daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Fenerbahçe maçı öncesi kazanmalıyız.
Derbi maçı öncesi çok önemli bir karşılaşma. Fener'in Samsun'da puan kaybedebileceği bir haftada kazanmamız gerekli.
Maçın seyircisiz olması pek fazla etkilemez bizi, zira önceki maçta Dişi Kartallar'ımızı gördük.Bu maçta onlardan Y.D.'ye bir tepki gelip gelmeyeceğini de merak etmiyor değilim.
Sivok ve Fernandes'in yokluğunda şöyle 11 bekliyorum:
Cenk
Ekrem - Toraman - Egemen - İsmail
Necip - Ernst
Simao - Veli - Q7
Almeida
SALDIR BEŞİKTAŞ'ım!
Rahat kazanacağımız bir maç olacak bence Sivok ve Fernandes'in olmamasına rağmen. Mersin'in oyun yapısının tam bizim istediğimiz gibi olduğunu düşünüyorum. 3-1 gibi bir skor,Pektemek'ten gol bekliyorum.![]()
Q7 yavaş yavaş ritim tutar , Almeida gollerine devam eder , hava muhalefeti nedeniyle 50-100 kişi anca gider veya gitmez ama onlar da taraftarlığın ne demek olduğunu en güzel şekilde bir kez daha ifade eder sonuç olarak kazanırız.
Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam Beşiktaş ile oynayacakları maç için İstanbul'a gelmeyi başaramadıklarını söyledi.
Lig TV canlı yayınına bağlanarak gelişmeler hakkında bilgi veren Sağlam, 'Sabah saatlerinde İstanbul'a gelmek için havalimanına geldik ancak uçuşumuz iptal edildi. Öğle saatlerindeki uçuş da iptal edildi. Son olarak 16.30'daki uçağa binecektik o da iptal edildi. Son şansımız akşam sekizde kalkacak uçak. O uçuş da iptal edilirse İstanbul'a gelme imkanımız olmayacak. Karayolu ile gelme imkanımız da yok çünkü yollar çok kötü. Şu an burada olumsuz bir hava koşulu yok. Asıl sorun İstanbul'da. Uçaklar İstanbul'dan kalkıp buraya gelemiyor. Burdan da oraya kalkış izni verilmiyor. Aslında biz Fenerbahçe ile oynadığımız maçın ardından İstanbul'da kalabilirdik. Ancak antrenman sahası sorunu yaşadığımız için Mersin'e geri döndük. Yöneticilerimiz TFF yetkilileri ile görüşüyor. Maç oynanabilecek mi bilemiyoruz' dedi.
Kartalbakisi.com
3 gün sonra geri geleceğin bir şehirden ne diye ayrılırsın ki ? Koskoca İstanbul'da antrenman sahası bulunamadı hee? Garip..
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile yarın İnönü Stadı'nda karşılaşacak Mersin İdman Yurdu İstanbul’a geldi.
Mersin takımının, kalacağı otele doğru hareket ettiği öğrenildi.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Mersin İ.Y.'nin gelmesine sevindim.Maçın ertelenmesi sıradaki rakibimiz Fenerbahçe ve bizim açımızdan bazı avantaj ve dezavantajlara neden olacaktı.Bunlara gerek kalmadı.Maça gelirsek hava şartları ve az sayıda taraftarımız olacağından dolayı zor bir maç olacaktır diye düşünüyorum.İnşallah derbi öncesinde güzel bir galibiyet alırız ve derbiye moralli çıkarız.
So what?
Saike
MİY maçı ertelenirse Sivok ve Fernandes'in durumu ne oluyor?
Sahanın maç saatine hazır olacağı söyleniyor. Son dakika sürprizi olmazsa oynanacak maç
handikaplı girdik beşiktaşada hayırlısı fernandesle sivok yokmuş gerçi ama
Şu İstanbul'da kar yağışı var mı dünkü GS maçı gibi?
FM Gazetesi
Şu an yok.
İyi bari hiç değilse temizlenince üzerine bir daha yağmasın.
FM Gazetesi
Beşiktaş karşılaşmaya şu 11 ile çıkacak;
Cenk, Hilbert, İbrahim, Egemen, İsmail, Veli, Ernst, Necip, Simao, Edu, Almeida.
Ekrem'den kurtulmuşuz. Q7 tam olarak dönse de Edu'dan da kurtulsak.
Haydi Kartalım Allah utandırmasın !
Simao'nun kafasıyla başladık hadi bakalım.
Disi Kartallar: Yildirim Demiroren yeterr![]()
0 2 açık saldır Mersin
Ikinci zorunlu degisiklik beklerimiz sakatlandi. Ikinci yari Quaresma ve Pektemek hamleside olmaz artik sadece birisi girebilir.
Ne kadar şansız bir takımız arkadaş.İlk yarıda 2 tane bekimiz sakatlanıyor,yine Ekrem'e kalıyoruz ve onun kanadından golü yiyoruz.Offf,offf.Zaten Fernandes yok,organize olamıyoruz,bir de bu sakatlıklar çıktı başımıza.Hamle şansımız da azaldı.Çok zor ikinci yarıda şansımız,muhtemelen yine puan kaybedeceğiz.
So what?
Saike
İlk yarı biterken iki sorum olacak;
1- Egemen'e verilen sarı kart neyin nesiydi?
2- Bariz penaltı, neye ve hangi düşünceye dayanarak verilmedi?
Bunun dışında takım çok kötü. Çok şanssız bir maça başladık. İki back'imiz oyuna ısınmadan girdi. Kanatlarımız yok. İsmail varken de vasat bir oyun sergiliyordu ama Tanju ile birlikte tamamen saçmalaştı kanat. Veli ortalıkta yok, Almeida koşmaya üşeniyor, Edu sağ açıkta takılıyor bir şeyler yapmaya çalışıyor. Suçlamıyorum onu çünkü adamın kanatla alakası yok uzaktan yakından. Golün geleceğini ise tahmin ediyordum şaşırmadım. İkinci yarı böyle giderse ya böyle biter ya da bir gol daha görebiliriz. 1 oyuncu değişikliğimiz kaldı bu da cabası. Kimi sokup neyi değiştirebilecek merak ediyorum. Carva'nın da işi zor şu an. Hayır olsun sonumuz bakalım...
FM Gazetesi
Son 4 gundur hakemlerin kararlarinin neye dayanarak verildigi besbelli iste. Yapacak birsey yok. Baskanimiz Fenerbahce'ye sahip cikacagina bize sahip ciksin biraz.
Q7"de kirmizi gordu derbide yok
Maç bahane, dişi kartallar şahaneGerçi 90+3'teki tezahürat yakışmadı ama olsun
Her telden çaldılar, olumlu, olumsuz, ilginç
Sahadaki oyuna onlar sayesinde katlandım. Tebrikler Beşiktaş tribünlerine. Quaresma'dan da cacık olmaz, böyle kişiliği bozuk adamlardan nefret ediyorum.
Evet şimdi Quaresma'yı savunanları görmek istiyorum. Kalitesini, kişiliğini bir kez daha belli etti. Muhtemelen para cezası alacak ve sezon sonu umuyorum tasını tarağını toplayıp defolup gidecek. Resmen sinirden beynime kan oturdu bu kadar bencillik bu kadar sorumsuzluk olamaz. Daha neler neler yazmak istiyorum ama durduk yere ceza yemeyelim forumda şimdi. Ya sabır diyorum başka da bir şey demiyorum!
SEN BUSUN QUARESMA! ADIN VAR BAŞKA DA BİR ŞEYİN YOK! DEFOL GİT!
FM Gazetesi