daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Gönül isterki antalya ligde kalsın ama malesef kazanırız
samsundaki maçda şikeci fener diye bağıranlara inat vericeksin maçı antalyaya
Telekomdayım.. Gidecek olan varsa görüşelim..
novi pazar geliyormuş bi aksilik olmazsa görünen o ki yarın olucak gelemicem
haklısında işte insan yediremiyor kendine
Son yıllarda, düşme potasına yakın olanlarla son haftada karşılaşmamız ne tesadüftür.
...
Fener bu maçı alırsa ve Samsun yenerse Fener'in galibiyetine sevindiğim ender maçlardan biri olabilir. Hem Samsun'un ligde kalmasına hem de Antalya'nın düşmesine sevinirim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şimdi biz bu maçı yenemeyip, samsun sivası yenerse eğer BJK-Bursa gibi taraftar sürtüşmesini yaşayabiliriz
biz işimize bakalım kim kimii yenerse yensin kim küme düşerse düşsün zerre kadar umurumda değil puan dediğin şey sadaka değil akılları son anda çalışmasaydı daha önce kapsalardı puanları takımımın kadıköyde rahat bi maç çıkaracağını umuyorum güzel bi kapanış yaparız
Samsun hata yapmazsa ki umarım yapmaz Antalyaspor'un ligdeki son maçı olacak maçtır. Antalyaspor'da devre arasında takımın en önemli oyuncusunu yok pahasına satmanın cezasını çekmiş olur. Ayrıca büyük takımlardan istedikleri çok uçuk fiyatları Gaziantep Belediye'den falan istesinler seneye.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Anti Futbol takımı Antalyaspor ve Mehmet Özdilek. Umarım Küme Düşerler .
Kritik bir maç. Antalyaspor'un oyun tarzını hiç beğenmiyorum. Umarım Fenerbahçe kazanır.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Biletim hazır maçta olucam . İnşallah güzel bir oyunla galip geliriz . Sow'dan gol bekliyorum .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
gerçekten tesadüftür diye yazmıştır adam belki ya. hemen kıllanmayın
Fenerbahçe eğer yenilirse play off öncesi moraller sıfırlanır.antalya yenilirse bence ligden düşer çünkü Samsun alır gibime geliyor sivas maçını. Gerçi o maç da zor.Yani Antalya yenilgiye rağmen ligde de kalabilir. Fakat özellikle maçın ilk 30 dakikasının çok güzel olacağına inanıyorum. Eğer ilk 30 dk Fenerbahçe 2-0 yaparsa Antalya'nın gardı zaten düşer. Ama Antalya 1 gol bulabilirse izleyin artık gerisiniHak eden kazansın.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Antalyaspor 1 puan yetiyor mantığıyla 0-0'a da yatabilirher şey olur bu maçta izleyelim görelim Şifo ve öğrencileri neler yapacak...Şunu söylemeliyimki defansif bir kadro olacaktır sahada...
Ömer Çatkıç'ın maçı olacak, her aut atışında 1-2 dakika yiyecek tabi ki, o zaman 0-0 bitebilir belki maç.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Haftanın Samsunspor maçından sonra bankosu bu maç. Fenerbahçe Galatasaray'la arasında olan puan farkını kapatmayı çok istiyorsa bu maçı alacaktır.
Antalya'nın düşmesini isterim.Gayet rahat bir durumdayken ligde adam gibi top oynama , kapan kapan nereye kadar.Sonra böyle kaderin son haftaya kalır.Bence rahat kazanırız Samsun'da Sivas'ı yener gibime geliyor Antalya'ya güle güle deriz artık.
Antalyaspor puan almak zorunda ve Fenerbahçe'nin kondisyon zaten 65. dakikada bitiyor. Eğer ilk yarı antalya gol yemezse rahatlıkla puan çıkartır.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fenerbahçe - Galatasaray maçı üst düzey bir maç. Galatasaray şuan 1. , Fenerbahçe ise 2. Yani o maçta bu tarz bir şey olması normal. Kaldı ki takım 90 dakika defansif oynadığı için 65 dakikalık kondisyonu var gibi görülüyor. Oysa ki biz yenik durumda olduğumuz zaman 90. dakikaya kadar takım mücadele ediyor.
80'den sonra aldığımız maçlar var. Keza Trabzonspor maçı 1-0'ken takım tamamen çekildi. Golü yedikten sonra 2 topumuz direkten döndü. Yani bu bir hastalık gibi Fenerbahçe'yi sarmış durumda şuan. Galatasaray maçında da 2-1'ken yarı sahamızı geçemiyorduk. 2-2 olunca takım biraz pozisyon bulmaya başladı ama süre yetmedi. İlk dakikalarda gol yiyelim diye dua ediyorum artık.