daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bana kalırsa çok zor bir maç.Mersin 2 haftadır çıkışta ancak öyle veya böyle derbi öncesinde muhakkak kazanılması gerek, aman bir kaza olmasında 1-0 olsun , bizim olsun.
Allah utandırmasın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Ceyhun, Emre, Selçuk, Engin, Necati, Elmander
Saldır Galatasaray'ım ; bu arada kadroda Ceyhun'u görmek çok hoşuma gitti.Kendisini tam olarak izleyememiştik bakalım neler yapacak.
Melo cezalı malum ama Ceyhun onu aratmaz diye düşünüyorum izleyelim görelim![]()
Gayet güzel bir kadro olmuş.Galibiyete olan inancım tam benim.MİY kendi evinde Sivasspor'dan 5 tane yedi ise bizde atabiliriz.Yeter ki yakaladıklarımızı kaçırmayalım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eboue'yi yeniden görmek güzel.Derbi öncesi kritik bir maç.İnşallah alırız.
Selçuk umarım formdadır yoksa orta sahada pas konusunda engin ve emre' den birşeyler beklemek zorunda kalacağız.
Football is simple,but Football Manager is not
Mersinli futbolcular kendilerini yerden yere atıyorlar. Hakemi aldatmaya yönelik 2-3 pozisyon oldu simdiye dek. Kart çıkmalıydı bu oyunculara.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Emre , Elmander' e çok güzel pas attı gerçekten. Xavi' den görmeye alışık olduğumuz paslardandı![]()
Elmander ile 2 net gol kacirdik birazcik daha hizli olsa ah ah..
Baris atas olmasa 0-1 ondeydik![]()
Elmander Sakatlandi , sercan giriyor![]()
Engin topsuz alanda çok etkisiz oynuyor dikkatimi çekti. Semih Nobre'ye hava topu vermedi su ana kadar. Etkili oynuyoruz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Yapma be Elmander. Daha hafta içi demiştim ne sağlam oyuncu sakatlanmıyor diye. Hay dilimi...
Necaaatiiiii 0-1 Engin muthissin aslanim benim.
Forvet dediğin orda o kafayı vuran oyuncudur. Güzel gol oldu. 1-0 Necati
Necati çok güzel bir kafa golü attı. Atağı başlatan sanırım Ceyhun'du ekstra çabasıyla. Takdire şayan. Ceyhun bu takımda banko oynamalı bence. Pozisyon bilgisi yüksek ve ayagıda iyi bir oyuncu Ceyhun. Engin'in yerinde 11de oynarsa çok daha iyi bir takıma dönüşürüz diye düşünüyorum. Engin topsuz alanda yetersiz fakat topla iyi işler yapan bir oyuncu. Çogu zaman hatalı kararları nedeniyle pozisyonları öldürebiliyor. Bir rotasyon oyuncusu olmalı bence sadece.
Futbolcu Bilgileri
Emreden Muthis Pas selcuk harika vurdu ama hakanda o guzellikle cikartti
ilk yari bitti iyi oynuyoruz net goller kacirdik.
Emre'nin o ince pasları ve bilek hareketleri Hagi'yi anımsatıyor.Çok iyi pas konusunda.Tek sorunu kuvvetli değil.
Necati'nin kafa vuruşu harikaydı, forvet dediğin böyle olur.
Mersin 10 kisi rahatiz.
Engin muthis vurdu top direkte patladi
Sercan bu kadar olmaz ya o nasıl kaleyi tutmaz ya
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Enginden cok guzel pas sercan karsi karsiya kacirdi bunu atamicaksan hangisini atcan sercan?
Sercan'ın ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum , bu dakikalarda 2'yi bulmak lazım.
Sabri girdi oyuna.
Engin baytar cikti - sabri girdi , engin sakatlandi , cok iyiydi bugun engin
Kornerden yedik , ee atamazsan atarlar.
Erhan guven 1-1 oldu kornerden. sabahtan beri kacir kacir , atamayana atarlar.
Ceyhun cikti - aydin girdi , hadi bakalim..