Arsenal ile değişik ve uzun soluklu bir kariyer yapmak istiyorum.Genellikle genç oyunculara yönelicem ve gerekli takviyeleri de yapacağım.
Stadımız :
Başkanımız :
Kuralları okudum kabul ediyorum.
Arsenal ile değişik ve uzun soluklu bir kariyer yapmak istiyorum.Genellikle genç oyunculara yönelicem ve gerekli takviyeleri de yapacağım.
Stadımız :
Başkanımız :
Kuralları okudum kabul ediyorum.
Kariyeriniz onaylanmıştır.
Başarılar dilerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
başarılar ........
Başarılar dilerim.
Canım FEDA olsun sana !
Başarılar, takım iyi lig çok zorlu.![]()
Başarılar uzun vadede çok rahat başarı elde edilebilecek bir kulüp. Orta alana Wilshere ile Ramsey'i koy tamamdır![]()
Başarılar.Gerekli mevkilere yapacağın kaliteli transferlerle başarılı olacağına inanıyorum.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.Evet takım gayet kaliteli fakat lig bizi zorlayacak
Teşekkürler.Zaten amacım uzun vadede başarılar kazanmak.Bu yüzden yıldız transfer yapmayı pek düşünmüyorum yapsam bile bu yıldız genç olur
Teşekkürler.Evet taktiğime göre gerekli mevkilere takviye yapmayı düşünüyorum.
Transferlerimiz :
Gerekli mevkilere gerekli takviyeleri yaptığıma inanıyorum.Bu kariyerde değişik bir taktik kullanacağımdan dolayı bu transferlere yöneldim.
Kiralık Oyuncu İstemiyorum !
Benayoun hem çok maaş alıyordu hem de kiralık oyunculara sıcak bakmamam nedeniyle kiralığı feshettim.
Henry ise gayet kaliteli bir oyuncu fakat kiralık oyuncu istemediğimden önce onu satın almak istedim sözleşmeye yanaşmayınca da bastım tekmeyi
Bir sonraki mesajda ;
-Hazırlık Kampımız
-Taktiğimiz
-Takım Analizi
Transferler çok iyi ama Dinamo Zagrep'te futbolcu bırakmamışsın.