1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Federasyon Başkanlığı Seçimi

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Default Federasyon Başkanlığı Seçimi

Genel Kurula az bir süre kala yeni başkan adayları da ortaya çıkmaya başladı. Haluk Ulusoy devam mı etmeli yoksa yeni bir kan mı gerekli?

Valla onu bunu bilmem ama ilgimi çeken ikisininde Trabzonlu ikisinde Oflu olmasıdır.
    Bu Oflular ne adamalr yahu

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Trabzonspor onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz aday olduğunu açıkladı.

Bence artık milli takımda nasıl bir değişim olduysa federasyonda da değişim olmalıdır,herşeyden önce Türkiye Futbolunun son 2 sezondur düştüğü kötü izlenimi aklayacak bir başkan çıkmalıdır.

Haluk Ulusoy bırakmalıdır...

Bence Keşke Türk futboluna yenilikler katmış,gelişiminde payı olan Adnan Polat olsa.

Bence adnan polat olmasın kardeş yoksa galatasarayın her başarısından sonra federasyona laf atarlar...
    Bence iki adyından birbirinden pek farkı yok ancak ulusoy çok yıprandı sezon ortasına kadar dayanabilir mi merak ediyorum.....
    Ki bu sene ligin çetin geçeceğini düşünürsek işi çooooook zor......

Birde yıldırım demirörenin akrabasıya beşiktaşa yarayan bir sonuçta çok yara alır...
    (tabii ben öyle düşünmüyorum)yani ulusoyun bjk ye kıyak geçeceğini .....

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Adnan Polat'ın aday olmasını isteyen Aziz Yıldırım'dır.

Adnan Polat'ın karakterine kişi veya kişiler laf atamazlar ,Adnan Polat'ın işine duygularını karıştırmaz...

Bencede Türk Futbolu için aranan kişidir kendisi

Ya siz nediyorsunuz adam bir başkan olsun görün bugün olur çatlak sesler yarın duyulur....
    Fenerbahçe kendi içlerinden kişileri bile istifa ettridiler şenez erzik ve abdullah kiğılıyı onlarda başkan olmadan önce çoook istiyorlardı...
    Ayrıca adı bir takımla anılan klup başkanları diğer rakip takımlara daha hassas ve pozitif yaklaşır bir örnek verecek olursam....
    Mesela ali aydın fener maçından önce hakan şükürden forma istedi diye laf çıktı sonra ben galatasaraylı değilim dercesine bunu ıspatlamak için maç yönetti sanki adam ..Haa ben adnan polat tabii ali aydınla bir deil ama fenerbahçe adnan polatı bunun için istiyor......

Arkadaşım Fenerbahçe'nin anlaştığı bir başkan varsa biri bana kimmiş söylesin.

Bende zaten onu söylüyorum zaten totti a.yıldırım adnan polatı istiyo demişte...
    onlar önce ister sonra söver.....

Aynen senle iyi anlaşıyoruz yaa.
    Okula gidiyormusun?
    Ben Trakya Üni.MMYO Kimya 1 öğrencisiyim.

Yok ben ikiyıllık bitirdim akdeniz üniversitesi turizm zaten antalyalıyım da...

Mesaj Yetkileri