daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
uygun fiyat olursa maça gitmeyi planlıyorum. çünkü seneye canlı gözle Burak Yılmaz'ı görme ihtimalim olmayabilir. kazanmaya yakın olan tarafız. ama taraftar desteğini alan Ankaragücü süpriz yapabilir. umarım kazanan ekip biz oluruz.
Niye böyle birşey olmuş en azından satılan biletlerin parası Ankara'ya giderdi.Yazık olmuş.
neyse o zaman, yapacak birşey yok![]()
Cok zor bi ihtimal ama bu mactan puan almasak uzulmem.
ilk yarı 1-0 önde bitirdik. Olcan attı yine. sonrasında rölantide oynadık ama Volkan iyi değildi. umarım toparlar Volkan. bu takıma lazım kendisi. zemin felaket umarım sakatlık çıkarmaz.
Burakta atacağı için maçı 2-0 sayabiliriz şimdilik![]()
Yanliz Mustafa iyi pas atmis![]()
24.golü oldu bu sanırım.Yeter daha atmasınlar.
Adam attıkça atıyor. Olcan geldi daha da atmaya başladı. Adam yılmıyor![]()
Burak atti 2.ci golu0-4 su an mac
Kendi kalelerine attılar 3 oldu.
Derken Burak atmış 4 olmuş.
4 oldu Burak 25 gol etti
Harbiden psikopat![]()
Burak 40 yapar mi acep bu sezon. Sakatlanmasa bari.
Acaba diyorum takım olarak daha iyi oynasak falan bu Burak daha çokmu atardı ki?
İlk golde de Burak atacaktı ama Olcan ondan önce davrandı ve attı golü![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Henrique bi ara Elastico yapti rakibini gecti, mac sonu bulabilen olursa linkini buraya atarbilirmiyiz ?
Böyle gol atan Türk forvet görmeyeli baya olmuştukanatlarda harcanmış bu adam yıllarca
Antepinde Sivasi yenmesi iyi oldu. 4'cu siraya yukseldik. Bursa maci cok zorlu gececek bizim icin.
Burak'ın hikayesi iyice Thierry Henry gibi oldu. kanatlarda geçen vasat sezonlardan sonra golcü kimliğinin açığa çıkması tam anlamıyla aynı.
taraftar yok, saha kötü, rakibimiz dertli falan derken çok fazla sıkıntı içinde galibiyet yeterdi ve aldık. umarım önümüzdeki haftalarda devam ettiririz çıkışımızı. Volkan dışında olumluydu bugün.
Playofflardaki maçlarla birlikte Burak Yılmaz'ın 39 golü geçme şansı var. Herkes genellikle bencilliğinden şikayet ediyor fakat kendimi onun yerine koyduğumda elimde böyle bir fırsat varken bende penaltıyı, frikiği başkasına kullandırmaz ve pozisyonu kendim golle sonuçlandırmaya çalışırdım.
Play-Off'ta attığı goller Lig Gollerine yazılmıyor diye biliyorum , 34 maça bakıyor.Yani en azından Fm'de öyle![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Burak o açıdan şanssız yahu 38 maç olsa Ronaldo ile kafa kafaya devam edebilirdi![]()
Biz saymaktan yorulduk,Burak atmaktan yorulmadı35'i geçecektir iddiam hala devam ediyor.