1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Sıradaki rakibimiz Angola

Hybrid View

Default Sıradaki rakibimiz Angola

A Milli Takımımız, beşinci hazırlık maçını bugün Angola ile yapacak. Hollanda'nın Sittard kentinde Wagner Partners Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak. Hollandalı hakem Jan Wegereef'in yöneteceği mücadaleyi Show TV naklen yayınlayacak.
    Köln'de yeniden kampa giren milliler, Angola karşılaşmasının tek idmanını dün akşam yaptılar. İdmana kasığı çeken ve bugünkü maçta forma giyemeyeceği açıklanan Gökhan Ünal katılmadı.

02.06.2006
    Kaynak : Milliyet

artık farklı bir galibiyet bekliyorum farklı dediğim2-3 0

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben güzel oyun bekliyorum.böyle ayağa pas yapan ara toplarıyla defansı çözen bi milli takım böyle oynasınlar galip gelmeselerde olur bu maçlarda.sonra galibiyetleri alırız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galibiyet serisine başlarsak iyi olur.Bu akşam rahat bir galibiyet bekliyorum.

Milliler iyi yolda: 3-2

A Milli Takımımız, beşinci hazırlık maçında Angola karşısında ilk yarıyı 1-0 yenik kapamasına rağmen 53. dakikada Necati ve 71. dakikada Nihat ile durumu 2-1'e getirdi. 82. dakikada Love Angola'nın beraberlik golüne imza atarken 84. dakikada Halil'in ayağından bulduğumuz golle karşılaşmadan 3-2'lik üstünlükle ayrıldık.

Angola'nın ilk golü 32. dakikada Fabrice Akwa'dan geldi.

02.06.2006

Kaynak : SuperSpor.com

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ohbe yendik bende yanildik zannediyodum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

angola karsisinda yenik duruma dusmek cok kötu biseyy..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben yinede oyundan çokta memnun kalmadım orta sahada pas yapamıyoruz ve yüksekteb oynamaya devam ediyoruz hakan şükür tarzı uzun bir forvetimiz olmadığı için problem yaşıyoruz...(kişisel fikrimdir)

Mesaj Yetkileri