Müthiş seri bu akşam 19.00'da Sinan Erdem'de Anadolu Efes'in evsahipliğiyle başlıyor.
Müthiş seri bu akşam 19.00'da Sinan Erdem'de Anadolu Efes'in evsahipliğiyle başlıyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş şampiyon olsun isterim şahsen . Tekrar Efes dönemi yaşansın istemiyorum . Artık şampiyonluklar FB- GS - BJK arası geçsin .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
İlk periyotu 20-15 önde tamamladık. Takımın maşallahı var nazar değmesin.
Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum ama Anadolu Efes olur diye düşünüyorum. Müessese takımlarının katkıları önemli ama ben sevmiyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İlk yarıyı 36-30 önde tamamladık. Takım iyi gidiyor. Efes'e çok az sayı şansı veriyoruz. Arroyo'nun henüz devreye girmediğini de söylemek gerek. Sayısı yok daha ilk yarı itibariyle.
Bjk'nin playoffu alacagına en basından emindim.Efes'ide geçer alır kupayı.
Banvit'i yenemedik bu sene herhalde sadece
F.Bahçe ve G.Saray'dan sonra Efes'i de geçebilirsek tadından yenmez bir yıl olacak Basketbol şubesi adına.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Farkı açıyoruz giderek. Arroyo ritmini buluyor yavaştanHemen skora etki etti.
Vay be basketbolda çığır açtık bu sene. Umarım sonucuda güzel olur maçın.
FM Gazetesi
Tam da söylediğim gibi oldu. Üçüncü periyot 26 sayı geldi takımımızdan. Tabi Arroyo 11 sayı yaptı
Son periyota 9 sayılık avantajla giriyoruz. Haydi KARTALIM son on dakika!!
Bu arada maçkolikte devre arasında üstçülerle dalga geçen altçılar ortalıkta yoklar. Yorumları okuyun efsane![]()
Efes çok iyi geri geldi ama buradan maç vereceğimizi sanmıyorum.
İşte bu kadar, 75 barajını Efes'e de aştırmadık ve 82-75 kazandık. Bravo çocuklar...
ilk maçı aldık. Kaldı 3.
#PotanınKartallarıŞampiyonluğaUçuyor !
Maçı baştan sona üstün götürüp kazanmayı hak ettik ve nitekim kazandık. Son periyotta bir ara sıkıntıya girdi maç; fakat hemen açtık arayı yeniden. Tebrikler Kartallar.![]()
Basket takımımıza tebrikler.Şampiyon olacaklarına dair inancımız ve güvenimiz tam.
So what?
Saike
Açık ve net, bu taraftar desteği ile Beşiktaş artık durdurulamaz. Sezon başında hiç tahmin etmediğim bir final oynuyor. Beşiktaş önce Fenerbahçe sonra Galatasaray'ı yendi. Şimdi sıra Efes'de... Efes, Fenerbahçe ve Galatasaray ile eşleşseydi şuan burada olamazdı.
76-71 İkinci maçı da deplasmanda kazanarak evimize 2-00 önde gidiyoruz. Rakibi yine 75'in altında tuttuk. Bravo size kartallar.
yolu yariladi bjk, boyle bir donemde bu galibiyetler ilac gibi gelmistir camiaya :]
Deplasmandan 2-0'lik bir skor ile dönmemiz güzel oldu4'de 4 yaparak bu sene üçüncü kupayi aliriz ins.
Futbolda inanılmaz zor ve kötü zamanlar geçirdiğimiz şu dönemde, Ergin Ataman ve Potanın Kartalları bizleri sevindirmeyi başardılar bir kez daha. Eurolig'e direkt katılacak olmanın da moraliyle biz bu şampiyonluğu burdan vermeyiz artık Allah'ın izniyle. Helal olsun size. Bazıları ibret alsın. Pazar günü de kazanırsak bu iş biter.
3. maçın biletleri bitmiş.
sanırım 3 sezon önce biz Efes'i ilk 2 maç yenmiş ordan 4-2 kaybetmiştik. Umarım Beşiktaş'ın başına bu gelmez. Ben şampiyonluğu Beşiktaş'ın alması taraftarıyım.
Bu Arroyo esprisi de Oğlum Bak Git'e döndü. Her yerde bu.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sürekli aynı 7-8 kişinin oynamasının sebebi ne Beşiktaşta ?
eto'o bitmiş.
Mehmet Yağmur.
Adem Ören ve Mehmet Ali Yatağan neden kullanılmıyor bu dar rotasyona rağmen. Skoru açtığımız dakikalarda veya takım yorulduğunda 5 dakika da olsa süre alabilirler. Kartal ve Barış da başlarda şans almıyordu; fakat şimdi, rotasyonun önemli isimleri haline geldiler.
Mehmet Yağmur değil abi Can Akın'ın sakatlığı çok zorladı bizi rotasyon konusunda. Ama herkes kendisine verilen görevi gücünün son raddesine kadar en iyi şekilde yerine getiriyor. Kupa ve Avrupa şampiyonlukları finale kadar geliş finalde deplasmanda alınan 2 maç hep bunların göstergesi.
Bu akşam müthiş taraftarımızın da desteği ile 3-0 a taşırız seriyi. Seriden önce deplasmanda yenilmezsek Efes'i süpürürüz diyordum büyük ihtimal öyle olacak. Tabi Allah'ın izniyle.
İlk periyotta Efes'i sahadan sildik. 22-9. Aynen devam Kartallar !