Gaziantep Belediye ile gönül bağımız var zaten.Gaziantepspor ile de maddi gönül bağlarımız olduğu gibi.
Turu rahat geçeriz gibi geliyor bana.
Fark beklentim yok, bu maç da alt biter ve tahminim 2-0 kazanırız. Gençleri ve yedekleri sahada görmek istiyorum maçta.
Cenk
Toraman Sidnei Atınç Tanju
Burak Alves Necip Veli
Pektemek M.Akyüz
Umut Kaya, Hasan Türk, Kadir Arı, Muhammed ve Erkut gibi gençlerden de hiç değilse 2 tanesi kadroda olsun, yeter.
Tek maçlı eleme usulü olduğu için bu kadar da cömert bir kadroyla çıkacağımızı sanmıyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mehmet Akyüz Genç miGenç Semih'ten Sonra Genç Mehmet
Gönül Bağımın Olduğu Bir Maç Olacak Aklımda Beşiktaş, Gönlümde Antep Hayırlısı, Kim Kazanırsa Kazansın Üzülmem
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Almeida'nın oynaması lazım kesinlikle. En azından bu maçta gol atıp kendine gelir. Bu tür ufak detaylar önemli bence. Onun dışında Burakla Pektemek oynayabilir. Ortasahada Necip-Alves-Fernandes 3lüsü çok iyi olur. Ernst dinlensin. Defans da Tanju-Sidnei-Toraman-Köybaşı olabilir.
Köybaşı azıcık dinlensin artık. Sola Tanjuyu çeksin, bişeyler yapsın yazık vallahi adama
Mami'yi izleriz inşallah. Geçen sene Antep maçında mı oynamıştı ?
eto'o bitmiş.
2. maçın sonlarında oyuna girmişti yanlış hatırlamıyorsam.
38'. da Onur'un Yerine Oyuna Girmiş![]()
Bazı oyuncuların dinlendirilmesi gerekiyor. Bu maçtan iyi bir fırsat olamaz. Cenk,Egemen,İsmail,Veli,Ernst,Ekrem bu oyuncular yedeğe çekilsin. Beklediğim ilk 11;
Rüştü
Toraman - Sivok - Atınç (Sidnei) - Tanju
Fernandez - Necip - Alves
Simao - Almeida - Burak
Bence göründüğü gibi kolay bir maç olmayacaktır. Geçen sezon Türkiye kupasında M.İ.Y maçında olduğu gibi rakip uzun süre direnecektir. Sonlara doğru bulacağımız gol ve gollerle 2-0,3-0 kazanırız diye tahmin ediyorum.
Rüştü
Ekrem Dağ - Atınç - Sidnei - Tanju
Necip - Alves
Simao .................... Burak
Almeida - Mehmet Akyüz
Böyle Daha İyi Olur
Carvalhal'in kadro seçimini merak ediyorum gerçekten.Bu maçı ciddiye almazsak,zorlanacağımız da kesin.Umarım bir sürpriz falan yaşamadan turu geçeriz.Bunu forma şansı bulamayanlarla yapabilirsek çok iyi olur gerçekten.
So what?
Saike
Bende merak ediyorum ve üsteki kadrolar olursa güzel olur. Yedeklerde Muhammed, Kadir Ari, Mertcan Demirer ve Mehmet Erkut Senturk olabilir.
Carvalhal'in bir süredir forma şansı bulamayan İbrahim Toraman'ı ön liberoda oynatmayı planladığı ve devre arası tatilinden geçen dönen Sidnei ise Sivok'un yerine oynatacağı bildirildi.
Portekizli teknik adamın ayrıca Mustafa Pektemek'i santrforda oynatıp, Almeida'yı da yedek kulübesine çekmesi bekleniyor. Siyah Beyazlı takımın son yaptığı antrenman öncesi futbolcularıyla toplantı yapan Carvalhal'in uyarılarda bulunduğu ve üç kulvarda yola devam etmeyi istediği öğrenildi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Orta sahada hücuma dönük biri oynamalı. Fernandes yada Veli'den biri sahada olmalı. Simao da 90 dakika sahada kalmalı; çok maç eksiği var.
Almeida'yı yedek bırakmasın yahu. Atacağı 1-2 gol moralini yerine getirir. En azından ilk 11 başlasın 55-60 dakika kalsın sahada.
O konuda hak veriyorum kardeşim sana, ama ben de artık gençleri ve yedek kulübesinde çürümeye terk edilen futbolcuları görmek istiyorum bu tarz maçlarda. Pektemek-Akyüz ilerde, arkalarında Burak-Alves iyi olmaz mı? Defansta da Sivok ve Egemen'in ikisi de 11'de olmaz umarım. Hele Egemen. Bu sezon oynamadığı tek bir maç bile yok.Tam rotasyonluk bir maç işte. Bakalım nasıl bir kadro olacak sahada?
muhammed demirci nin oynamasını bekliyorum umarım oynar
Bence gençleri oynatmayacak, belki ikinci yari. Holosko, Mustafa, Necip ve Toraman ilk 11'de baslar bence
Ben de sana o konuda hak veriyorum abi ama iki ucu pis değnek işte
Maç saatinde göreceğiz neyin ne olduğunu.
MUHTEMEL 11
Beşiktaş'ın yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor;
Cenk
Ekrem
Sidnei
İbrahim Toraman
Tanju
Necip
Alves
Holosko
Veli
Burak
Mustafa
Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı
Daha kesin degil ama Veli yerine bu maç baska birisi oynasin, gençlerden biri olabillir.
Eğer böyle çıkacaksak bu kadroyu beğendim ben.Veli yerine Muhammet girse 2.yarı,on numara olur valla.Bir de umarım Mehmet Akyüz'ü seyretme fırsatı buluruz.
So what?
Saike
Gönlümden geçen kadro bu. Umarım bi kazaya uğramayızBu arada kadroyu onayladıktan sonra aklıma Burak geldi,Akyüz yerine Burak varsayın.
Oynamayanların oynayacak olması iyi ama bu kadro birazda tehlikeli geldi bana. Geçen sene ki hüsran yaşanmasın yine. Bu kadro hiç birlikte oynamadı. Alınacak kötü bir sonuç oynayan oyuncuların (uzun süredir yedekte bekleyen) daha çok eleştirilmesine neden olabilir. Bu kadar farklı bir kadro çıkmaz bence. Tabi ki yedekler oynar ama en azından ilk 11'in tamamı değilde 4-5 değişiklik olur diye düşünüyorum.
FM Gazetesi
Geçen sene kupayı aldık biz Görkem biliyorsun değil mi![]()