Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Zor Basit Kalır, İmkansız Zaman Alır [Eskişehirspor] Nam-ı Değer Anadolu Efsanesi

Hybrid View

Default Zor Basit Kalır, İmkansız Zaman Alır [Eskişehirspor] Nam-ı Değer Anadolu Efsanesi

Tarihçemiz
    1963 yılında Türkiye akademiler arası futbol şampiyonası düzenlenir. Eskişehir Ticari İlimler Akademisi finalde Ege Üniversitesi'ni 6-0 gibi büyük bir farkla mağlup eder. Maçın bitiminin ardından gözlemci Burhanettin Türker, Kafile Başkanı Nafiz Yazıcıoğlu’nun kulağına şöyle sorar: "Madem elinizde böyle bir kadro var niye 2. Lig'e katılmıyorsunuz?"
    1965 yılında Eskişehirspor kurulur ve başkanlığına Aziz Bolel getirilir. Akademispor'un birçok futbolcusu Eskişehirspor'un formasını giyer. Takımın renkleri siyah ve kırmızı olarak belirlenir. Eskişehirspor'un meşhur bir lakabı ve tezahüratı vardır. Kuruluş yıllarında tribünleri "ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES!" sesleriyle inlemiştir. Ve her şeyiyle olduğu gibi Eskişehirspor lakabıyla da Anadolu'da bir çok takıma örnek olmuştur. Onların o meşhur Kırmızı Şimşeklerlakabının Anadolu'da pek çok türevi vardır. Diğer bir deyişle Es-Es'in renklerini almayanlar lakabını almıştır.

KULÜP BİLGİLERİ

Formalarımız

Stadyum(Ne Kadar Yetersiz Olsa Da Mabedimiz)

Kadromuz

Takımın Yıldız Oyuncuları

DIEGO ANGELO

DEDE

ERKAN ZENGİN

ALPER POTUK

KAMARA

KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM
    Last edited by esesliates : 13.Mart.2012 at 21:57

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Başarılar + takip + Sayfayı ortalarsan daha iyi olur kanımca

Teşekkürler yorumlarınız için
    Last edited by esesliates : 13.Mart.2012 at 21:45

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

başarılar dostum.

Monterrey takımından NERI CARDOZO ile anlaştık sıkı pazarlıktan sonra 500.000 Euro ya takıma katıldı.

Goias takımından RAFAEL TOLOI ile geleceğe büyük yatırım

Yine geleceğe yönelik orta sahaya alternatif kan Antep ten 325.000 Euro ya aldım.karşınızda MURAT CEYLAN

Sağ bek de eksıkliğim vardı Konyadan HAKAN ASLANTAŞ ile doldurdum orayı da ödediğim miktar :120.000

Bir zamanlar premier ligde harikalar yaratan senegalli yıldız El Hadji Ousseynou Diouf.serbest olarak kadromuza kattık

Toloi yi aldıktan sonra defansta fazlalık olan Nadarevic 240.000 karşılığında m'gladbach a sattım.Serdar Özbayraktar,volkan yaman,m.yıldız,boyd satılık listesinde satmak istiyorum onları da.
    Last edited by esesliates : 13.Mart.2012 at 22:12

HAZIRLIK MAÇLARI

LİG BAŞLADI VE İLK MAÇIMIZ MERSİN DEPLASMANI.MERSIN DK 27 DE NOBRE NIN ATTIĞI GOLLE ÖNE GEÇTİ 3O DA KAMARA PENALTIDAN CEVAP VERDİ.DK 70 DE TELLO YİNE PENALTIDAN ATILAN GOLLE 2-1 ÖNE GEÇTİK NE YAZIKKİ NOBRE Yİ DURDURAMADIK DK 79 DA MAÇIN SKORUNU BELİRLEDİ.

LİGİN 2.MAÇINDA EFSANE TARAFTAR ÖNÜNDE SAHAYA ÇIKTIK MAÇA İYİ BAŞLAYAMADIK 11.DK DA DEDE NİN GÖRDÜĞÜ DİREK KIRMIZI KART BÜTÜN OYUN PLANLARIM BOZULDU VE FORVETİ TEKLEMEK ZORUNDA KALDIM.BUNA RAĞMEN DK 40 DA BEKLENEN GOLLE STADYUM DA ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES SESLERİ YÜKSELDİ.GOL SEZON BAŞI OLAYLARINDA İSMİ GEÇEN M.YILDIZ DAN GELDİ. AMA BU SEVİNÇ FAZLA UZUN SÜRMEDEN ANTEP SİYAHİ STOPER DANY NİN AYAĞINDAN ATTIĞI GOLLE İLK YARI 1-1 KAPANDI.2. YARIDA VASAT BİR FUTBOL OYNANDI VE MAÇ 1-1 BİTTİ.

YAK Bİ SAMSUN 0-4

LİGİN 3.HAFTASINDA SAMSUN DEPLASMANINA DEDE NİN EKSİKLİĞİ İLE GİTTİK.ONUN YERİNE VOLKAN YAMAN I OYNATTIM.MAÇA İYİ BAŞLADIK VE DK 9 VE 20 DE TELLO MAÇI 2-0 GETİRDİ,YENİ TRANSFER CARDOZO VE YARAMAZ ÇOCUK BATUHAN LA FARKI AÇTIK.

GENÇLER TAKİP ALTINDA

Nika Kvekveskiri

Bryan Rabello

SİVAS GALİBETİNDE ZORLANDIK[1-0]

TRABZONDA SKORU KORUYAMADIK[2-2]

YENİLMEDEN DEVAM[0-0]

KAYSERİ YE ŞİMŞEK DÜŞTÜ[0-3]

YİNE SKORU KORUYAMADIK [2-2]

ESKİŞEHİRDE SON NEFES DE KOPARDIK[1-0]

9.HAFTA İTİBARİYLE PUAN DURUMU

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Flaş girmişsin lige, başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Flaş girmişsin lige, başarılar dilerim.

devamı gelecek bakalım takım iyi gidiyor

ESKİŞEHİR DÖRT KÖŞE[4-1]

KARABÜK DEN ALTIN DEĞERİNDE ÜÇ PUAN[2-3]

SON SANİYE DE ÜÇ PUAN GELDİ[1-0]

SERİYE DEVAM,LİDERLİK YAKIŞIYOR ESES'E[1-4]

KIRMIZI ŞİMŞEKLER DOLUDİZGİN

14.HAFTA

15.HAFTA

16.HAFTA

17.HAFTA

ARA TRANSFER DÖNEMİ

SANTOS LAGUNA DAN DARWIN QUINTERO SIKI BİR PAZARLIK SONUCU TAKSİTLE ALINDI.B.BEDELİ:1.6M EURO

DINAMO TIFLIS DEN NIKA. B.BEDELİ:400BİN EURO

SANSUNSPOR DAN GELECEĞİN BÜLENT KORKMAZI KEMAL TOKAK.B.BEDELİ 200BİN PEŞİN GERİYE KALANI TAKSİTLE ALDIM 1.1M EURO YA PATLADI

GİDENLER

İSTEDİĞİM VERİMİ ALAMADIĞIM KRIS BOYD U SUNDERLAND E SATTIM.İYİ BİR BEDELLE SATTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM. GÜLE GÜLE BOYD

LİGİN 2.YARISI VE DARWIN MUCİZESİ

OYUNCULARIN İSTATİSLİKLERİ

ESES DE TRANSFER SÜRÜYOR

VITINHO BOTAFOGO DAN 875B EURO YA ALINDI

BONSERVİSİNİN YARISI CAGLIARI YARISI JUVENTUS DA OLAN İSVEÇ Lİ GENÇ ORTA SAHA EKDAL TOPLAM 3.25M EURO KARŞILIĞINDA İKİ TAKIMDAN DA ALINDI.

GİDENLER

GERÇEK TE KENDİSİNE HAYRAN OLMAMA RAĞMEN OYUNDA VASAT BİR KALECİ O YÜZDEN SATTIM.GİTTİĞİ TAKIM:AEK LARNAKAS BEDEL:150B EURO

TARIK ÇAMDAL'I BOZÜYÜKSPOR A VE KAYACAN ERDOĞAN'I DA AKHİSAR A KİRAYA VERDİM

TÜRKİYE KUPASI MAÇI 4.TUR
    O KADAR TAKIMDAN GELE GELE GS GELDİ.ŞANS İŞTE

19.HAFTA

TÜRKİYE KUPASI 5.TUR
    TAVŞANLI YI SEVERDİM AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK

20.HAFTA

TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL
    GS DAN SONRA BU SEFERDE FB ÇEKMEK GERÇEKTEN ŞANS YANİ BRAVO BANA

21.HAFTA

22.HAFTA
    İLK MAĞLUBİYET GELDİ İKİ BEK OYUNCUM NIKA VE H.ASLANTAŞ BERBAT PERFONMANSLARI NEDENİYE YENİLDİM.MAÇTAN SONRA İKİSİDE KESİK YEDİ

23.HAFTA

24.HAFTA

25.HAFTA

26.HAFTA

27.HAFTA

28.HAFTA

29.HAFTA
    BEŞİKTAŞ KARŞISINDA SEZONUN EN İYİ MAÇINI ÇIKARDIM

30.HAFTA

SON 4 HAFTA KALA PUAN DURUMU
    PLAY-OFF LARA ÇOK AVANTAJLI GİRİYORUM ŞAMPİYONLUK ÇOK YAKIN

DARWIN QUINTERO GELDİĞİNDEN BERİ 16 MAÇ OYNADI VE 16 GOL ATARAK MAÇ BAŞINA 1 GOL ORTALAMASI VAR.ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM

ALTYAPIDAN REGEN LER ÇIKMAYA BAŞLADI.ONLARDAN EN İYİSİ

Nesil
    2009
    Yer
    edirne

başarılar hocam ilk sene süpürmüsün ne varsa

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Es'iyoruz.

eyvallah arkadaşlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim hocam çok iyi gidiyorsun.
    Canım FEDA olsun sana !

31.HAFTA

32.HAFTA

33.HAFTA

34.HAFTA

TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL

SPORTOTO SÜPER LİG CHAMPIONSHIP GROUP 1.MAÇ

SPORTOTO SÜPER LİG CHAMPIONSHIP GROUP 2.MAÇ

SPORTOTO SÜPER LİG CHAMPIONSHIP GROUP 3.MAÇ

İSTENEN,BEKLENEN,ADINA BESTELER YAPILAN ŞAMPİYONLUK SONUNDA GELDİ.ANADOLU EFSANESİ ESKİŞEHİRSPOR SONUNDA ŞAMPİYON.

BUNDAN SONRAKİ MAÇLAR ARTIK PRESTİJ MAÇLARI
    PLAY-OFF 4.MAÇ

PLAY-OFF 5.MAÇ

PLAY-OFF 6.MAÇ

TÜRKİYE KUPASI FİNALİ

SEZONUN OYUNCU DEĞERLENDİRMESİ
    KALECİLER
    SERDAR KULBİLGE:İSTEDİĞİM GİBİ ÇIKMADI ÇOK KOLAY GOL YİYOR.GELECEK SEZON KADRODA ANCAK YEDEK OLABİLİR.
    SİNAN ÖREN:SON DÖNEMDE SERDARDAN KALEYİ ALDI VE BENİ ŞAŞIRTARAK İYİ PERFORMANS GÖSTERDİ.GELECEK SEZON KADRODA OLACAK.
    DEFANS:
    KORAY ARSLAN:HARİKA BİR SEZON GEÇİRDİ 31 MAÇTA 7.43 PUAN ORTALAMASI YAKALADI.GELECEK SEZON KESİNLİKLE DEĞİŞİLMEZ OLACAK.
    DEDE:İSTİKRAR ABİDESİ GÖRDÜĞÜ KARTLAR YÜZÜNDEN AZ DA OLSA KAPIŞTIK AMA 30 MAÇTA 7.20 ORTALAMA İLE GELECEK SEZONDA DEVAM EDECEĞİM.
    DIEGO:TAKIMIN OLMAZSA OLMASI DEFANSIN BELKEMİĞİ.DEĞİLMEZ OYUNCUM.33 MAÇ 4 GOL 4 ASİST 4 KEZ MAÇIN ADAMI OLDU.ŞAMPİYONLUKTA ÇOK PAYI VAR.
    R.TOLOI:ÇOK FAZLA ÖNE ÇIKMASA DA YİNEDE İYİ İŞ ÇIKARDI DEFANSTA.GELECEK SEZON İYİ BİR TEKLİF GELİRSE SATABİLİRİM.
    KEMAL TOKAK:SÜPRİZ GOLLERİYLE DEFANSTAKİ SAĞLAM DURUŞUYLA VERİLEN PARANIN HAKKKINI VERDİ.GELECEK SEZON İLK 11 DE OLABİLİR.
    ORTASAHALAR
    ALPER POTUK:SEZONUN ASİST KRALI ESKİŞEHİR İN GURURU ALPER TAKIMINI SIRTLADI.36 MAÇ 17 ASİST YAPTI BU SÜPER LİG TARİHİNDE BİR REKOR OLARAK TARİHE GEÇTİ.GELECEK SEZON HÇ BİR TEKLİFE KULAK ASMAYACAĞIM.AVRUPADA ŞAMPİYONLUK GELENE KADAR HİÇ BİR YERE GİDEMEZ.
    ALBIN EKDAL:DEVRE ARASI TAKIMA KATILMASINA RAĞMEN 20 MAÇTA 4 GOL 4 ASİST VE 7.20 LİK ORTALAMAYLA OYNADI.ÇOK ÇALIŞKAN BİR OYUNCU.GELECEK SEZON TAKIMIN HERŞEYİ OLACAK.
    ERKAN ZENGİN:TAKIMIN SÜPER YETENEĞİ 30 MAÇTA 10 GOL 6 ASİST YAPTI GOL BÖLGESİNDE ÇOK ETKİLİ HIZI VE KIVRAKLIĞIYLA ERKAN LİGİN TOZUNU ATTIRDI.
    NERI CARDOZO:ALDIĞIMDA ÇOK TEREDDÜTÜM VARDI AMA OYNATTIKÇA GÖRDÜM Kİ SOL KANATTA HARİKALAR YARATIYOR.30 MAÇTA 10 ASİST 6 GOL ATTI.GELECEK SEZONDA BANKO.
    FORVETLER
    DIOMANSY KAMARA:HIZI VE DEVAMLILIĞI İLE İLERİ UÇTA HARİKA BİR SEZON GEÇİRDİ DARWIN İLE SÜPER İKİLİ OLDULAR ŞAMPİYONLUKTA ASLAN PAYI ONDA.34 MAÇ 17 GOL 9 ASİSTLİK BİR PERFORMANS GÖSTERDİ.
    VEEEEE
    DARWIN QUINTERO:ONA KELİMELER YETMEZ.BU KADAR ÇABUK BU KADAR YARATICI BİR FORVET YOK.HER MAÇ GOL ATAR VEYA ATTIRIR BİR BAKARSIN ORTA SAHADA GÖZÜNÜ KAPAT AÇ TOP AĞLARDA. ŞAMPİYON OLDUYSA BU TAKIM DARWIN SAYESİNDE OLMUŞTUR.BEN SUSTUM İSTATİSTİKLER KONUŞSUN BUYRUN:

