Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 216 sonuç

Konu: Siyah Çoraplılardan Doğan Sevda| Fenerbahçe |

Hybrid View

Default Siyah Çoraplılardan Doğan Sevda| Fenerbahçe |

Kocaman'ın beklenmedik istifası üzerine Fenerbahçe yönetimi teknikdirektör arayışlarına başladı..

Fenerbahçe yönetimi genç teknik adam İlker Gürer ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu...

Başkanımız Aziz Yıldırım

Mabedimiz Şükrü Saraçoğlu Stadı

Siyah Çoraplılar
    Sultan 2. Abdülhamid’in padişahlığının sürdüğü o dönemde, mevcut monarşi rejiminin korunması amacıyla Türk gençlerinin dernek kurmaları yasaktı. Bu durum ise, yabancı ve azınlıkların top koşturdukları kendi topraklarında futbol oynamanın imkan ve zevkinden mahrum olan ve onların aralarına karışarak oynamak istedikleri bu cazip oyunu ancak gıpta ile seyretmekle yetinen Kadıköylü Müslüman Türk gençleri arasında, sadece üzüntü değil aynı zamanda tabii ki öfke ve hırs da uyandırıyordu. İşte her türlü tehlikeyi göze alan bu gençlerden, deniz öğrencisi Fuat Hüsnü (Kayacan), eski hariciyecilerden Reşat Danyal ve Mehmet Ali ile, Kuşdili’nde Papazın Çayırı adı verilen topraklarda meşin yuvarlağa vuruşlar yapan arkadaşları bu özlemin sona ermesini amaçlıyorlar, ve 1899 yılında da, devrin hafiye ve jurnalcilerinin dikkatlerinden kaçmak ve hışımlarından korunmak amacıyla bir İngiliz adı altında Black Stocking FC (Siyah Çoraplılar Futbol Kulübü) ’nü kuruyorlardı. Ancak siyah çorap ve kırmızı üst formaları ile Türk gençlerinin oluşturduğu bu ilk Türk spor ve futbol topluluğu daha ilk maçlarında hafiyelerin baskınına uğruyor ve hemen dağıtılıyordu.

Açılan Ligler
    Spor Toto Süper Ligi,Bundesliga,La Liga,Premier Lig ,Serie A ,Fransa Lig 1

Veritabanı ve Versiyon
    Versiyon 12.2.2 olup veri tabanı Large dır.

Kuralları okudum kabul ediyorum.
    Last edited by morukderki : 05.Nisan.2012 at 00:37

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim.

BASIN TOPLANTISI
    Fenerbahçe'nin yeni Teknikdirektör'ü İlker Gürer düzenlediği basın toplantısında kendisine klüp yöneticisi Şekip Mosturoğlu'da eşlik etti.

Muhabir: Türkiye'nin en büyük klüplerinden birine geldiniz duygularınızı alabilirmiyiz?

İlker Gürer: Çokuluktan beri taraftarı olduğum bir klübün başına getirildim şuan rüyalarımı yaşyorum umarım verilen görevi layığı ile yerine getiririm.

Muhabir: Takım ile birkaç gün geçirdiniz takıma takviye yapmayı planlıyormusunuz?

İlker Gürer: defans ve alabilirsek kanat oyuncusu almayı planlıyorum ortasahayada bir takviye fena olmaz gibi duruyor.

Muhabir: Taraftarınıza vermek istediğiniz bir mesaj varmı? Bilindiği üzere sizin getirilmenizden dolayı endişeli olduklarını gizlemiyorlar.

İlker Gürer: Onlardan destek bekliyorum sadece bunuda göstericeklerine şüphem yok.Bende onlara layık olmaya çalışacağım.

Muhabir: Hedefleriniz nelerdir?

İlker Gürer: Kısa dönem hedefi olarak lig de ve kupada başarı hedefliyoruz. Uzun dönemde hedefimiz klübümüzün mali durumunu Avrupa devi klüpler ile mücadele edebilcek bir seviyeye getirmek ve iyi futbol ortaya koyup yetenekli gençleri takıma katmak olucak. Uzun dönem hedefimizi gerçekleştirirsek başarının geleceğine inanıyorum.

Şekip Mosturoğlu: Hocamıza mali konuda elimizdeki tüm kaynakları sunacağız ancak borçlarımızı kapata bilmek için onunda yardımı gerekmektedir, bu yardımı en iyi şekilde sağlayacağına inanıoyoruz.

Muhabir: Takım üzerinde nasıl değişiklikler yapmayı planlıyorsunuz?

İlker Gürer: Her teknikdirektör gibi bende kendi sistemimi oturtmaya çalışacağım bunun yanında Taraftarımız takımdan mücadele ve iyi futbol bekliyor onlara iseklerini vermeye çalışacağım.
    Last edited by morukderki : 05.Nisan.2012 at 00:37

Sunumum hakkında görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim sunumumu geliştirip göze hoş gelmesini istiyorum.

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ

Gökhan Gönül'ün maç içindeki sakatlığı moral bozdu taktiksel olarak oyuna hakim taraf olduk.

Fiziksel mücadelenin üst düzey olduğu maçta oyun olarak etkiliydik takımın gerçek hayattaki 4-2-3-1 sistemini diziliş olarak bozmamanın faydasını görüceğimi düşünüyorum.

Hazırlık dönemindeki en önemli maçtı benim için takımın eksikliklerini ve taktiksel zaaflarımızı görmüş oldum. Ofanstada defanstada üstünlüklerini kabul ettirdiler mücadele ettik ancak sistemimizi sahaya yansıtamadık.

sıkıntılı maçta aradığımız golü 90+2 de bulduk. Topa bizdem daha çok sahiplerdi ve önüne geçemedim malesef.

her anlamda rakibimizi ezdik kondisyon açısından iyi maç olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by morukderki View Post
    HAZIRLIK MAÇLARIMIZ

Gökhan Gönül'ün maç içindeki sakatlığı moral bozdu taktiksel olarak oyuna hakim taraf olduk.

Fiziksel mücadelenin üst düzey olduğu maçta oyun olarak etkiliydik takımın gerçek hayattaki 4-2-3-1 sistemini diziliş olarak bozmamanın faydasını görüceğimi düşünüyorum.

Hazırlık dönemindeki en önemli maçtı benim için takımın eksikliklerini ve taktiksel zaaflarımızı görmüş oldum. Ofanstada defanstada üstünlüklerini kabul ettirdiler mücadele ettik ancak sistemimizi sahaya yansıtamadık.

sıkıntılı maçta aradığımız golü 90+2 de bulduk. Topa bizdem daha çok sahiplerdi ve önüne geçemedim malesef.

her anlamda rakibimizi ezdik kondisyon açısından iyi maç olduğunu düşünüyorum.
    telefon resimleri ne iş? kimse de yazmamış..

Transferlerimiz:

Ortasahadaki extra adamımızo olup defansı rahatlatıcağını düşünüyorum.

Ali Güneş ile 1 yıllık sözleşme imzaladık Gökhan'a alternatif olarak bu yıl kadromuzda yer alacak.

Son transfer olarak Xulu'yu kadroya kattım gelcekte Kara ile birlikte savunmamızı geçilmez kılacağından şüphem yok.

Alabilirsem bir kanat oyuncusu alıp transferi bitirmeyi planlıyorum.

Etkili oynadığımız maçta Ordu deplasmanından 3-0 galip dönüyoruz.

Bir sonraki maç Kadıköy'de Galatasaray derbisi.

Derbi heycanı basına yansıdı Galatasaray maçı öncesi otoriteler tarafında favori gösteriliyoruz.

Klübümüzden açıklama

Galatasaray maçı biletlerinin tükenmek üzere olduğu yaklaşık olarak 50.000 biletli seyircinin maçı takip ediceği bilgiledirmesi yapıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ali Güneş mi

Yooook artık

başarılar

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Ali Güneş mi

Yooook artık

başarılar

Ta kendisi Profili beklediğimden daha iyiydi o profilde bir oyunuya para vermektense kendisini bedavaya getiridim

DERBİ ÖNCESİ GERİNLİK TEKNİK ADAMLARADA BULAŞTI

Umarım yaptığım artisliğin altında kalmam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyimiş harbi profil.

ama eleştiriye açıksan eğer, paint -1 sınıf terk

İyimiş harbi profil.

ama eleştiriye açıksan eğer, paint -1 sınıf terk
    Açığım tabiki paintin kötü olduğunun farkındayım ancak çok özendim öyle böye değil bir çok kariyerde görüyordum ntvspor vs sayfa fotograflarıyla yapılan sunumları paint işini nasıl düzeltirm varmıdır program falan ?

Kadıköydeki gelenek bozulmadı.

Ezeli rakibimizle kırankırana bir mücadele yaşadık çıkan 8 sarı krt ve vermiş olduğum 2 sakat bunun kanıtı. Topla oynamada üstün olmalarına ağmen etkili taraf bizdik beklediğimiz golü Alex'in ayağından 64 de penaltıdan kaydettik.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Saana bir ntvspor haberi yapabilirim
    1 defalığa mahsus

Saana bir ntvspor haberi yapabilirim
    1 defalığa mahsus
    Valla çok makbule geçer

Maç sonunda taraftarımızı mutlu etmeyi başardık.

Derbide 90 dakika susmayarak bize destek olan taraftarımıza teşekkürü borç biliriz.

Fenerbahçe SK

Basında maç raporu

Fenerbahçe satılan 50.509 bilet ile seyiri rekoru kırdı!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Özelden yazmamı istediğini yaz ben ayarlarım.

Özelden yazmamı istediğini yaz ben ayarlarım.
    Çok saol şuanlık bir ihtiyacım yok devre arası transfer yaparsam rahatsız ederim seni bu arada çok zor değilse nasıl yapıldığını tarif edermisin özelden bana evamlı başını ağrıtmıyım.

KLÜBÜMÜZDEN AÇIKLAMA: Dinamo'yu Destekliyoruz!

Hırvat takımı Dinamo ile bağlatı kurduk bu benim açımdan iyi olu gözüme kestirdiğim iki adet oyuncusu var sorun çıkmazda alırım umarım.

Staff kadromuzun son hali

MİLLİ MAÇ ARASI

Milli Maç Öncesi Basından Haberler

Türkiye 3-0 Kazakistan

Milli Maç Sonrası Basından Haberler

Oyuncumuz Fabio Billica Bologna takımna 150.000$ karşılığında satılmıştır.Transfer Devre arasında gerçekleşecektir.Spor kamuoyuna duyrulur.
    Fenerbahçe SK

MİLLİ MAÇ ARASI

Avusturya 0-2 Türkiye

Milli Takım Fikstürü

Zorlu Sivas deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başarıyoruz. Kafa kafaya bir maç yaşadık ancak kalitemiz sonucu almayıbaşardı.

Sivas Maçı Sonrası Basından Haberler

Karabük karşısında gol olduk yağdık tek kelime ile takım mükemmel oynadı maç öncesi komutlara harfiyen uyup sahada gerçekleştirdiler.

Karabük Maçı Sonrası Basından Haberler

Eklemeyi unutmuşum

FİSKTÜRÜMÜZ

Karabük maçı sonrası 7 oyuncumuz haftanın kadrosunda

MİLLİ MAÇ ARASI

Milli Maç Öncesi Basından Haberler

Milli Maç

Türkiye 0-2 Almanya

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri