İlk maç: PSV 2 - 1 Trabzonspor
İlk maç: PSV 2 - 1 Trabzonspor
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Maçı Star vermiyor yine rezillikbu maç daha önemli bana kalırsa ancak vermiyor işte...İşimiz çok zor deplasmanda 2 farklı kazanmamız zor görünüyor ben eleneceğimizi düşünüyorum...
2-1 Dışındaki Gollü Tek Farklı Galibiyet ve 1-0'lık Galibiyet Yeter Tur İçin. Var mı Şansımız Var Ama Burak Geleneği Devam Ettirirse
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İlk maç avni aker de idi 1-0 yetmiyor baga...
Deplasmanda 1-0 Yeter Kaan İyi Düşün
3-2, 4-3'lük Bir Galibiyet Yeter Bize
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
3-2,4-3'ten bahsediyorum zaten 1-0 olmuyor ama işte...2-1'de uzar maç...Ben ihtimal vermiyorum valla en fazla berabere biter Burak'ın Avrupa karnesi ortada...
Trabzon deplasmanda daha iyi benim gorusum temsilcimiz bu sefer daha akilli oynucak ve psv"yi elicektir
Burak'ın cakası Türkiye'de ötüyor anlaşılan.Avrupa'da vasadı aştığını görmedim.Umarım bu maç gösterir kendini ve beni yanıltır.
Avrupadan cikmadan Burak bu macta golu bulur. Tahminimce mac berabere biter 1-1.
Yonetimi cok elestirdik hakli ciktikStoperler YETERL DEGIL, ne kalitesi nede sayisi!
Başarılar , Trabzon'a.
Umarım turu getirecek skoru yakalalayıp , turu geçerler.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Çok zor görüyorum Trabzonspor'un gerekli skoru alacağını. Başarılar yine de.![]()
Maalesef çok zor gibi turu geçmek ama umarım fırtınaya tutulur PSV![]()
Trabzon'un Psv'yi kendi evinde yenmesini imkansız buluyorum.İddaa tabiriyle Psv Handikap yapar.
Trabzon işini mucizelere bıraktı ama Fırtına mucizeleri sever. Neden olmasın ? Allah kolaylık versin temsilcimize .
maç falan umrumda değil. bu maçı da tv vermiyor ya, daha sövmeden 2 kelime yazamam.
Maçı Ictimai TV'den izleyebilirsiniz...İlk maçı verdiler bunu da verirler heralde...Azeri kanalı...
TRABZONSPOR
Tolga
Celustka
Mustafa Yumlu
Giray
Cech
Colman
Zokora
Aykut
Olcan
Paulo Henrique
Burak
ictimai tv sürekli kapalı bir kanal benim bildiğim, burada nasıl izleyebiliyoruz?
Olcan az önce çok net gol kaçırdı atsa çok iyi olacaktı![]()
Belki bir umut diye izliyorum ama maalesef ışık bile yok
Anlık parlamalar ataklar dışında oyuna hükmedemedik, organize atak yapamadık şu ana kadar.Rakibin ise kanatları bekleri acayip iyi işliyor.Çok iyi organize olup atak yapıyorlar.
Fark daha da açılacak gibi...
Düzenleme: 3-0 oldu...
2-0 oldu trabzonun sansi yok artik
Sağlık olsun canı sağolsun temsilcimizin napalım seneye artık.
Okadar bagirdi cagirdi taraftar, 30 kisilik kadroda 2.5 stoper var (0.5 Glowacki oluyor herzaman sakat)
Almasan oturursun asagi.
Derken 3-0![]()
İki maçta da beklemediğim bir skor bu. Yazık oluyor.
FM Gazetesi
Burak 3-1, Olcan gene kaçırdı dedim ama gol attık sonunda.
En azindan Burak atti![]()
Aferin Tolga ya ametörlüğe bak...
Elde yokmuş gibi geldi gerçi tekrar izledimde hakem attı ama![]()
Onur'da kaleye ohh , Tolga acemice kirmizi yedi.
Tolga'ya hiç yakışmadı.
FM Gazetesi