Kazanacağız, kazanmak zorundayız. Fakat şunu söyleyim; son 2 3 maçtır hemen hemen aynı kadroyla sahaya çıkıyoruz. Böylesi fizik gücünün önemli olduğu bir maçta kadro değişikliği gerekli diye düşünüyorum. En azından Sidnei, Holosko, Fernandes gibi isimler (Fernandes kadroya alınırsa) ilk 11'e alınabilir. Umarım galip geliriz ve avantajı elimize alırız.
Ben de yorgun olanların, fizik olarak düşen futbolcuların dinlendirilmesinden bahsettim zaten. Sonuçta, karşımızdaki takım fiziği ve kondüsyonu iyi olan isimlerden kurulu D.Kiev ve bize de ters geliyorlar. O yüzden de daha diri futbolcular oynamalı bu maçta. Sonuçta lig çok uzun ve her oyuncu her maç oynayamaz.![]()
Son 2 maçtır oynanan oyundan memnunum aslında. Umutluyum. Bakalım![]()
FM Gazetesi
Evet ben de öyle, umudumuz boşa çıkmaz inşallah.Bu arada Fernandes ve Guti bu maçta da kadroya alınmamışlar. 1-2 isim dışında fazla bir değişiklik olmayacak sahada anlaşılan.
![]()
Fernandes kadroya alınmamış
Guti'yle çok takılıyomuş Manny'de. Carvalhal reyiz almadıysa vardır elbet bir bildiği diyelim. Umarım kazanıp avantajı ele geçiririz,aksi halde henüz gruplarda Avrupa'ya veda diyeceğiz.
Taktir ederim ben böyle şeyleri. Eğer futbolcu özel hayatına dikkat etmeyip iyi çalışmıyorsa bence de oynamaması yerinde.
FM Gazetesi
D.Kiev maçı kadromuz:
Cenk Gönen, Umut Kaya, Roberto Hilbert, Atınç Nukan, Egemen Korkmaz, Tomas Sivok, Sidnei, Mehmet Aurelio, Julio Alves, Necip Uysal, Fabian Ernst, Veli Kavlak, Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Filip Holosko, Edu, Hugo Almeida, Mustafa Pektemek...
İsmail rahatsızlığından dolayı kadroya alınmamış sanırım. Şöyle bir 11 çıkabilir mi acaba?
Cenk
Hilbert Sivok Sidnei Egemen
Aurelio
Necip Ernst
Q7 Simao
Almeida
Veli, Holosko ve Pektemek de sonradan alınabilir oyuna.
İlk defa Alves kadroya alınmış ve antrenmanlarda da çok iyi bir tekniği olduğunu gerkes göstermiş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İzledigim Sidnei çok agır maç içinde sorun yaşatmaz umarım
İsmail yoksa onun yerine kesinlikle Tanju oynamalı. Hulk karşısındaki yağtığı savunmayı videolarda izlemiştik. Eğer öyle oynarsa İsmail'e bir daha formayı da vermez.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Oh ne güzel adam geçen sezon 3 maç üst üstte iyi oynayıp kendini transfer ettirdi. İstediği parayı da alıyor. Şimdi de sarhoş diye maç kadrosuna alınmıyor. Hocanın Fernandez ve Guti'yi kadroya almayışını doğru buluyorum.
kazanamazsak avrupaya veda etcegiz gibi umarim kazaniriz sansimiz devam eder saldir besiktasim1-0 veya 2-1 kazaniriz.
Ne kadar tersini istesem de Kiev kazanır diye düşünüyorum. Yarmolenko, Vukojevic, Artem Kravets & Milevskyi 4lüsünü kesin durdurmamız gerekiyor. Hiç İstanbula gelen kadrolarına bakmadım inşallah sakattırlar
Ayrıca Vukojevic keşke Türkiye'den bir takıma gelse.
eto'o bitmiş.
Aksam maçta olacagım umarım keyifli bir mücadele olur. Beşiktaş eğer oyunu önde kurarsa maçı kesinlikle alacaktır diye düşünüyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Beşiktaşın kazanağı yönünde umutlarım var.
başarılar Beşiktaş. en kötü beraberlik bekliyorum. ama fernandes niye oynamıyor?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fiziksel olarak çok iyi değiliz bence.Göze batan bir orta sahada pas yapamamamız var.Fernandes yoksa bu maçta Ernst'te çok iş düşecektir.Herkes Aurelio diyor ama ben Veli'nin oynacağını düşünüyorum.Carvalhal Veli'ye şans verdi ve Veli bunu iyi değerlendirdi. Sol bekte keşke Tanju oynayacak olsa izleme şansımız olurdu.Bugünkü maçta Julio'nun girme ihtimali %60 eğer skoru kendi tarafımıza çevirecek olursak.Saldır KARTAL'ım bugün kalbimiz seninle...
Yeneceğiz, Yeneceğiz, Yeneceğiz. Bu akşam bu Kiev`e karşı oLan şanssızLığımıza artık bir son vereceğiz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Agzin fal olsun Hayrettin abi.
Ben de sikildim artik bu Kiev belasindan. Soyle farkli bir skor alsakda rahat rahat izlesek son dakikalari.
Besiktasimiz bu sefer Kievi yenecek
Beşiktaş, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla bugün İstanbul'da yapacağı UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. maçında karşı karşıya gelecek.
Siyah beyazlılar karşılaşmaya şu ilk 11 ile başlayacak:
Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, Simao, Veli, Quaresma, Almeida.
Haber Kaynağı: Haber1903
Aurelio'yu yedek bekliyordum ama Necip'i yedeğe çekmiş.
Kadromuz oturdu sonunda. bir iki değişiklik arada oluyor ama kemik kadromuz en sonunda belli oldu.
FM Gazetesi