daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
9/5 için saldır Fenerbahçe : )
Çoğu oyuncumuz dinlenmiş olarak çıkacak bu maça umarım sakatlıklar fazla sorun yaratmaz. Tek amaç kazanmak.
...
FB maçın favorisi. Takımdan zerre umudum yok. Oyuncularda biraz gurur varsa Beşiktaş'a yakışır bir şekilde mücadele ederler.
Bu yorumu gördüm diye değil, ama tam da bunu yazacaktım maçla ilgili. Eyvallah.
Biz bugüne kadar hep inandık, güvendik, destekledik; fakat bizim inanmamız yetmiyor maalesef. Futbolcuların da inanması lazım biraz. Yarın sahada inanan bir takım görmek istiyorum sadece, çok şey değil. Çıkacak kadroyu hiç takmıyorum, merak da etmiyorum artık. Tek bir isteğim var, SALDIR BEŞİKTAŞ'ım OoOoOoLeEeEy!
Beşiktaş' tan umudum yok ama nasıl Fenerbahçe oynamadan maç kazanabiliyor ise Beşiktaş da kazanabilir.
Umudum 1-1
Tahminim 2-0
Football is simple,but Football Manager is not
Besiktasin Saracoglunda bizi sasirtacagini dusunuyorum ama galibiyet icin yeterli olurmu bilmem![]()
Saraçoğlu'nda sürpriz olmaz bu konuda çok rahatım da sonra ki hafta inönü'de bi terslik çıkmaz umarım.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Gsnin evinde fbye kaybetme ihtimali ve fbnin evinde bjkye kaybetme ihtimali yüzde 0 diyodum ama demek ki her zaman bir ihtimal oluyomuşyine düşüncem aynı bjkden sürpriz beklemiyorum
Bjk ne durumda olursa olsun bir tedirginlik oluyor Bjk maçlarında.
Rahat kazanırız diye düşünüyorum
hüseyin göçek doğru karar mı acep diye düşündüm
hüseyin napak la göçek baba tamam hüseyin göçek![]()
Fener Gol gol gol 2 kupa Geliyor !![]()
Beşiktaş'ın durumu belli. Fenerbahçe rahat bir 3 puan çıkaracaktır...
Beşiktaş yokları oynuyor ancak futbol bu, en iyi örneğini de geçen Pazar günü Arena'da gördük. Beşiktaş'ın beraberlik almasını bekliyorum ama tek farklı Fener galibiyeti sürpriz olmaz.
2-1 skor tahminim var, daha erken belki maça doğru değişe bilir.
Galibiyet bekliyorum, alnı ak gönlü pek vatandaşlardan kurulu Fenerbahçe takımına 3'de 3 yapmak yakışır...
GS - FB Maçı Tahminim
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=116
İyi oldu, güzel oldu, hoş oldu.
Bilmem belki ben art niyetliyim ama sanırım Beşiktaş'lı topçular ligi bitirmiş. Adamların ayakta durmaya hali yok. Eğer bir Alex bir Emre bir Sow'da bu takımda olsaydı çok farklı olurdu skor...
Eğer deplasmanda kazanırsak, bu işin sonu çok tehlikeli olur diyorum.
Bu arada Edu'yu tebrik etmek gerekir, her ne kadar yabancı bir adamda olsa gerçekden sporcu kimliği olan bir adam belli ediyor her yerde kendini....
evimizde puan vereceğimize ihtimal vermiyorum. Sow'un eksikliğinde kimin oynayacağı önemli. bu maçta Semih olmalı o isim. bu adam hem Alex ile çok iyi anlaşıyor hem de şu aralar kendine gelmiş gibi. maç içinde çok hareketli Semih. Aykut hocanın ilk tercihi Semih olmalı, Sow'un eksikliğinde. Solda da Caner mi Stoch mu oynar belli olmaz ama bence Stoch oynamalı. Stoch'un gol attığı haftalar genellikle Sow'un olmadığı zamanlardı. ceza sahasının içinden gol atamayınca mecburen Stoch'un atması gerekiyordu uzak mesafeden ve atıyordu. bu yüzden Stoch gizli golcü olarak sahada olmalı. diğer isimlerde değişen bir şey olmaz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sow'un eksikliği Fenerbahçe'nin başına çok iş açacak düşüncesindeyim. En kötü 1 puan alırız.
Umarım Beşiktaş puan ya da puanlar alır Kadıköy'den. Hem Beşiktaş için hem bizim için avantaj olur
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
beşiktaş tarihi fark atar ! (totem)
BJK 2 maçıda kaybettiğinden dolayı baya asılacaktır maça.Savunmada çok dikkatli olmalıyız.
Trabzon-GS maçında Trabzon puan veya puanlar alırsa Fenerbahçe bu maçı kesinlikle bırakmaz hatta farklı bile kazanabilir.
besiktastan puan veya puanlar bekliyorum bir galatasarayli olarak ,hafta içi besiktasli oyuncular cok iyi hazirlanmis tayfur hoca ve ekibine guveniyorum.
Fenerbahçe çok çok rahat kazanacaktır...Kupa da önemli oyuncularını dinlendirdi Fenerbahçe bu yüzden hiç zorlanmadan ilk yarıda işi bitirip kazanır...Semih bi gol de Beşiktaş'a sallar heralde Aykut Kocaman acaba kiminle başlayacak göreceğiz...
Foruma bakılırsa Beşiktaş'ın Kadıköy'de kazanma olasılığı Trabzon'un kendi evinde kazanma olasılığından daha yüksek![]()
Beşiktaş'ın maça asılmamasını umuyorum. Taraftar desteği ve doğru oyuncu tercihleri bize 3 puanı getiren faktörler olur bu maçta.
Aykut Hoca Bienvenu ile başlayacaktır. Bu oldukça da doğru bir tercih gibi geliyor bana. Semih iyi de kondisyonu kötü beylerZaten Karabük maçında da tamam gol attı ama frikikten.Forvet golü değildi o,forvet golü atacakken son dakikalarda ıskaladı topu altı pastan.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Beşiktaş'ın 3 / 0 yapacağına ihtimal vermiyorum fb nin kaybedeceğine de ihtimal vermiyorum. İlginç olacak![]()
Maçta olucam umarım kazanırız 3/3 yaparsak çok iyi olur inşallah bi aksilik olmaz.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Beşiktaş'ın durumu vahim.Maçı kazanabileceklerini sanmıyorum ama berabere bitebilir.Biterse de iyi olur![]()
Alex'in sakatlığı tam olarak geçmedi geçse bile hafta boyunca antrenman yapmadı ve olur da maçta oynarsa o ağrılarla ne kadar verimli olur tartışılır. Böyle konularda teknik heyetler biraz duygusal bakar olaya ama bir futbolcuya acı çektirmemek de önemli. Kötü oynadığı zaman kimse onun ne acılar içinde oynadığına bakmaz, bu yüzden şimdiden Alex'siz bir kadro görebiliriz. Emre'nin cezası bitti ama oynar mı ? Bu soruda muamma. Emre'nin oynayıp oynamaması değilde yerine Selçuk Şahin'in oynaması yok mu beni en çok çıldırtan durumlardan biri.
Maça 48 saat var ve ne yazık ki aklımızdaki tek şeyinde maç olmadığı bir ortam var. Bunca olay, problem ve dert arasında hala bu savaşın içindeyiz ve mücadelemiz sürüyor, umarım bu tılsım bozulmaz ve galip geliriz.
...
Beşiktaş bu haliyle deplasmanda Fenerbahçe'ye direnemez. Rahat bir galibiyet olur Fener için.