daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aslan Ordu 3 yaptı.Culio 2 asist.Goller Hasan Kabze,Stancu ve Garcia.İyi gidiyor Ordu.Culio takımı taşıyor maşallah.
İlk yarıda 3-0'lık üstünlük çok iyiydi fakat 2.yarı kontrol oyunu oynadıgı için Antalya golleri buldu. Hep hücumu düşünse bu takım cok daha etkili olur. 3-2'lik galibiyet gayet güzel. Tebrikler Ordu.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Net hücum fırsatları da buldular skor 3-0, 3-1'ken ama o hızlı hücumlarda bir türlü istedklerini yapamadılar. Maçı 60. dakikadan itibaren izledim, bu pozisyonları görünce bu takım nasıl atmış 3 golü diye düşünmeden edemedimDiğer goller nasıldı bilmiyorum ama Emrah'ın frikik golü çok güzeldi.
Ayrıca hakemin kararlarını pek begenmedim. Amatörce kararları vardı.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ayrıca..
[YOUTUBE="TmcSKOvkkhs"]Hos..[/YOUTUBE]
![]()
Futbolcu Bilgileri