İyi forumlar arkadaşlar, yavaş yavaş FM12'nin ilgisini kaybettiği yaz aylarına girerken böyle bir anket tarzında konu açmak istedim. Konunun konsepti gayet açık, neyi geliştirmek istediğinizle ilgili bir soru.
fmscout.com sitesini incelerken gördüğüm bir konudan ilham aldığımı söyleyebilirim, bizde bunu kendi aramızda konuşabiliriz
Oylamada ilk şık olarak oyunda CA&PA bulunmaması gerektiği söylenmiş. Aldığı oy %5.4
Oylamada ikinci şık olarak geliştirilmiş menajerler bulunuyor. Aldığı Oy %6.7
Oylamada üçüncü şık olarak daha çok oyuncu özelliği bulunuyor, zaten o kadar özellik varken daha arttırmanın anlamı ne ki? Aldığı oy %7.5
Oylamada dördüncü şık olarak daha gerçekçi bir oynanış yer alıyor. Benim oyum buna gitti diyebilirim rahatlıklıkla. Aldığı oy %28.4
Oylamada beşinci şık daha gerçekçi transferler ve transfer bütçeleri. Buda önemli bir şık ama ben zaten gerçekçi oldğunu düşünüyorum. Aldığı oy %50
Oylamada altıncı bir şık daha var ama ben türkçeye çeviremedim arkadaşlar, 'Tuffer competitions in the transfer market' adında bir şık. Aldığı oy %2.1
Bunlar arasında katılıp katılmadıklarınız neler? Ya da sizin eklemek istedikleriniz?
Konuyla ilgili yorumları okumak için; buraya tıklayabilirsiniz.