Merhaba arkadaşlar, ben Blackpool takımını yönetiyorum, 4. sezona başladım premier ligde sürekli 6-7. sıralarda bitiyorum ligi. hedefim şampiyonlar ligi fakat başaramıyorum.
Nedeni ise lige başlarken takımdaki inanılmaz performans düşüklüğü. Her sene lige başlarken takım inanılmaz kötü başlıyor.. westham everton derby.. gelen giden sallıyor bizim takıma. Garip olan Ocak şubat ayı ve ondan sonra Manu Chelsea City benden zar zor puan alabiliyorlar. Önümde kimse duramıyorum galibiyet serileri vs. vs.
Takım Eylül-Aralık arası form düşüklüğü yaşadığı sırada Eurocup maçlarımı sanki başka takım oynuyor gibi 5'den aşağı attığım takım yok, çarşamba günü 5 atıyorum cumartesi derby bana 3 atıyor. Deli olmak üzereyim.
Takım toplantısı yapıyorum yok... Yenilgi sonrası agresif biçimde eleştiriyorum yok... taktik değişiyorum yok... Futbolcuların formlarını eleştiriyorum yok... Her maç galibiyet bekliyorum yok...
illa ki benden başka bu çileyi çeken vardır, tecrübeleri olan var mı? çözüm bulabilen kimler... şahsen ben 2 sezondur bulamadım.