Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

3 33.33%
  • Berabere biter

0 0%
  • İnter kazanır

6 66.67%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Trabzonspor - İnter [Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default Trabzonspor - İnter [Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. Maç]

Interli oyuncular Pazarkapida Trabzon ekmegine merak saldi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default Trabzonspor - Inter Milan

Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Kasım.2011 at 22:52

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Samuel caktirmadan iyi vuruyor bizimkilere

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Trabzonspor iLk yarı da kafa kafaya oynadı İnter iLe. Hatta bazı böLümLerde çok daha iyiydi. İnşaLLah ikinci yarıda maçı koparacak goLü atabiLir. Atamıyorsa da yemesin.

Bu arada Murat Kosova mümkünse Türkiye de bütün maçLarı anLatsın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Trabzonspor iLk yarı da kafa kafaya oynadı İnter iLe. Hatta bazı böLümLerde çok daha iyiydi. İnşaLLah ikinci yarıda maçı koparacak goLü atabiLir. Atamıyorsa da yemesin.

Bu arada Murat Kosova mümkünse Türkiye de bütün maçLarı anLatsın.
    Nihayet kurtulduk Ertem Senerden, onlar yuzunden maclari sessizde izliyodum. Bu aksam Ercan Taner ustune de Murat Kosova olunca adam gibi SL maci izledik. Sanki spiker duzgun olunca takim da iyi oynadi gibi

Bu oyunuyla TS galibiyeti hakketmisti, deplasmandaki macin telafisi diyelim. Orda da Inter hakketmisti

Bu kadar gayretin ustune Lille macini kaybedip sonuncu olmak ,tabi Cska puan alirsa, cok uzucu olur. Gercekten cok zor bi deplasman.

Olur da bu gruptan 3.cikar avrupa liginde de rakip Bilbao olursa tam komedi olur yalniz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Nihayet kurtulduk Ertem Senerden, onlar yuzunden maclari sessizde izliyodum. Bu aksam Ercan Taner ustune de Murat Kosova olunca adam gibi SL maci izledik. Sanki spiker duzgun olunca takim da iyi oynadi gibi

Bu oyunuyla TS galibiyeti hakketmisti, deplasmandaki macin telafisi diyelim. Orda da Inter hakketmisti

Bu kadar gayretin ustune Lille macini kaybedip sonuncu olmak ,tabi Cska puan alirsa, cok uzucu olur. Gercekten cok zor bi deplasman.

Olur da bu gruptan 3.cikar avrupa liginde de rakip Bilbao olursa tam komedi olur yalniz
    Komedinin büyüğü Benfica ile aynı gruba düşüp, 3. olup Bilbao ile eşleşmek olurdu ama olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Samuel hayatta birgun karsima cikmasin

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

serkan cikti adrian girdi :S serkan iyide oynuyordu senol hoca bence yanlis kullandi degisikligi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Trabzon galibiyeti hak etti ama müthiş bir avantaj yakaladı.Eğer Lille ile berabere kalırlarsa CSKA'nın Inter'i yemesi durumunda en kötü UEFA Avrupa Ligi'ne gidiyorlar.Her zaman ki gibi oynamalı Trabzonspor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1-1 bitti saglik olsun firtinam net goller kacirdik adrianin kafasi gol olsaydi direkde patladi ah ah. senol hoca degisikliklerde gec kaldi ve yanlis yapti ilk basta alanzinhoyu cikartmasi gerekirdi serkan bence sag ta iyi oynuyordu. Nocna Mora arkadasima katiliyorum trabzon ligdede iyi oynar ama turkiye ligi kapali defans oldugu icin acilmasi zor.

Lille ile berabere kalirsak ; interde csk"yi devirirse Grupdan cikiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezon ilk kez inter'i izledim, bir takım 1.5 senede bu kadar mı kabuk değiştirir ? gerçekten Mourinho çok büyük teknik direktör. ama bu kadar kötü bir İnter şu grubu son maçlara çıkmadan lider olarak garantiliyor ya bu daha garip
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Colman might feel they should have won the game.

Colman muhteşem oynadı, Burak'ı Trabzon'da tutmak zorlaşıyor diyorduk, Colman ondan önce gidecek galiba.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Colman süper bu sene. işte ne kadar şampiyonlar liginde iyi de gitsek bazı moral bozucu sorular var. misal bu Adrian - Henrique ikilisine verilen 10 milyon. hemde Trabzon gibi bir takımda. umarım toparlarlar. Alanzinho geçen sene oynayamıyordu, şimdi takımın bankosu. bir de stoper lazım bize tecrübeli olanlardan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Lille-Trabzonspor biletimi aldim bekle beni fransa

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzon çok sağlam bir futbolla galibiyeti hak etti, fakat şans hiç de yanında değildi. Fransa'dan alacakları 1 puan yeterli olacaktır, zira CSKA'nın İnter'i yeneceğine ihtimal vermiyorum. Bu futbolu gördükten sonra hafta sonu Beşiktaş'ın işinin hiç de kolay olmadığını gördüm. Umarım iyi futbol haklarını bu maçta kullanmıştır da bize karşı etkili olamaz Trabzon.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çok iyi bir oyun oynayıp sahadan 1 puanla ayrılmak üzücü ama futbol her zaman iyi oynayanın kazandığı bir oyun değil.Dün gece toplam 19 şut çekmişiz ama bunların isabet oranı çok az,yarısı bile kaleyi bulmamış.Rakip az ama öz geldi kalemize.Artık bu maç geride kaldı ve önümüzde güzel bir maç var ona konsantre olup aynı oyunu sergilemeliyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Colman'a hayran kaldım bi ara Sneijder oynuyor herhalde zannettim.

Tolga'lık bir iş yoktu ama oda çok başarılıydı , daha iyi oynadı bizim uşaklar ama şans , inşAllah son maçta kazanırlarda bir üst tura çıkarlar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Lille su an yeniyor mac bole biterse trabzonun kesinlike kazanmasi lazim aksi taktirde berabere biterse trabzon icin uefa hayal diyebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lille'in CSKA deplasmanında 3 puanla dönüyor olması kötü oldu açıkçası. O maçın en güzeli beraberlikti. Şimdi Trabzon'un mutlaka puan alması lazım ve bunu başaracak güçteler. Umarım gülen taraf temsilcimiz olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Basarilar Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Halil'in yerine Paulo olsa çok temiz kadro olurmuş. İnter'de Nagatomo'nun bindirmelerine dikkat etmek lazım , defans arkasına çok iyi sarkan bir oyuncu. Gerçi ona o pasları gönderecek bir Sneijder olmaması da avantajımız ama yine de aman dikkat.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Şu kadrolara baktığımda kağıt üstünde yoruma kapalı bir maç, ancak o kadar basit değil tabi, işin içine Şenol Hoca ve İnter'in formsuzluğunu katınca Trabzon'dan ümitliyiz.

Nedense sezon başından beri Halil'e ısınamadım ben. Tamam çok istekli mücadele ediyor, koşuyor falan ama takımına bir getirisi olmuyor pek bu çabasının. Henrique daha iyi bir tercih olurdu sanki...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

inter savunmasini asmak cok cok zor, asarsa burak asar hadi aslanim at golunude turu getir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor atak futbolu oynarsa bu macı alır. Diger türlü İnter'e acık alanda oynama sansı verip geriye yaslanırsa çok gollü bir maglubiyet alır diye düşünüyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon'a başarılar diliyorum. Umarım kazanırlar. Ama İnter'in tecrübesiyle bu maçı alacağını düşünüyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

su an cok iyi basladik saldir trabzonum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alvarez atti 0-1 yeniliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte kaliteli takımların yaptığı en iyi şey; kısa ve seri paslarla gole gitmek. Bunu bir biz yapamıyoruz Türk takımları olarak.
    FM Gazetesi

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri