3-0'dan yüksek bi skorla yenilmeyelim yani bari orda da rezil olmayalım yeter. Beraberlik için bile gram umudum yok malesef ki.
Bu kafayla, bu oyunla biraz zor ama.. Allahtan ümit kesilmez. İyi bir Türk Milli Takımı, onlar bize kendi sahamızda 3 atmışsa, onlara deplasmanda 3 atar. Pek sanmıyorum fakat yine de maçı izleyeceğim o beklentiyle..
Valla Hırvatistan kazanır gibime geliyor ancak nolursa olsun ümidim var.
İlk yarıda 1 gol atıp üzerine yatarsak ikinci yarı 60 kadar 1 gol daha bulursak onlar telaşlanırlar ve bu şekilde 3 gelir zaten bir tek bu yolla turu geçebiliriz.
Geçemesekte yaklaşırız.Zaten bu seferde maç uzarsa rakip maçı vermiş sayılır o moral ile ancak ilk yarıda gol bulup üstüne yatmamız lazım.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Türkiye'deki maç 2-0 bitse her türlü %100 ümidim olacaktı. Şimdide hiç ümidim yok diyemiyorum ama 3-0 çok çok zor bir skor. Deplasmanda 3 tane atamazmıyız ? Atabilecek güçteyiz. Ama nerde o yürekli, son dakikaya kadar bastıran, gol arayan milli takım.
Kart cezalıları yerine forma giyecek isimleri merak ediyorum ben. Belki bu oyuncular motivasyonlu olup maça asılırsalar belki çok az bir umut maç heyecanlanır. Ama %90'da gidemeyeceğimiz kesin. Bende herkes gibi maçı çevirebileceğimizi düşünerek maçı izleyeceğim.
Umarız bir mucize gerçekleşir![]()
İnanmak başarmanın yarısıdır diye boşuna dememişler ama bu bizim oyuncular için geçerli değil.Kimse 3-0 olduktan sonra inanmadı.Hatta bilerek kart görüp maça gitmek istemeyecek kadar ufaldılar.Olmayacak şey yoktur ama önce istemek önemli kaldı ki bizim hocamız bile elendik diye konuşuyorsa artık yapacak birşey yok demektir.Kimse küçükte olsa umut var demesin zerre umut yok.Bunu açık ve net görüyoruz.Umarım daha çok rezil olmayız.
İmkansız bir şey yok ortalıkta. Ama bu maçı yine de kaybederiz. 2-1 diyorum ben.
FM Gazetesi
hırvatlar kazanıcaktır skor hakkında eğer geçen maç gibi erken golü bulurlarsa 3-4 ü geçerler malesef
2-0 kazanacağız maçı. İçime doğdu.Ama öyle ya da böyle kesin eleneceğiz. Çünkü Hırvatistan hala bizden korkuyor. Kapalı bir oyun oynayacaklardır.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
ilk 10 dakikada 1 gol atarsak maç uzar.
Hiddink inanmıyor,1 maçlık Şenol Güneş,Fatih Terim gibi bir hocadan yardım istesek güzel olacak.Umudum var.Tur olmasa bile maçı alacağız başka yolu yok.Ezdirmeyiz kendimizi.
Futbolculara vahiy inmediği sürecek biz bu turu geçemeyiz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hocada umursamazlık, futbolcularda ruh olmadıkça kendimizi kandırmayalım.4 günde sihirli değnek değmez bu takıma. Futbolcular maça isteksiz, moralsiz çıkacak. Bunu düşünerek Hırvatlar kazanır diyorum.
Var mı umudu olan?
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hoca kabullenmiş zaten durumu bizde kabullenmeliyiz
Duyduğuma göre maç için bizden 16 bilet satılmış![]()
Ülke olarak elendiğimizi kabullenmeseydik umudumuz olurdu belki ama teknik ekip ve oyuncular inanmadıktan sonra biz insansak neye yarar.Yine de Hiddink'ten ofansif bir kadro bekliyorum.Kaybedeceğimiz bir şey yok.Burak ileride tek forvet 2 farklı yenileceğimize,çift forvet çıkalım,5 farklı yenilelim.Yine oyunculardan da turu geçmeseler bile en azından maç sırasında umutlarımızı korumalarını bekliyorum.Kafamızda elendik zaten.Gerçekte de elensek sorun değil.
So what?
Saike
4 Tane As oyuncumuz yok ve kendi sahamızda 3-0 yenildik , tabi ki ümit kesilmez herşey inançta biter ama bu olumsuzluklara rağmen motive olmuş Hırvatlara gol atarsak başarıdır diyorum , eleniriz.
Ama gönlüm tabiki rakibi elememizden yana Allah yardımcımız olsun.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sabrinin söylediklerine (1.11 - 2.30 dk.) dikkat edelim, ne hiddink ne federasyon ne hırvatıstan hiç bir güç bir Türk'ün karşısında duramaz..
tabi isterse..
[YOUTUBE="-H_Vg4Tsg6k"]...[/YOUTUBE]
Last edited by enesemin53 : 15.Kasım.2011 at 04:25
Herkese yapildigi gibi Tuncay Sanliyada cok yanlis yapildi bi adami bukadar hizli harcamada 1 numara ulkeyiz
Bu Maçın Berabere Biteceği Çok Belli Her Halükarda Eleniriz Ama Deplasmanda Yenilmeyeceğiz Orasına İnancım Tam
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Beklediğim Bir Sonuçtu ve Fena da Oynamadık İlk Saniyelerde Kazım'ın Beceriksizliği ve Oyunun Genelindeki İş Güzarlığı Sağolsun. Bu Adamı Oldum Olası Bitim Kadar SevmiyorumBu Maçın Berabere Biteceği Çok Belli Her Halükarda Eleniriz Ama Deplasmanda Yenilmeyeceğiz Orasına İnancım Tam
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
En aşağı 3 tanede burda yeriz. Maç büyük farkada gidebilir.
Daha öncede söyledik Formsuz olsun oynamamış olsun ama şu kadroda Tuncay, M.Topuz hatta takımı olmayan ve forvet sıkıntısı çektiğimiz şu dönemde Nihat bile kadroya alınmalıydı. En azından 2008 ruhunu biraz olsun canlandırmış olurduk.
Last edited by SAİT71 : 15.Kasım.2011 at 12:08
topuz konusunda haklisinda tuncay ile nihat gibi kariyerleri bitmis oyuncularin milli takimda yeri yok performans olarak ikiside 2008 den beri ortalarda yok ne faydalari olabilir takima? onlarin yerine cenk tosun gökhan töre gibi genc adamlar monte edilmeliydi fakat gec kalindi.