1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Maaş bütçesi sorunu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Exclamation Maaş bütçesi sorunu

Ben oyunculara çok maaş vermeyi seven bir menejer değilim,param olsada belli bir miktarın üstüne çıkmam,şimdi yüksek maaşlı oyuncularımı sattım ve ortaya büyük bir fark çıktı.Bu farkı € 350K p/w nasıl kaldırabilirim acaba şuanki wage bütçem 900 k değilde 600 k olsun istiyorum bir yolu varmıdır yaw yardımcı olursanız sevinirim böyle durunca oyuncular çok para istiyorda o bakımdan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ben oyunculara çok maaş vermeyi seven bir menejer değilim,param olsada belli bir miktarın üstüne çıkmam,şimdi yüksek maaşlı oyuncularımı sattım ve ortaya büyük bir fark çıktı.Bu farkı € 350K p/w nasıl kaldırabilirim acaba şuanki wage bütçem 900 k değilde 600 k olsun istiyorum bir yolu varmıdır yaw yardımcı olursanız sevinirim böyle durunca oyuncular çok para istiyorda o bakımdan.

kaldırma değilde bildiğim kadarıyla junior coachingi artırıp youth rec artırırsan bu aradaki parayı oraya verebiliyosun

98 milyon bütçen varken hala maaş bütçen çoksa ver ulan adamlara da. cimri

Ya bırak verme, lazım olur bir gün Hem onunla ilgili achievemenet var, büyük ihtimalle almışsındız zaten ama

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by nefes View Post
    98 milyon bütçen varken hala maaş bütçen çoksa ver ulan adamlara da. cimri
    Vermem çünkü verince finans eksi oluyor gelir gider dengelemiyor bütün sene zarar ediyoruz o yüzden kısıyorum bütçeyi zarar etmiyorum

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Ya bırak verme, lazım olur bir gün Hem onunla ilgili achievemenet var, büyük ihtimalle almışsındız zaten ama
    Vermiyorum zati achievemet ne bilmiyorum alınan birşeyse kupa falan mı anlamadım

Mesaj Yetkileri