1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Kaç lig açıyorsunuz?

Hybrid View

Exclamation Kaç lig açıyorsunuz?

Evet arkadaşlar oyunda kaç ligi seçiyorsunuz ve database large olarak mı ayarlıyorsunuz?

mesela hollanda ligini seçmezseniz bazı oyuncular gözükmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Pek belli olmuyor benim için genelde medium data ile başlıyorum oyuna..Ortama 10-15 lig seçiyorum..

51-117'den şaşmam (Özellikle Afrika ve Japonya ligi gibi liglerin doğru veri tabanı çıkarsa onları da eklerim) daha aşağısı kurtarmıyor. 0,5 yıldız ile ilerlese de oyun 32 bit olduğu için yavaşlığa katlanmak zorundayız. (4gb ramden fazlası olan cihazda bile oyun 4gb'dan fazlasını kullanmaz yani) Tek lig açıp data testi yaparken hıza şaşırıyorum artık...

Data olarak da : large + nationality olarak: asya, afrika, avrupa, okyanusya, kuzey amerika ve güney amerika'daki bütün futbolcuları seçiyorum.
    Last edited by ozzymanborn : 04.Kasım.2011 at 12:31

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

10-15 arası large datayla oynarım

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Large dataya karşılık;

İspanya,İngiltere,Türkiye,İtalya,Fransa,Almanya,Po rtekiz.4yıldız oluyor en kötü.Bazen portekiz ligini açıp sadece görünür yapıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Large data ile ; İngiltere , İspanya , Almanya , Fransa , İspanya , Arjantin , Brezilya kesin açtıklarım.Yanına da 3 tane ekleyerek 10 a tamamlarım genelde.Onlarda ise tercihlerim genel olarak , Rusya , Portekiz , Hollanda , Belçika , Türkiye arasından olur.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Avrupa`nın önde gelen tüm liglerinin en altına kadar açıyorum ve diğer oyunda oynanabilen tüm ligleri sadece görülebilinir yapıyorum. Database olarak ise Huge oynuyorum.

8. Default

Large data ile Brezilya, Arjantin, Şili, Meksika, Almanya, Hollanda, İtalya, Fransa, Rusya, İspanya, İngiltere, Yunanistan, Hollanda, Portekiz birinci ligleri ve tabiki Türkiye tüm ligler.

Fm 12 nin yeni ozelligi her zaman her yerde yonetimi uygulayan var mi? Yani basta acmadigin bir lige kariyerin devam ederken ordan devam edebiliyor musun?

Ben ingiltere-ispanya-almanya-italya-turkiye aciyordum genel olarak. Ama cok fazla haber geliyor 250 haber birden geldigini hatirliyorum. Bunun onune nasil gecebiliriz? Mesela banane santanderin x oyuncuyla ilgilendigine.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by ardnz View Post
    Fm 12 nin yeni ozelligi her zaman her yerde yonetimi uygulayan var mi? Yani basta acmadigin bir lige kariyerin devam ederken ordan devam edebiliyor musun?

Ben ingiltere-ispanya-almanya-italya-turkiye aciyordum genel olarak. Ama cok fazla haber geliyor 250 haber birden geldigini hatirliyorum. Bunun onune nasil gecebiliriz? Mesela banane santanderin x oyuncuyla ilgilendigine.
    Bildiğim kadarı ile ayarlar bölümünden bunu "az cevap veren" ve "durdurulamaz" gibi seçeneklerle ayarlayabiliyoruz.Çok net değil kafamda ama bu şekilde olduğunu düşünüyorum.

valla bı 10 - 12 tane actım daha sonra yenı lıg ekleme yaptım

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fix 7-10 şaşmaz bende az ama öz ..
    Darağacında Olsak Bile ;
    Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..

Nesil
    2005

şu lig ekleme olayını deneyen var mı ? Sorun çıkmıyor değil mi ? Çünkü sonra açarım diye tek lig açtım, bir problem çıkarsa tek lig ile gitmez kariyer

Oyuncu istatislikleri ve gözükmeyen futbolcular çıkıyor mu ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    şu lig ekleme olayını deneyen var mı ? Sorun çıkmıyor değil mi ? Çünkü sonra açarım diye tek lig açtım, bir problem çıkarsa tek lig ile gitmez kariyer

Oyuncu istatislikleri ve gözükmeyen futbolcular çıkıyor mu ?
    Hayır,ben 2 sezon sonra 5 tane lig ekledim hiçbir sorun yok..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

PC fazla iyi olmadığı için; Türkiye ligi, South Africa, Fransa ve İngiltere'yi açıyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

12-13 tane lig açıp small databaseyle oynuyorum.

Mesaj Yetkileri