Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 68.00%
  • Berabere biter

4 16.00%
  • Trabzonspor kazanır

4 16.00%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 192 sonuç

Konu: [16.Hafta] Fenerbahçe - Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [16.Hafta] Fenerbahçe - Trabzonspor

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Kazanırız diye düşünüyorum, tabi henri sağda alex tek forvette giibi gereksiz şeyler denemezsek.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yuksek tansiyonlu bir mac olucak soguk ruzgarlar esicek olan bir mac bu aralar trabzon kotu olsa bile 40 gunde 24-25 maca ciktilar zor bir donemden geciyorlar trabzonun bu macda beraberlik alacagina inaniyorum bol pozisyonlu bir mac olur umarim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yuksek tansiyonlu bir mac olucak soguk ruzgarlar esicek olan bir mac bu aralar trabzon kotu olsa bile 40 gunde 24-25 maca ciktilar zor bir donemden geciyorlar trabzonun bu macda beraberlik alacagina inaniyorum bol pozisyonlu bir mac olur umarim.
    Böyle bir şey başka yerde de gördüm, akıl alıyor mu yahu, 40 günde 25 maç demek 1,5 günde bir maç yapmak demek.

95 günde 21 maç yapmış Trabzonspor, bunu düzeltmek istedim.

Maçı kazanırız, Mehmet Topuz da takıma dönerse takımın mücadele gücü de artacak, Gökhan da kendine geldi. Emre'de sıkıntı yok oynayacak. Stoch bize maç kazandırdı bu maçı da Dia'nın kazandıracağını düşünüyorum sonradan girse de maçta kendinden söz ettirecek diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    40 günde 24-25 maça çıkan bi takım olmuş mu daha öncede trabzon çıksın . İngilterede bile bu kadar maç oynanmıyor .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman fantezilere kaçmazsa bu maçı alırız.
    Ama yok Galatasaray maçında ve Bursa maçının ikinci yarısında bir 15 dakikalık süre zarfındaki gibi garip bir dizilim ve oyuncu mevkileri ile maça başlar veya maç içinde bu şekle dönerse yine krizlere greceğimiz bir maç olur. Hayır arkadaş elinde malzeme belli tıkır tıkır işleyen bir sistem var bunu zorlamak niye ? Bursa maçında maç takır takır gidiyor 2'ye 3'e gideceksin birden takımı frenlemek niye ? tamam hata yapılır ama aynı hatayı tekrar tekrar sunmak niye ?

Bu maçı kazanırız ama böyle fantezilerle uğraşırsak ve yenilirsek yine kendi kendimize yenilmiş olacağız.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Ne olursa olsun, içinde bulunduğumuz konum itibariyle bu maçı almalıyız. Kilit isim Bienvenu
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor kazanamazsa çok kötü travma yaşar yalnız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Trabzonspor kazanamazsa çok kötü travma yaşar yalnız.
    Yalnız bu durum bence her iki takım için de geçerli.

Bu maçın berabere bitmesi bence iki takım için de hayırlı olacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Emre 11'de olacak mı olmayacak mı, olmayacaksa christian-selçuk mu yapacak Aykut Hoca orta sahayı bunlar önemli.Bence artık Selçuk değil de Gökay hatta Mehmet Topuz orta göbekte düşünülmeli.

Bunun dışında biz bu maçı rahat kazanırız, Trabzonspor çok kapanmadığı sürece.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce alir, bizde 4 macta 0 puan yapmis oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Trabzonun işi zor gibi.Klasik olacak ama bu maçların favorisi olmaz.Form durumlarına bakarsak Fenerbahçe bir adım önde.Trabzonun en fazla beraberlik alabileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Motivasyonu sağladığımız takdirde kazanacağımızı düşünüyorum.Oyun şablonunu bozmadan ve mümkünse Stoch'u yine saçma sapan yedek bırakmadan çıkarsak maça güzel de bir maç olur.Takıma kalite katıyor Stoch.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zokora'ya 3 mac ceza verilmis saka gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Zokora'ya 3 mac ceza verilmis saka gibi

Şaka olması lazım çünkü kırmızı kartı hakedecek en ufak bir hareket yapmadı Zokora
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yumruk attıya ondandır şaka bir yana da 3 maç çok çok fazla.

Maça gelince Trabzonspor açısından çok önemli bir maç olacak. Eğer bu maçı da kaybederse son 1-2 yılda yaptığı gelişimin ardından girilen Lale devri biter ve çöküş başlar... Maçın teknik analizi ise bence çok basit.Son izlediğim Galatasaray ve Lille maçlarındaki gibi sadece Burak Yılmaz'ı düşünerek her pası ona atmaya çalışırlarsa Fenerbahçe % 100 kazanır. Ama eğer takım oyunuyla her oyuncuyu pozisyona sokmaya çalışırlarsa % 50 şanslar eşit...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bide istiyerek vursaymis sezonu kapatmisti belkide

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sonuçta sizden daha çok maç oynadılar.Ha 25 ha 15 ne fark eder ?

Maç berabere bitecek gibi.Çünkü Trabzonspor'un acilen puana ihtiyacı var.Maça çok asılacaklardır ama galibiyeti mümkün görmüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Maç berabere bitecek gibi.Çünkü Trabzonspor'un acilen puana ihtiyacı var.Maça çok asılacaklardır ama galibiyeti mümkün görmüyorum.
    Böyle bir söyleme ne gerek var ki, TFF hakkımızı yemeseydi o kadar maçı Fenerbahçe oynuyor olacaktı ama bunun yeri değil, sadece 2 defa karşılaşınca bu tarz istatistiğe düzeltme yapmak istedim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Böyle bir söyleme ne gerek var ki, TFF hakkımızı yemeseydi o kadar maçı Fenerbahçe oynuyor olacaktı ama bunun yeri değil, sadece 2 defa karşılaşınca bu tarz istatistiğe düzeltme yapmak istedim.
    O konu ayrı bir mesele zaten hiç bulaşmamak en iyisi.Ayrıca demek istediğim kondisyon bakımından Fenerbahçe'den kötüler.Çünkü daha fazla maç oynadılar bu maç sayısı 25 olmuş 15 olmuş ne fark eder demek istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Tek diyeceğim ne alaka!! TS-GS macında konusmaz gelir burda konuşurşunuz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Tek diyeceğim ne alaka!! TS-GS macında konusmaz gelir burda konuşurşunuz
    Yukarıda ki mesajımı okursan ne alaka olduğunu görürsün.TS-GS maçında çıkıpta Trabzon 20 maç yapmadı 15 maç yaptımı deseydik ne dememizi bekliyordunuz ki Trabzon maçında ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Trabzonspor puan alacaktır. Ne olursa olsun. Mecburlar çünkü. Fenerbahçe kendi evinde her zaman favori ve çok güçlü fakat Trabzonspor'da can havliyle oynayacaktır. Skor tahminim 1-1.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Zokora sırf Fenerbahçe maçında oynamasın diye verilmiş bence 3 maç.. Nasıl olsa tahkim indirecek ikiye onu..

Şimdi 2 verselerdi, tahkim bire düşürecekti..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Söz PFDK kararlarından açıklanmışken

1- BURSASPOR Kulübü hakkında, 12.12.2011 tarihinde oynanan BURSASPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,
    Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
    2- FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 12.12.2011 tarihinde oynanan BURSASPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
    Allah var arkadaş maç boyunca edilen küfürlerden Lig TV sesi kısa kısa sadece spiker sesiyle maç izledik, ben değil bursalı arkadaşlarım bile bundan çok rahatsız olduklarını dile getirdi. Maç boyunca Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe'ye edilmeyen küfür kalmadı aynısı Beşiktaş maçında da olmuştu Beşiktaş cezayı küfürden değil sahaya attıkları atkı yüzünden yemişti şaka gibi.

Diğer bir konu ise her hafta Fenerbahçe'ye paso para ceza verme alışkanlıkları açın her hafta bakın o kadar komik komik sebeplerden veriyorlar aklınız hayaliniz durur (: Allahın izniyle şu davadan bir aklanalım da fazlasıyla sizden almasını bilmez miyiz...
    Last edited by ReaList : 16.Aralık.2011 at 00:47
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Normal şartlarda Fenerbahçe bir adım önde ama Trabzonspor'un son zamanlardaki düşüşü sebebiyle iki takımın şansı da eşit diye düşünüyorum.Şenol Güneş takımı kendine getirir maça kadar.Bu maçta iyi bir oyunla taraftarın gönlünü de almak isteyeceklerdir.Bol gollü ve sonucu hiç kestirilemeyen bir maç bekliyorum.Her şey olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Skoru bilmem ama bir sonraki maçta sahamızın kapanacağını düşünüyorum. 90 dakikalık organizasyon yapacaklarmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bu maçı Fenerbahçe iyi oynar kazanır, biz direnir puan ya da puanlar alırız bunlar futbolun içinde ama, Zokoro'ya verilen 3 maç cezaya inanamıyorum. yani diyecek laf bulamıyorum. o hareket 3 maç olabilir. ama ne zaman? kasıtlı kafa atmanın 10 maç olduğu yerde. bir de bakıyoruz ona 2 maç veriyorlar. ne diyeyim bilmedim.

skor tahminim ve umudum yok. tek temennim maç sonunda futbol konuşulsun.
    Last edited by Chinatown : 16.Aralık.2011 at 02:23

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bişe deme kardeşim deme diyecek şeyler var ama yeri burası değil.Karırı alanları saygıyla anıyorum.Allahtan vurmadı ya vursaydı sezonu kapattırırlardı adama mazallah.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çok rahat kazanırız diyorum.Sonunda Serdar takıma geldi ve sezon basından beri beklediğimiz defans kurgusuna ulaştık.Umarım gereksiz taktik değişiklikleri yapmaz Aykut Kocaman ve GS maçındaki gibi takımımızı rezil etmez.Forvette Semih'le başlayıp kanatlara Dia ve Stoch'u koyarsa çok keyifli bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum.Orta sahada da Cristian kesinlikle oynamalı bu sezon kendini göstermişken kaybetmememiz gerekiyor onu her maç oynamalı bence.Kısacası 3-1/4-2 gibi skorlar bekliyorum.

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri