1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Ceyhun Eriş'i Ankaragücü'ne Alabilen Oldu Mu?

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Question Ceyhun Eriş'i Ankaragücü'ne Alabilen Oldu Mu?

Arkadaşlar dün gece görüşme yapabiliyordum Ceyhun'la parada anlaşamadık yattı sonra new game açarak denemeye başladım bugün bi baktım görüşmüyor bile ligi erken başlattım ( haziranda başladım.) falan ama fayda etmedi aranızda alabilen var mı?

Ya da bildiğiniz bi taktik varsa öyle deneyim lütfen acil yardımcı olun !!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Benden çok para istedi istesem alırdım ama vazgeçtim sonra yabancı bir takıma gitti.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Question

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Benden çok para istedi istesem alırdım ama vazgeçtim sonra yabancı bir takıma gitti.
    Bende hiç görüşme bile yapmıyor neden lütfen yardımcı olun parası önemli değil Rajnoch ve Senecky'i satıyorum zaten 4 küsür MN € ediyor. kaleye serdar kulbilgeyi alcam hem para kazanırız maaşıda az olur kardayız bide ceyhunu işte yani bütün parayı ona harcayabilirim !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Valla bir süre beklemekten başka yapacağın bir şey yok. Ben Galatasaray'a Hlousek'i alacaktım görüşmüyordu bir türlü. 4-5 ay bekledim ondan sonra görüştü ve aldım.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Question

Valla bir süre beklemekten başka yapacağın bir şey yok. Ben Galatasaray'a Hlousek'i alacaktım görüşmüyordu bir türlü. 4-5 ay bekledim ondan sonra görüştü ve aldım.
    Nası beklicem zaten serbest başlıo ve hemen biçok takım talip oluyo ilk sezon boyuncada Ankaragücü'nde transfer yasağı var. Başka yolu yok mu ya da beklemek derken erken mi başlatsam kariyeri haziran ayında falan ?

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

@MeliksahAydogan Oyuncuya iltifat ederek masaya oturmasını sağlayabilirsin.Gerisi bütçene kalmış.

düzenleme : az önce göztepeye aldım 140k yıllık istedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Question

Quote Originally Posted by carlito94 View Post
    @MeliksahAydogan Oyuncuya iltifat ederek masaya oturmasını sağlayabilirsin.Gerisi bütçene kalmış.

düzenleme : az önce göztepeye aldım 140k yıllık istedi.
    İltifat ederek derken anlayadım tam ?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Başka takım alabilir ama daha sonra onlara teklif yapıp alırsın.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Question

Başka takım alabilir ama daha sonra onlara teklif yapıp alırsın.
    Zaten benm ilk sene almam gerek ilk seneden sonra kadroda çok düşünmüyorum ilk senede transfer yasağım var.

ceyhun a.gücü'ne gelmiyor kardeşim.ben 2.lige bile aldım göztepeydi yanılmıyosam.ama a.gücü ile ilgili özel bişey var sanırım.bende 2 farklı oyun açtım a.gücü ile ama olmuyo oyun o şekilde kodlanmış

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ankaragücü'nde çok oynamış kendisi. Bir gitmiş bir gelmiş, bıkmış artık. "Dislike" olmuştur belki kulübe karşı. Bu yüzden gelmiyordur.

Ceyhun ile Alakalı Değil Ankaragücü'nün Ceyhun'a Karşı Tutumu Olumsuz Olduğu İçin Kontrat Öneremiyorsun

Ayrıca; Ceyhun Fatih Terim'i ve Galatasaray'ı Hiç Sevmez. Favori Kulübü Göztepe'dir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri