Normal şartlarda GS ve Fatih Terim garip işler yapmazsa kazanır diyorum
Kebap gibi maçGalatasaray tek başına üst yapar mı diye düşünüyorum kazanacağından zaten eminim
![]()
Bursaspor'da moraller düşük, 120 dakikalık maçtan ötürü fiziksel durum sıkıntılı olacak. Savunma zaafları ortada, Umut Bulut muhakkak hataya zorlayacaktır.
Bizde Engin ve Ujfalusi kesin yok, Semih şüpheli bu durumda göbeğin Dany - Zan olma ihtimali var, sıkıntı. Elmander de dinlendiriliyor, Burak - Umut ikilisi olabilir ilerde. Galatasaray bir adım önde ama çok rahat maç olacağını düşünmüyorum, Bursaspor da bizim gibi geçen sezon ki kadrosunu koruyan birbirini tanıyan bir ekip. Sakatlıksız bir maç olsun, sonunda da 3 puan bizim olsun.
bursaspor savunmasi cok hata yapiyor ve agir adamlardan olusuyuor burak-umut ikilisi isi bitirceklerini dusunuyorum arenada kazaniriz.
Ömer ve İbrahim Avrupa maçındaki gibi oynarlarsa hiçbir şekilde gol yememe gibi bir olasılıkları yok. Bursaspor' un savaşan ortasahası tek sorun olarak göze çarpıyordu. Ancak son maçtan sonra oldukça yorgun olacaklardır.
Bana kalırsa Semih de oynamasın Zan - Dany ikilisini deneyelim. Sonuçta Seba Dany' e göre uzun bir oyuncu olacak ve savunması daha zor. Zan oynarsa hem havadan hem yerden etkili bir savunmamız olmuş olacaktır.
Football is simple,but Football Manager is not
Dany tek başına savaşır durur Seba'yla Zafer , Gökhan Zan savunamaz bence.
Bursaspor'un gerek moral bozukluğu gerek 120 dakikanın etkisiyle fiziksel düşüklüğü ibreyi Galatasaray'a çeviriyor ama yine de sürpriz bir sonuç çıkarsa hiç şaşırmam. Belluschi geldi mi Türkiye'ye oynama şansı var mı bu arada ?
2 2 biter .
Seba reyiz gol atamaz![]()
![]()
Belluschi hemen oynamaz malum bizim ülkemizde daha takıma alışamadı olayı varmilli maçlardan sonraki hafta oynamaya başlar...Maça gelirsek Dany'i zaten hoca BJK maçında kesmemeliydi büyük hata yapmıştı orda...Bu maç kalitesini belli edecektir güveniyorum ona...Bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum 2 takımda ofansif takım rahat gol bulurlar...
Galatasarayın 5-0 gibi net bir skorla yenmesini bekliyorum.
Galatasaray TT Arenada çok rahat kazanacaktır. Bursaspor'da moral bozukluğu ve yorgunluk var tabii, bunlar önemli etkenler.
Canım FEDA olsun sana !
Bu maç rahat oynayamasak da fark bekliyorum.Burak hat-trick yapar.
Skor tahmini olarak da biraz uçuk bir tahmin yapayım; 6-0
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu maç için bence en net tahmin iddaa ağzıyla kg var olacaktır![]()
İki takımın da savunma zaafları varken hücümda da iyi skorer oyuncuları var.
Galatasaray çok daha kaliteli bir kadroya sahip, Melo fizik olarak kendini toparladıysa maçın genelinde sürklase edeceği bir oyunla kazanır.
5-0,6-0 kazanacak diyenler geldiğine göre galibiyet zor gibi gözüküyor.
Şaka bir yana tabiki bursa yorgun geliyor,avantajlıyız bu yüzden.Ama bu kadarda kolay nasıl söyleyebiliyosunuz anlamıyorum.Her maç öncesi böyle mi olacak bu sene? işimiz var desenize.En son ne zaman yenmişiz Bursa'yı bu kadar farklı? Beşiktaş'a da fark atıyorduk di mi sahi? Daha oyunumuz oturmadı.2 maçtır iyi oynamıyoruz bu bir gerçek.Kaliteli oyuncularımız olduğu için bir şekilde gol bulduk ama yavaş yavaş takım alıştıkça daha iyi oynayacağız.
Farklı bir skor beklemiyorum ama kazanma ihtimalimiz yüksek.Umarım kazanırız.
Twente gibi bir takım bile 4-1 yenebildiyse biz hayli hayli 5-0 yeneriz. Ben hayatımda Beşiktaş maçı gibi bir maç izlemedim. Fernandes 100 metreden serbest vuruş kullanıyor. Melo bomboş pozisyonda topu kaleye yolluyor. Hakan Balta ceza sahasında rakibine al da at diyor topu. Bir tek Semih ' in golü her maç olabilecek bir gol. Ona kızmıyorum sadece.
Zaten o maça bakarsak Beşiktaş'ın bir kere organize gelip attığı gol yok. İkinci yarı üstün oynamalarına rağmen, sadece Fernandes var. Fernandes topu uzaktan vurmaya çalışıyor, Fernandes kornerde, Fernandes serbest vuruş kullanacak. Bu yani hepsi bu. Galatasaray'ın defansında hiçbir problem olduğunu düşünmüyorum. Çünkü olsaydı Beşiktaş gibi güçlü bir takım en azından bir kere olsun organize gelebilerek şansa bağlı olmayan bir gol atabilirdi.
Yani takım 3 tane gol yediğinde hemen defansta sıkıntı var işte deyip ezbere konuşmak ne kadar doğru aklım almıyor.
Ki bunlara rağmen Umut' un 22. saniyede kaçırdı pozisyon var. Hadi neyse o kaçırdığımız pozisyonları da unutalım, 3-3 e getirebilmişiz skoru İnönü deplasmanında. Yani 3 kere geriye düşmemize rağmen kaybetmedik öyle veya böyle.
Bunlar Galatasaray'ın gücünü gösterir ve istikrarını gösterir. Sadece biraz daha alışmaya ihtiyacı var takımın o kadar.
Bursaspora baktığımız zaman İbb'ye gol atamadılar ve yenildiler. Twente'yi burda 3-1 yenip, orda 4-1 yenildiler geldiler. Yani belli bir istikrarları yok ve Galatasaray maçı Türk Telekom Arena'da oynanacak. Bu yüzden ben açıkça söylüyorum ki fark bekliyorum. Zaten yorgunlar ve morallari bir hayli bozuk.
Biraz bol gollü olsun da gittiğimize değsin...
Bende Pegasustayım bu arada![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence skor olarak değil, pozisyon olarak fark atacağız.Bir çoğunu kaçırıp en fazla 2 tane atıp bursa'yı evlerine göndeririz.2-1'lik bir skor bekliyorum.
Takımda çok açık bir şekilde bitiricilik sorunu varken bana farktan söz etmeyin.
Gayet tabii derim.Sen böyle düz mantıkla futbol konuşursan olmaz bu iş.Beşiktaş'a attığımız gollere bakarsan 3 golü de rakibin hatalarından, karambole ve hakemle attığımızı göreceksin.
Tamam senin mantığınla gidelim.TT Arena'da Kasımpaşa'ya 2 gol attık, İnönü'de Beşiktaş'a 3 tane attık, tamam Kasımpaşa Beşiktaş'tan daha iyi takım.
Böyle olmuyor bu işler, maç sonunda görüşürüz.
Kendi sahamızda olmamızın verdiği avantaja iki gün önce Bursaspor'un 120 dk. oynayıp moralinin bozulmasının da verdiği avantajı eklersek rahat bir maç geçireceğimizi düşünüyorum.Forvette hangi ikiliyi görücez bakalım.
bursa avrupadan elenmenin acisini bu macta cikarir bence. twente macinda yorulmayan batallanin maci olabilir bu. kontraya da cok iyi ciktigini gordum bursanin twente maclarinda, deplasmanda pek is yapmamis olsalar da o macin havasi baskaydi. kaliteli bir takim bursaspor, twente maci yaniltici olur.
Beraberlik yahut Bursaspor'un tek farklı galibiyetiyle biter maç.Cimbom'un şansız bize pek tutmaz.
Hayır dediği mantıksızlığı ortaya koyuyorum. En fazla 2 tane atar diyemezsin bu maçta. Belli olmaz bu işler.
Tamam ben de onu demiyorum zaten, Bursa maçında hiç de gol atamayabiliriz; ama çok kesin konuştuğun için öyle bir örnek vermek zorunda kaldım. 2'den fazla nasıl atamayız arkadaş![]()
4-0 olsun bizim olsun![]()