Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

4 57.14%
  • Berabere biter

0 0%
  • Kardemir Karabük kazanır

3 42.86%
1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: [29. Hafta] Bursaspor - Karabükspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [29. Hafta] Bursaspor - Karabükspor

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Kardemir Karabükspor'un önünü görebilmek adına oynayacağı önemli maç. Kazanırsa yeni hedef play-off lar,kaybederse küme düşmeme mücadelesi olacak.

Cezalı olduğumuzdan dolayı maça bayanlar ve çocuklar girecek.Biletler bugün çıktı ve beş saat içerisinde tükendi.Serdar Aziz dışında eksiğimiz yok iki fark ile kazanırız.

Oh be 'Pinto' varmış! Çok üst düzey bir oyuncu değil ama hücum gücümüzü 3'e 5'e katladı, onu izlemekten büyük keyif alıyorum. Batalla ve Pinto'nun golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattık. Batalla'da coştu, yanılmıyorsam 9. golü oldu bu sezon.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk yari 2-0 bitti , ilk 15 dakka izledim karabuk daha iyi tarafti sonra antep macina gectim sonra bi actim 2-0 olmus bursa maci

İkinci yarıda da Alfred N'Diaye tekmeye kafa sokup gol attı, 3-0 kazandık karşılaşmayı. Çok daha fazlasını da bulabilirdik ama Sestak ve Turgay gol atmamak için büyük çaba sarfediyorlar
    Puan durumu açısından da çok önemli bir 3 puan kazandık, bu galibiyetle puanımız 42'ye yükseldi ve 8. sıradayız. 4.sıradaki Trabzonspor'un puanı 46.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Kardemir Karabük'ün artık ligde kalmak adına mücadele vereceği belli oldu. Bursaspor'u tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursaspor seyircisini takdir etmek lazım cezalı olmalarına karşın bu maçta stadı tamamen doldurdular.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bol pozisyonlu yüksek tempolu maçtı. İlk 20 dakikada Karabük'ün pozisyonları ardından geri kalan dakikalarda Bursa'nın pozisyonları ağırlığında geçti , çok gol kaçtı maçta.

Ayrıca Bursaspor'un Sestak'a bir çözüm bulması lazım , inanılmaz goller kaçırdı .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri