Yeni versiyonla beraber yeni kadromuzla ilk kariyerimizi yapalım bakalım.
![]()
Stadımız
![]()
Büyük Taraftarımız
![]()
Yeni versiyonla beraber yeni kadromuzla ilk kariyerimizi yapalım bakalım.
![]()
Stadımız
![]()
Büyük Taraftarımız
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar dilerim.
Çotanaklar baya gider ama yarıda kesmezsen.
Giresunspor zorlu dönemeçte Özdemir'e emanet.
Transfer tahtası kapalı olan ve zor günler geçiren Giresunspor bir Giresun'lu ya emanet edildi. Önceki sezon takımın başına gelen Bahri Kaya ile yollar ayrıldıktan sonra gündemde sayısız hoca varken yeni Yönetim kurulu takımın başına Giresun'lu bir hoca getirdi.
Geçmişi pek parlak olmayan futbolculuk deneyimi de iyi olmayan bir hoca, Murat Özdemir.
Teknik taktik bilgisine güvenen yeni yönetim Murat hocaya sonsuz destek veriyor.
Murat Özdemir ise göreve geldikten sonra bir basın toplantısı düzenledi...
İşte toplantının ayrıntıları;
Murat Özdemir: Hayalim tabi ki de her Giresun'lunun olduğu gibi kentime hizmet vermekti. Bu şekilde olduğu için çok mutluyum. Giresunspor'un başına gelmemde en büyük etken olan yeni Başkanımız Ferhat Abidinoğlu'na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki bu zor günlerden hep birlikte alnımızın akıyla çıkacağız. Transfer tahtamız kapalı ancak biz mevcut kadromuzla elimizden geleni yapacağız kimsenin bundan bir şüphesi olmasın.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sen alışıksın bu takıma ilk yıldan STSL'e çıkarsın.
Başarılar.
Canım FEDA olsun sana !
Başarılar .
Başarılar.
2 Korner 2 gol galiba abi?
Başarılar.
Başarılar, iyi şanslar Murat.
...
Başarılar, Giresunspor'u arada izleme şansı buluyorum. Kendilerini biraz daha geliştirebilseler daha ileri gidebilirler.
Şeytan'ın Bacağını Kır Artık MuroGüveniyorum Sana
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Murat kariyere gerçek zamanlı devam ediyormuşsun, haftada bir maç , öyle diyolar : )
...
Hayırlı işlerimiz var o yüzden ilgilenemiyorum bu ara.