Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • AEL Limassol kazanır

4 13.33%
  • Berabere biter

5 16.67%
  • Fenerbahçe kazanır

21 70.00%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: AEL Limassol - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default AEL Limassol - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Başarılar !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kazanacağımızı düşündüğüm bir maç. Limassol'dan çok daha iyi bir takımız ve bunu sahada yansıtabilecek futbolcularımız var. Fazla zorlanmadan alınmış bir galibiyet bekliyorum. Alacağımız galibiyet ile gruptaki ilk 2 sırayı büyük ölçüde garantileriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İç sahadaki maç rahat geçer de bu maçın hiç rahat geçeceğini sanmıyorum. Zorlu bir karşılaşma olacak Fenerbahçe adına. Tahminim beraberlik umarım temsilcimiz 3 puana uzanan taraf olur. Fenerbahçe AEL ile yapacağı maçlardan 6 puan çıkartabilirse lider çıkar diye düşünüyorum gruptan. Marsilya'da yavaş yavaş düşüşte.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Deplasmandan kesinlikle puan ya da puanlarla dönmeliyiz. Bunun için kadromuz yeterli. Özellikle erken bulacağımız gol bizi farka götürebilir.
    Eksik listesine bakmadım ama sanırım Meireles kadroda bulunamayacakmış. Hatalıysam, düzeltin lütfen.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ülke puanı mutlak kazanamamız lazım..Tehlike canları calmaya başladı avrupa için..Fenerbahce bu macı kazanırsa ülke puanı biraz rahatlar ..Futola gelicek olursak..Umarım kazanırıız...Bu takım resmen kapalı kutu..Nasıl oynadıklarını bilmiyorum..Umarım skoru erken bulup geri çekilmeyiz..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Yeter artık bu takıma da yenilmeyelim.Ezip geçmemiz gereken bir takım yahu.

Bu kıbrıs rk takımlarını hafife almak gibi bir hataya düşmeyiz umarım. Ayrıca Fener belki de o deplasmandan cıkabilecek tek türk takımı çünkü yıllardır seyirciden atmosferden etkilenmeden oynayan tek takımımız bence. Kalite kefesine koydugumuz zaman tabi bu adamlardan kat kat yukarıdayız ama futbol değişik bir oyun. O ülkenin takımları kendi sahalarında avrupanın devlerine kafa tutuyorlar zar zar puan veriyorlar. Fenerbahce en iyi yaptığı şeyi, soğukkanlılıgı maca yansıtmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Karşılaşmada Türkiye ve KKTC bayraklarını açmayacağına dair sözleşme imzalamış sanırım Fenerbahçe taraftarları bu doğru mu ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Karşılaşmada Türkiye ve KKTC bayraklarını açmayacağına dair sözleşme imzalamış sanırım Fenerbahçe taraftarları bu doğru mu ?
    Dogru .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007

Saçmalığa bak ya bir de bize milliyetçi derler. Bayrak açtırmamak için anlaşma yapmak nedir, dünyanın neresinde var bu olay?

Bir Türk oyuncunun formasının altına KKTC baskılı giymesini ve gol atınca formasını çıkarıp altındaki KKTC bayrağı göstermesini isterim ama olur mu bilmem

Başarılar Fenerbahçe, zaten kazanırız rakip bizden bayağı düşük seviyede. Kapanırlar belki ama kapansalar da Fenerbahçe'de yetenekli ayaklar var kilidi açabilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Doğru.
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=31339

Böyle ufak işlerle haklılığı aramak yolu büyük devletlere, kurumlara, kulüplere ve kişilere yakışmıyor. Haklılık gösterişle değil uluslararası alandaki hakkaniyetle elde edilir, bunun yolunu aramamız lazım. Formula 1'i düzenlediğimiz ilk sene, M.Ali Talat'a ödül verdirdik, psikolojik bir hareketti ama kazancı (!) 5 milyon $ ceza ve bazı yaptırımlar oldu. Bizim bu işleri çözmek için daha kalıcı ve etkili çözümler bulmamız gerekiyor. Orda bayrak açsan ne açmasan ne ? Elland Road'ta da Türk Bayrağı açtırmıyolardı ama Galatasaray o bayrağı o kupaya süsledi. Sözün geçmesi için önce her alanda başarılı olmanın yolunu bulmak ve bu başarıyı elde etmek gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maça gelecek olursak.

Haftalık antrenmanda günlerin çoğunu pas antrenmanlarıyla " 5'e2 , Kısa Pas, Kombinasyon vs " ile geçirmemize rağmen hala topla oynama yüzdemizin büyük bir bölümü kendi sahamızdan çıkamadığımız veya hazırlık paslarıyla geçen evreden oluşuyor.

Bizim beklediğimiz oyun bu olacakken ;

Ne yazık ki böyle oynuyoruz

2. Pas tarzı oyunla oynadığınızda, top yapabilen oyuncularla belki sorun yaşamazsınız ama bu maç için Bekir, Egemen, Selçuk Hasan Ali gibi oyuncuları düşünecek olursak büyük sorun. Çünkü bizi orada sadece bir maç beklemiyor. Ağır bir atmosfer, aşırı baskı ve taraftarın gazıyla gelen bir tempo rakibin üzerimize daha çok gelmesine ve baskı ortamının oluşmasına neden olacaktır.

Biz 2. Pas tarzı oyunla oynadığımız sürece sıkıntıda oluruz. Çünkü geride ve stoper önünde oynayan oyuncularımız baskı yediği zaman hata yapmaya müsait oyuncular. Bunu defalarca gördük.

Rakip nasıl oynar, nasıl çıkar, atmosfer nasıl olur bunlar sadece tahmin, en azından bizim ne oynadığımızı biliyoruz bu nedenle Avrupa'da kolay maç yok, hatanın telafisi de yok bunu bilmek gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

300 bilet almış bir kktc taraftar derneği bileti dağıtırken böyle bir anlaşma imzatlamış.
    Diğer grubun böyle bir olayı yok 600 bilet diğer grupta.
    Büyük olaylar yaşanabilir tabi özellikle kktc bayrağında ama ne olursa olsun o bayrağın orada olması lazım.
    Türkiyeden seyirci götüremiyor olmamız büyük dezavantaj..

Maça gelirsek ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç puan kaybı hem ülke futbolu adına hem de harcanan paralara, Fenerbahçe taraftarına ayıptır.Hoş Fenerbahçe taraftarı artık beraberliğe sevinir hale geldi ama bu maç ne eksik dinler ne mazaret.
    Arada büyük kalite farkı imkan farkı var.Doğru futbol oynayan bizim ayarımızdaki her takım yedekleriyle bile Limasol'u yenmeli.

Bu maçta gol atabileceğimizi bile düşünmüyorum. Ha atarız ama şansa. Pozisyon zenginliği yaratabilecek kilit oyuncumuz yok. Meireles ve Mehmet Topuz nokta pasçılar değil... Ve sanırım ikiside bu maçta yoklar. Ayrıca ne Baroni ne Mehmet Topuz, ne Meireles ne Mehmet Topal... Bir Alex değil... 3 yıldır takımın başında olan bir hoca var ama hala oturmuş bir sistemimiz yok ve kendi takımımıza güvenemiyoruz. AEL'den değil FB'den korkuyorum açıkçası. Bu maçta işimiz çok zor, bir de Rumlar ile aramızın kötü olduğunu düşünürsek... Ben beraberlik bekliyorum... İşimiz çok zor, umarım şanslı oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük rezillik bayrakların stada sokulmaması, buna kim karışabilir ki ? Birileri bu olaya el atmalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Fenerbahçe kazanır, turu cebine koyar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kolay maç olmayacak. Beraberliğin kötü bir skor olmayacağını düşünüyorum. F.Bahçe, baskıyı kaldırıp kendi işine bakarsa kazanabilir de. Sakatlardan hiç değilse 1-2'si iyileşirse F.Bahçe'nin şansı artar.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu maçta Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağının açılmasını kimse engelleyemez. O bayrak açılacak, açılmalı. Yaptırımı ne olursa olsun. Yıllardır bizim maçlarımızda tamamen siyasi ve tahrik amaçlı Ermenistan, GKRY, İsrail, Kürdistan bayrakları açılmasına ses çıkarılmıyorsa, buna da çıkarılmamalı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rakibin teknik direktörünün görevine son verilmiş galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aykut Kocaman 3 senedir takımın başında evet ama birinci gelen şampiyonluktan sonra geçen sezon sadece geçsin de nasıl geçerse geçsin sezonuydu,bu sene yeniden bir yapılanma olduğu için,bu takım 3 senelik değil daha bir kaç aylık takım gibi duruyor. Şartlar bunu gerektirdi ve böyle oldu.

Rakibe gelecek olursak bizden iyi olmadıkları kesin ama biz de iyi oynamıyoruz maalesef ve şimdi mehmet topal iyileşmiş,bu iyi bir şey gibi görünsede sahada mehmet topal,selçuk,baroni üçlüsünü aynı anda görmekten korkuyorum ben. Aykut Hoca bu hatayı yapmayı çok seviyor çünkü.Umarım bunu yapmaz.Caner'in de bu maçta olmasa bile yakın zamanda biraz kenara çekilmesi gerekiyor.

Umarım futbolun çok oynanmayacağı ve konuşulmayacağı bu maçta her ne şekilde olursa olsun kazanırız.Gruptan zaten çıkarız ama Güney Kıbrıs temsilcilerinin bizi ülke puanında geçme ihtimalleri ve tarihin verdiği gerginlik sebebiyle kazanmamız gerekiyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Uefa yuksek risk kategorisindeki bu maça elindeki en dandik hakemlerden biri olan Alexandru Dan Tudor u vermiş. işte risk budur

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

NTV SPOR SON DAKİKA: Teknik direktör Pampos Christodoulo'nun görevine son verildi.

Büyük bir ihtimalle maça teknik direktörsüz çıkacaklarmış.

Nesil
    2006

Limassol'un teknik drektörsüz olması onlarının ne kadar maç için konstre olabileceklerini bize şimdiden gösterdi. Tek etkili savunması taraftarı olacak; ama sol bir örgüt olmaları ve diğer G.Kıbrıs ekiplerine benzememesi yüzünden, Fenerbahçe'nin farklı kazanabileceği bir ekip.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bayrak Krizi baya büyüdü.. Telegol'de acayip şeyler oldu fakat bugunkü haberlere bakıldığından durum öyle abartıldığı gibi değilmiş..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Bayrak Krizi baya büyüdü.. Telegol'de acayip şeyler oldu fakat bugunkü haberlere bakıldığından durum öyle abartıldığı gibi değilmiş..
    Biz kendimiz büyütüyoruz. Ben UEFA'nın ya da FIFA'nın herhangi bir organizasyonda "stada bayrak getirmeyin" diyeceğini sanmıyorum. İzliyoruz, herhangi bir maçta maçla alakasız ülkelerin bayrakları açılıyor fazlaca. Yanılmıyorsam Ermenistan'la oynanan milli maçta da Azerbaycan bayrağı olay olmuştu. O gün de ben bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bizim aman bir sorun olmasın diyen işgüzar yöneticilerimiz, olay büyütmeyi çok seven medyamız sağolsun.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Biz kendimiz büyütüyoruz. Ben UEFA'nın ya da FIFA'nın herhangi bir organizasyonda "stada bayrak getirmeyin" diyeceğini sanmıyorum. İzliyoruz, herhangi bir maçta maçla alakasız ülkelerin bayrakları açılıyor fazlaca. Yanılmıyorsam Ermenistan'la oynanan milli maçta da Azerbaycan bayrağı olay olmuştu. O gün de ben bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bizim aman bir sorun olmasın diyen işgüzar yöneticilerimiz, olay büyütmeyi çok seven medyamız sağolsun.
    Telegol'de iki akşam boyunca Kıbrıslı dernek yöneticilerini neredeyse sorguladılar. Aslında mevzu basit adamlar orda yaşıyor olayları en aza indirmek için çaba gösteriyorlar. Burada maçı Tv başından izleyecek olanlar ahkam kesiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fenerbahçe'nin şanssızlığı rakibin teknik direktör değişikliği yapması. Daha önce rakip izlendi, ona göre hazırlanıldı. Şimdi oyun sistemleri değişecek muhtemelen. Nasıl oynayacaklarını bilmeden sahaya çıkacak Fenerbahçe. Ayrıca teknik direktör değişikliği sonrası ilk maçlarında iyi oynar takımlar genelde. Ama genede rahat kazanacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin. Rakip Gladbach'tan daha zayıf bir takım sonuçta.

Fenerbahçe'nin şansı ise saha zemininin güzel olması. Fenerbahçe rakibinden daha iyi bir kadroya sahip olduğu için bu önemli bir avantaj.

Bir diğer konu basın toplantısında Aykut Kocaman rakibin savunmasının sağlamlığına dikkat çekti. Ben ilk başta 5-1 yenildikleri Marsilya maçını hatırlayarak ne diyor dedim ama diğer skorlarına da bakınca pekte haksız olmadığını gördüm (hazırlık maçında da kendi sahalarında Vitesse'ye 9-0 yenilmeleri saymazsak):

Avrupa:
    8 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi
    Attıkları gol sayısı: 8 Yedikleri gol sayısı: 8 (5'i Marsilya maçında ve 8 maçın 5'inde gol yememişler)

Linfield 0-0 (dep) / 3-0
    Partizan 1-0 (dep) / 1-0
    Anderlecht 2-1 / 0-2 (dep)
    Gladbach 0-0
    Marsilya 1-5 (dep)

Lig:
    6 maçta 3 Galibiyet 3 beraberlik
    Attıkları gol sayısı: 9 Yedikleri gol sayısı: 4 (hiç bir maçta 1'den fazla gol yememişler)

Doxa (dep): 3-1
    Alki: 3-1
    Apollon (dep): 0-0
    Omonia: 1-1
    Olympiacos (dep): 0-0
    Salamis: 2-1

Başarılar...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Handikap 0 olur bu maç. Fenerbahçe bir farkla kazanır, turu cebe koyar..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bayrak konusu ozellikle guney kibrista hassas bir konu. kiskirtma olur cok bariz. ortami germenin ne KKTC ye ne de bize yarari olmaz. bu konudan prim yapan bazi gereksiz medya grubunun ahlaksizligina da bir yenisi eklenmis oldu.

arkadasa katiliyorum, tek farkli galibiyet cikabilir mactan. beraberlik de olabilir, zor gol yiyen bir takim limassol. umarim yenilmeyiz. ufak da bir ihtimal olsa futbol bu, her sonuc var.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Stada bayrak getirmeyin denmemiş. Bayrak getirilmemesi tavsiye edilmiş Fenerbahçe'ye. Bir zorunluluk yok ama KKTC ve Yunanistan bayrakları tamamen yasak.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri