Takım olarak harika bir hava yakaladığımız açık. Fatih Terim ilk devrede de hemen etkisini gösterdi. Hani o hiç bulunmayan "2000 Ruhu" yakındır diye düşünüyorum.
Rahat bir maç çıkartırız tahminimce, 3-0 bekliyorum. Selçuk, Baros (x2)
Zor maç işimiz zor...İ.B.B Tom'u da aldı Doka ile sağdan soldan çok tehlikeli gelecekler solda Balta var zaten kötü demiyorum ama Tom ve Doka'yı durdurması çok zor görünüyor...Alt biter maç ve beraberlik bekliyorum 0-0 1-1...
Ligin ikinci yarısına iyi başlamak adına önemli bir maç , rakibimizin etkili adamları var ancak yani inşAllah evimizde galibiyetle başlarız ligin ikinci yarısına.
Allah utandırmasın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Formumuzu devam ettirirsek 3 atarız.
İ.B.B. kontra oynayan bir ekip ve sezonun ilk devresinin özellikle son 5-6 haftasında ben takım savunmasını inanılmaz begendim. O yüzden korkum yok. Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Rahat kazanırız diye düşünüyorum
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Kazım, Selçuk, Engin, Emre, Baros, Elmander
İBB: Hasagic, Rızvan, Metin, Zayatte, Eren, Visca, Cihan, Holmen, Mahmut, Doka, Webo
Gece güzel başladı, güzel devam etsin. İki takımda iyi futbol oynuyor, özellikle Galatasaray müthiş bir hava ve rüzgar yakaladı. Bu kısa aranın o rüzgarı keseceğini pek düşünmüyorum. Sıkı ve seyre değer bir maç olacak orası kesin, galibiyete yakın tarafsa Galatasaray.
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Kazım, Selçuk, Engin, Emre, Baros, Elmander
asiri derece ofansif kadro sonumuz guzel olsun.
Aman allahim ne muthis bir gol 1-0 Hagi stili bir vurus.
emre müthiş attı
Goooooooooooooooooooooooooool Emre gooooooooool
Hagiiii vurdu ve goooool
Visca 1-1 oldu
Webo sağlam rövaşata kaçırdı girse güzel olacaktı
...
Dk36 Webo muthis girdi cezasahasina ama Muslera golu onledi. Webonun Semihi gecisi harikaydi.
Webo direk kirmizi , Semihin ayagina basti ama kasti degildi kirmizimiydi bilmem ama agir bir kart
çok ucuz bir kırmızı kart oldu
Webo burası futbol sahası dostum sen cok yanlış yere gelmissin.
kasti bir mudahele yok ama kirilabilirdi ayak bilegine basmis
Allah büyük sabır versin Webo'ya, çok zor İstanbul takımlarına karşı oynamak...
Kart kararı doğru.Adamın ayağımı kırılması gerekiyor illa.Bastımı bastı.
He bu arada Doka'nın tekmesinede direk kırmızı vermesi gerekiyordu.Resmen kasti tekme attı.
Doka'nın pozisyonunda sonuna kadar haklısın ona sözüm yok ama Webo'nun pozisyon biraz ağır gibi geldi bana. Bilemiyorum görüş farklılıkları olur tabi. Özellikle biz Beşiktaşlılar Quaresma'dan falan bayağı bir alışkın olduğumuz için böyle faullere , kırmızıya şaşırıyoruz.
İ.B.B'nin kontratağını kesmeye çalışan oyuncu kimdi bilmiyorum, ona da sarı kart vermesi gerekirdi vermedi. Visca'yı gereksiz yere ittirdi Emre Çolak, uyarmakla yetindi? Tek taraflı bakmayın... Doka'nın yaptığı hareketi tasvip ettiğim çıkmasın buradan, kesinlikle rakibe kasıtlı yaptı hareketini ama Webo kararı ağır... gözü ve aklı sadece topta başka yerde değil...
Kırmızı kart ağırdı bence, Elmander'in arkadan yaptığı müdehaleye benziyordu. Bilerek basmadı Semih'in ayağına.