daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Öncelikle, bu maçı pazartesiye koyan zihniyete saygılarımı sunuyorum. Söylemeden edemeyeceğim.
Maça gelirsek, çok zor bir deplasman. Hava şartları ve Kayseri'nin bize ters gelmesi işimizi zorlaştırıyor.
Almeida ve Veli'nin yoklukları da önemli, fakat umarım aramayız onları. Q7'yi bu maçta direk 11'e koymaz hoca, sonradan girer oyuna diye düşünüyorum.
Carvalhal, sahaya şu 11'i sürer:
Cenk
Ekrem - Sivok - Egemen - İsmail
Necip- Ernst
Edu - Fernandes - Simao
Pektemek
NOT: Kayseri'ye gideceklerden, maçın başından sonuna kadar başkanı istifaya davet etmelerini bekliyorum, hiç durmadan.!
Veli ve Almeida cezalı olacağı için Pektemek ve Necip oynayacaktır muhtemelen. Yukarıdaki ilk 11'e katılıyorum.
FM Gazetesi
Bence Quaresma direk 11 başlayacak ve futbol açlığını giderecek bu maç. O'nun sayesinde kazanacağız. Kazanmak zorundayız.
Maçı pazartesiye koyan zihniyete kucak dolusu nefretle , saygılar..
Maçın Pazar'a alınmasıyla ilgili bir girişim yapıldı mı? Hiç medyada yer almadı. Genel kurul yüzünden arada kaynatmış olabilirler.
Hangi baskani istifaya davet ediyorsunuz ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Last edited by LaigLeNoiR : 29.Ocak.2012 at 03:04 Reason: Hangi klübün başkanı olursa olsun bu şekilde konuşmak hoş değil.
Umarım Kayserispor,Fenerbahçe maçındaki gibi etkisiz oynar ve rahat bir galibiyet alırız.
So what?
Saike
Beşiktaş en son ne zaman rahat bir galibiyet almıştı hatırlamıyorum.![]()
boşver abi![]()
Dün gece rüyamda umduğumun aksine Kayserispor baya etkili oynuyordu.İlk yarıyı 1-0 önde kapattılar.Gerisini göremedim.![]()
So what?
Saike
Rüyalar tersine çıkar Şems bu gece ikinci yarıyı gör bi 3 daha atsınlar tamamdır maç bizim![]()
Buram buram beraberlik kokuyor. Kadir has stadı buz pisti gibidir şimdi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bursa-Galatasaray maçının sonucu itibariyle bu maçı kazanmak farz oldu.
Beşiktaş Kayseri'ye şu 19 kişilik kadro ile hareket edecek:
“Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Ricardo Quaresma, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Simao Sabrosa, Filip Holosko, Julio Alves, Fabian Ernst, Oliviera Edu, Egemen Korkmaz, Tanju Kayhan, Muhammed Demirci”
Quaresma yüksek ihtimalle ilk 11 başlayacakmış.
Siyah-beyazlılarımız sahaya Rüştü, İsmail, Fernandes, Sivok, Quaresma, M. Pektemek, Ekrem Dağ, Necip, Simao, Ernst, Egemen on biriyle çıkacak.
Cenk, İbrahim Toraman, Holosko, Alves, Edu, Tanju, Muhammed ise yedek soyunacak.
Rüştü
Ekrem-Sivok-Egemen-İso
Ernst-Necip
Fernandes
Q7-Pektemek-Simao
şeklinde çıkacağız. Bence çok güzel olmuş kadro. Hilbert de olaydı iyiydi. Hazır Almeida cezalıyken yabancı sorunu da olmazdı.
Yanılmıyorsam ileri uçta Simao-Pektmek-Q7 ilk defa aynı anda oynayacak.
Oh be,sonunda kanatta Edu yerine Quaresma'yı göreceğimiz gün geldi.İnşallah dönüşü muhteşem olur ve kazanırız.Yalnız şimdi fark ettim Cenk'in kesilmesine gerek yoktu.
So what?
Saike
Sivok ve Fernandes'in sarı kart görmeleri lazım. Fenerbaçe maçından önce MİY maçında çeksinler cezalarını.
Troisi atti 1-0 - 47.ci saniyede
Gol ofsaytmış. Artık laf söylemezsiniz heralde.
Edit: Yokmuş evet arkadan gelen Troisi'ymiş
Last edited by fotosuki : 30.Ocak.2012 at 22:20
Golde Ofsayt yok troisi arkadan cikip geldi.
Kujovic 2 net gol kacirdi bencil olmasa en az 1 tanesi gol olurdu.
pektemek ve necip"in sutlarini cok iyi cikartti navarro
Last edited by byariff : 30.Ocak.2012 at 22:27
Fernandes gördü sarıyı.
Fernadnes atıldı. Çok enteresan bir pozisyon oldu.
Last edited by fotosuki : 30.Ocak.2012 at 22:50
fernandes kırmızı kart.
Bravo Kamil bravo...