Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

28 65.12%
  • Berabere biter

5 11.63%
  • Beşiktaş kazanır

10 23.26%
Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 310 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 3. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [SF Şampiyonluk 3. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

9/5 için saldır Fenerbahçe : )
    Çoğu oyuncumuz dinlenmiş olarak çıkacak bu maça umarım sakatlıklar fazla sorun yaratmaz. Tek amaç kazanmak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

FB maçın favorisi. Takımdan zerre umudum yok. Oyuncularda biraz gurur varsa Beşiktaş'a yakışır bir şekilde mücadele ederler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    FB maçın favorisi. Takımdan zerre umudum yok. Oyuncularda biraz gurur varsa Beşiktaş'a yakışır bir şekilde mücadele ederler.
    Bu yorumu gördüm diye değil, ama tam da bunu yazacaktım maçla ilgili. Eyvallah.

Biz bugüne kadar hep inandık, güvendik, destekledik; fakat bizim inanmamız yetmiyor maalesef. Futbolcuların da inanması lazım biraz. Yarın sahada inanan bir takım görmek istiyorum sadece, çok şey değil. Çıkacak kadroyu hiç takmıyorum, merak da etmiyorum artık. Tek bir isteğim var, SALDIR BEŞİKTAŞ'ım OoOoOoLeEeEy!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Beşiktaş' tan umudum yok ama nasıl Fenerbahçe oynamadan maç kazanabiliyor ise Beşiktaş da kazanabilir.

Umudum 1-1
    Tahminim 2-0
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktasin Saracoglunda bizi sasirtacagini dusunuyorum ama galibiyet icin yeterli olurmu bilmem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Saraçoğlu'nda sürpriz olmaz bu konuda çok rahatım da sonra ki hafta inönü'de bi terslik çıkmaz umarım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Gsnin evinde fbye kaybetme ihtimali ve fbnin evinde bjkye kaybetme ihtimali yüzde 0 diyodum ama demek ki her zaman bir ihtimal oluyomuş yine düşüncem aynı bjkden sürpriz beklemiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bjk ne durumda olursa olsun bir tedirginlik oluyor Bjk maçlarında.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Rahat kazanırız diye düşünüyorum
    hüseyin göçek doğru karar mı acep diye düşündüm

hüseyin napak la göçek baba tamam hüseyin göçek

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fener Gol gol gol 2 kupa Geliyor !

Nesil
    2007

Beşiktaş'ın durumu belli. Fenerbahçe rahat bir 3 puan çıkaracaktır...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Beşiktaş yokları oynuyor ancak futbol bu, en iyi örneğini de geçen Pazar günü Arena'da gördük. Beşiktaş'ın beraberlik almasını bekliyorum ama tek farklı Fener galibiyeti sürpriz olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2-1 skor tahminim var, daha erken belki maça doğru değişe bilir.
    Galibiyet bekliyorum, alnı ak gönlü pek vatandaşlardan kurulu Fenerbahçe takımına 3'de 3 yapmak yakışır...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

GS - FB Maçı Tahminim
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=116

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    2-1 skor tahminim var, daha erken belki maça doğru değişe bilir.
    Galibiyet bekliyorum, alnı ak gönlü pek vatandaşlardan kurulu Fenerbahçe takımına 3'de 3 yapmak yakışır...

İyi oldu, güzel oldu, hoş oldu.

Bilmem belki ben art niyetliyim ama sanırım Beşiktaş'lı topçular ligi bitirmiş. Adamların ayakta durmaya hali yok. Eğer bir Alex bir Emre bir Sow'da bu takımda olsaydı çok farklı olurdu skor...

Eğer deplasmanda kazanırsak, bu işin sonu çok tehlikeli olur diyorum.

