Bu haftaki bütün maçlar içerisinde, bana göre en banko maç. Trabzonspor 3 puanı alır her türlü. Mersin, bu sene iyi değil.
Trabzonspor şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyorsa Mersin İY maçını kesinlikle kazanmalı.
Canım FEDA olsun sana !
Mustafa Yumlu ve Sapara'da sakatlandı.Takım şu ara revire dönmüş durumda.Mustafa Bamba ikilisi bozulmasaydı iyiydi.
Son 2 günde olanlardan sonra galibiyet büyük önem arz eder oldu.Sakatlar çok ama kadro yinede maç alacak seviyede.
Onur-Zeki-Celu-Bamba-Emerson-Zokora-Soner-Alanzinho-Volkan(Yasin)-Olcan-Janko 11'i iyi olur yada direk Alan'ı kesip Halil-Janko şeklinde de çıkılabilir.
Nobre'nin 14. dakikada attığı gol ile MİY maçı 0-1 önde götürüyor.
Canım FEDA olsun sana !
Soner gol atmış, durum 1 - 1.
http://s7.directupload.net/images/120930/cyfys7tj.swf
...
Puan kaybetmmeliyiz dedikya illa kaybedecez.şampiyonluktaki en önemli 2 rakibin puan kaybetmiş birisini kendi sahasında elinden kaçırmışsın puan kaybetmemen lazım ama kazanamıyorsun kendi sahanda.Şampiyonluk hayal bile etmene gerek yok.
Olcan'da Galatasaraya gider en gec sene sonu
Can sagligi diyek normalde Gs ve Fenerin kaybettigi haftalar bize kaybederdik, 1 puana sukur edecez.
En banko gördüğüm maçtı; ama yanılttılar beni.İkinci devrenin daha ilk dakikasında gol gelince; Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu'nu çözer diye düşünmüştüm, gerçekleşmedi. Rakiplerimizin de, tamamı puan kaybetti böylece. Yarın, Sivas'ı yenmek farz oldu artık.
Galatasaray puan kaybetti. Fenerbahçe: Galatasaray puan kaybetti kazanmak farz oldu. Sonuç ortada.
Galatasaray ve Fenerbahçe puan kaybetti. Trabzonspor: Galatasaray ve Fenerbahçe puan kaybetti kazanmak farz oldu. Sonuç ortada.
3 büyük puan kaybetti. Beşiktaş için kazanmak farz oldu. Bakalım sonuç ne olacak
Trabzonspor'un kazanmasını bekliyordum bu hafta, başaramamışlar. Puan kaybettiğimiz haftada iyi oldu bu tabi![]()
Beşiktaş'ın haftası olacak![]()
Trabzonspor'un isteği dışında zor alır GalatasarayBonservisini de verseler (Burak'ta yaşandığı gibi özel serbest kalma maddesi olmadığı sürece) satmaz Trabzonspor. Gerçekten dışarıdan bakıldığında garip görünüyor ama abartmamak lazım. Galatasaray'ın Trabzonspor'dan aldığı oyuncular hep sözleşme yenilemeyen oyuncular (Engin hariç- kadro dışı bırakılmış, gözden çıkarılmıştı.)
Şenol Güneş kadro konusunda büyük sıkıntı yaşıyor yine, sakatlıklar üst üste geliyor, tam kadroyu oturttum derken bir bakıyor yine bozulmuş düzen. Ama daha önce de yaşadı bu tür durumları, yine bir şekilde aşacaktır.
Oyuncuların formları çok düşüktü, ayakta zor duruyorlardı resmen. Gol sıkıntısı da çekiyor ayrıca Trabzonspor.
Canım FEDA olsun sana !
Ah Nurullah hoca Nduka yı 60 ta alsan ne olurdu 36 yaşındaki Murat Erdoğan koşamıyor bile sadece 2 şutu var başka bişeyi yok.