1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Büyük İkramiye'nin Büyük Ortağı

Hybrid View

Cool Büyük İkramiye'nin Büyük Ortağı

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nde 40 milyon liralık büyük ikramiyenin 4 ortağından birinin, İstanbul'dan 75 yaşındaki Yusuf Akoğlu olduğu öğrenildi.

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nde 40 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanan 4336149 numaralı çeyrek biletler İstanbul, İzmir-Urla, Adana ve Isparta'da satıldı. İstanbullu talihlinin şehre en uzak ilçelerden Arnavutköy'ün Haraççı Mahallesi'nde oturan 75 yaşındaki Yusuf Akoğlu olduğu öğrenildi. Yusuf Akoğlu şanslı bileti mahalleye gelen seyyar bayiden almış.

MADDİ DURUMU ÇOK KÖTÜ

3 çocuk babası Yusuf Akoğlu, kısa süre önce eşini kaybetmiş. Torunlarından birini evlat edinen ve onunla birlikte oturan Yusuf Akoğlu 40 milyon liranın dörtte biri olan 10 milyon lirayı kazandığını dün sabah mahalle kahvesindeki gazetelere bakarken öğrenmiş. Bir oğluyla hayvancılık yapan Yusuf Akoğlu'nun maddi durumunun da kötü olduğu öğrenildi.

İnternethaber

Dede'ye Bak Sen Acaba Ben Senin Torununum Desem Biraz Koklatır mı Parasından Bu Dedenin İsmini Bir Yere Kaydedin Kesin İzdivaç Programlarından Birine Çıkar Demedi Demeyin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İzdivaç programına çıkmasına gerek kalmaz bence.

Para da haydan gelip huya gider. Ömrü vefa ederse bir 10-15 yıl sonra haberlerde görebiliriz. Maddi durumu çok kötüydü büyük ikramiyeyi kazandı ama para hayır getirmedi hala sokaklarda yaşıyor falan diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam piyasada yok. Star TV az önce canlı yayın yaptı bileti aldığı yerden. Seri bilet almış ve 40 bin TL teselli ikramiyesi de bu adama çıkmış. Durmuş durmuş bir anda patlamış adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İnşallah "bu yaştan sonra gelen paranın.." ben diyip de bileti yırtmamıştır

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kendisi buralarda bende Arnavutköydeyim İstanbul sayılmaz burası o yüzden buluşmalara da katılmıyorum valla keşke bende çekseydim bi tane şans doğacakmıştı demek ki amcayı bulmak lazım Haraççı'ya 10-15 dk'da gidiliyor burdan

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

70'inden sonra gelen paranın üzerine talihli adamdan böyle bir atılım bekliyorum.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=mN-It_lyxp4"]Kemal Sunal Hela Sahnesi[/YOUTUBE]

Mesaj Yetkileri