Bu arada Edu'yu tebrik etmek gerekir, her ne kadar yabancı bir adamda olsa gerçekden sporcu kimliği olan bir adam belli ediyor her yerde kendini....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

evimizde puan vereceğimize ihtimal vermiyorum. Sow'un eksikliğinde kimin oynayacağı önemli. bu maçta Semih olmalı o isim. bu adam hem Alex ile çok iyi anlaşıyor hem de şu aralar kendine gelmiş gibi. maç içinde çok hareketli Semih. Aykut hocanın ilk tercihi Semih olmalı, Sow'un eksikliğinde. Solda da Caner mi Stoch mu oynar belli olmaz ama bence Stoch oynamalı. Stoch'un gol attığı haftalar genellikle Sow'un olmadığı zamanlardı. ceza sahasının içinden gol atamayınca mecburen Stoch'un atması gerekiyordu uzak mesafeden ve atıyordu. bu yüzden Stoch gizli golcü olarak sahada olmalı. diğer isimlerde değişen bir şey olmaz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sow'un eksikliği Fenerbahçe'nin başına çok iş açacak düşüncesindeyim. En kötü 1 puan alırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Umarım Beşiktaş puan ya da puanlar alır Kadıköy'den. Hem Beşiktaş için hem bizim için avantaj olur
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

beşiktaş tarihi fark atar ! (totem)

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

BJK 2 maçıda kaybettiğinden dolayı baya asılacaktır maça.Savunmada çok dikkatli olmalıyız.

Trabzon-GS maçında Trabzon puan veya puanlar alırsa Fenerbahçe bu maçı kesinlikle bırakmaz hatta farklı bile kazanabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

besiktastan puan veya puanlar bekliyorum bir galatasarayli olarak ,hafta içi besiktasli oyuncular cok iyi hazirlanmis tayfur hoca ve ekibine guveniyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçe çok çok rahat kazanacaktır...Kupa da önemli oyuncularını dinlendirdi Fenerbahçe bu yüzden hiç zorlanmadan ilk yarıda işi bitirip kazanır...Semih bi gol de Beşiktaş'a sallar heralde Aykut Kocaman acaba kiminle başlayacak göreceğiz...

Foruma bakılırsa Beşiktaş'ın Kadıköy'de kazanma olasılığı Trabzon'un kendi evinde kazanma olasılığından daha yüksek

Beşiktaş'ın maça asılmamasını umuyorum. Taraftar desteği ve doğru oyuncu tercihleri bize 3 puanı getiren faktörler olur bu maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aykut Hoca Bienvenu ile başlayacaktır. Bu oldukça da doğru bir tercih gibi geliyor bana. Semih iyi de kondisyonu kötü beyler Zaten Karabük maçında da tamam gol attı ama frikikten.Forvet golü değildi o,forvet golü atacakken son dakikalarda ıskaladı topu altı pastan.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın 3 / 0 yapacağına ihtimal vermiyorum fb nin kaybedeceğine de ihtimal vermiyorum. İlginç olacak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Maçta olucam umarım kazanırız 3/3 yaparsak çok iyi olur inşallah bi aksilik olmaz.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaş'ın durumu vahim.Maçı kazanabileceklerini sanmıyorum ama berabere bitebilir.Biterse de iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tarihi bir fark hissediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex'in sakatlığı tam olarak geçmedi geçse bile hafta boyunca antrenman yapmadı ve olur da maçta oynarsa o ağrılarla ne kadar verimli olur tartışılır. Böyle konularda teknik heyetler biraz duygusal bakar olaya ama bir futbolcuya acı çektirmemek de önemli. Kötü oynadığı zaman kimse onun ne acılar içinde oynadığına bakmaz, bu yüzden şimdiden Alex'siz bir kadro görebiliriz. Emre'nin cezası bitti ama oynar mı ? Bu soruda muamma. Emre'nin oynayıp oynamaması değilde yerine Selçuk Şahin'in oynaması yok mu beni en çok çıldırtan durumlardan biri.

Maça 48 saat var ve ne yazık ki aklımızdaki tek şeyinde maç olmadığı bir ortam var. Bunca olay, problem ve dert arasında hala bu savaşın içindeyiz ve mücadelemiz sürüyor, umarım bu tılsım bozulmaz ve galip geliriz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bu haliyle deplasmanda Fenerbahçe'ye direnemez. Rahat bir galibiyet olur Fener için.

Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri