golcüydü ama erken bırakmak zorunda kalmıştı. Teknik direktör olarak umarım başarılarının devamı gelir, sevdiğim bir isim.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ondan önce geçen seride ben yapmıştım üzgünümNeden Fergi'nin veliahtı olmasın?Denemeye değer.Tabi Sir emekli oldukta sonra.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

1999'da Ne Oynardı Be Hala Unutamam Liverpool'a Karşı Oynadığı Maçı

İnşallah Hep Başarılı Olur Bu Adamı ve Tore Andre Flo'yu Ayrı Bir Seviyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri