1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Bu nasıl oluyor?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Default Bu nasıl oluyor?

Arkadaşlar Bjk ile ilk sezonumda ligi 2. bitirdim ama şampiyonlar ligi ön elemeleri yerine direkt uefa avrupa ligi elemelerinden başladım yeni sezona

Normal sezonu kim kazandı... TFF'nin ilk planında normal sezonu kazanan takım da Şampiyonlar Liginde 1 adet kontenjanı kapıyordu... Ama UEFA'nın baskısı sonucu "ancak" oyun çıktıktan sonra bu kural değişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Normal sezonu 1. olarak tamamlayan takım Şampiyonlar Ligi'ni garantiliyor. playoff'ta da aynı takım 1. olursa 2. Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor. Ancak normal sezonu 1. tamamlayan takım playoff'u lider tamamlayamaz ise playoff'u lider tamamlayan takım gidiyor Şampiyonlar Ligi'ne.

Resimleri bu mantıkla yorumlayacak olursak. Normal sezonu Fenerbahçe ya da Belediyespor lider tamamlamış ve Şampiyonlar Ligi'ni garantilemiş. Trabzonspor'da playoff'u lider tamamlayıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hak kazanmış.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Normal sezonu 1. olarak tamamlayan takım Şampiyonlar Ligi'ni garantiliyor. playoff'ta da aynı takım 1. olursa 2. Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor. Ancak normal sezonu 1. tamamlayan takım playoff'u lider tamamlayamaz ise playoff'u lider tamamlayan takım gidiyor Şampiyonlar Ligi'ne.

Resimleri bu mantıkla yorumlayacak olursak. Normal sezonu Fenerbahçe ya da Belediyespor lider tamamlamış ve Şampiyonlar Ligi'ni garantilemiş. Trabzonspor'da playoff'u lider tamamlayıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hak kazanmış.
    Dedem bana 1 Lira verirse, babamdan 5 Lira aLırsam, amcam kaç Lira verir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Dedem bana 1 Lira verirse, babamdan 5 Lira aLırsam, amcam kaç Lira verir.
    40 .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

oyunda bari 1.sezondan sonra play off saçmalığı kalksa

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

FM 2012 de hep kalmasına razıyım gerçekte kalksa bari
    eto'o bitmiş.