GELECEK SEZON HEDEFLERİ
    1-ALTYAPI VE TESİSLERİ GELİŞTİREREK GENÇ YETENEKLERE ÖNEM VERMEK
    2-İYİ ANTRENÖRLER ALARAK ANTREMANLARI DAHA VERİMLİ HALE GETİRMEK.
    3-ELDEKİ İYİ OYUNCULAR KADRODA TUTMAK.
    4-NOKTA TRANSFERLER YAPIP AŞIRIYA KAÇMAMAK.
    5-AVRUPADA BAŞARI AMA ÖNCELİK ALTYAPI

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Tebrikler hocam

2.sezon daha iyi bir sunum bekliyoruz

2012-2013 SEZONU

EURO 2012 Yİ FRANSA KAZANDI.TÜRKİYE 1 PUANLA GRUPTA SONUNCU OLARAK BİTİRDİ AMA HALA HIDDINK EFENDİYİ KOVMADILAR

BAŞKANI BİRAZ SIKIŞTIRDIM VE YENİ STAD İÇİN SÖZ ALDIM :)

TRANSFERLER
    SİNAN BOLAT I PELE+500B EURO YA ALDIM.

ATİLA TURAN

SERDAR GÜRLER

AYKUT DEMİR İ TELLO VE B.ERTUĞRULU G.BİRLİĞİNE VEREREK BİR TAKAS GERÇEKLEŞTİ

TOLGA CİĞERCİ Yİ 150B EURO YA KİRALADIM.2.9 M EURO SATIN ALMA OPSİYONU DA VAR

BRYAN RABELLO

TAKIMIN GELECEĞİ GENÇ YETENEKLER

HAZIRLIK MAÇLARI

SEZON ÖNCESİ GENÇ OYUNCULARI VE YENİ TRANSFERLERİ TAKIMA ADAPTE EDEBİLMEK İÇİN
    13 TANE HAZIRLIK MAÇI OYNADIM İŞTE ONLARDAN BAZILARI:

BREZİLYADA KATILDIĞIM TURNUVANIN FİNALİNDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU BARCELONA İLE OYNADIM VE TABİRİ CAİZSE EZDİM GEÇTİM.MESSİ YOKTU AMA OLSUN

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Harika işler çıkarıyorsun tebrikler.

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Helal olsun o kadar hazırlık maçının 1 tanesinde bile beraberlik yok !

eyvallah kardeş

ŞAMPİYONLAR LİGİ GURUBU

LİGİN 1.HAFTASI

2.HAFTA

3.HAFTA

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri