Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

2 33.33%
  • Berabere biter

1 16.67%
  • Akhisar Bld. kazanır

3 50.00%
1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Sivasspor - Akhisar Bld. | STSL 9. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Sivasspor - Akhisar Bld. | STSL 9. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Akhisar son haftalarda cok poziyon giriyor ama tek sorun biteremiyor bir türlü...Ben biraz duygusal takılıp akhisar kazancağını söylebilirim..Tabi yakaladıklarını atarlarsa..
    Last edited by petrol_fb12 : 26.Ekim.2012 at 14:36

Sivasspor'un hücum hattıyla başa çıkmak zor, Akhisar ne kadar direnebilir bilmiyorum ama puanlar ev sahibi ekibe gider. İlk golün ne zaman geleceğine bağlı olarak büyük farklı bir skor bile çıkabilir karşılaşmadan.

Uuuu Akhisar patlattı sürprizi, 2-1 yendi Sivasspor'u. Maçın sadece sonuna eklenen kısmına baktım, Galatasaray maçını izledim. Son bölümde pas istatistiğini gösterdi ekranda 220'ye 150 küsür üstünlüğü vardı Akhisar'ın. 6 şutun 4'ü kaleyi tutmuş 2 gol atmışlar Sivasspor'un 20+ şutuna karşılık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sivasspor fazla beceriksizdi maçta, Akhisar'ı tebrik ederim haftanın sürprizi gerçekten.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ligin ne kadar dengesiz ilerlediğini gösteren maçlardan biri. 100 kişiden 1 kişi Akhisar kazanır 99'u Sivas kazanır derdi bu maça. Ligde bir hafta diğer haftayı tutmuyor. Takımlar istikrarsız sonuçlar almaya devam ediyor.

Nesil
    2006

Akhisar çok önemli bir deplasman zaferi aldı, ligde kalmak adına ve üst üste gelen kötü sonuçlardan sonra çok iyi moral oldu.

Sivasspor ise, Avrupa hedeflerken büyük bir rakip aldı. En önemli rakiplerinden Es Es'in ve Kasımpaşa'nın puan kaybından sonra.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu sonucu gördükten sonra, tahmin yarışmasında ne sonuç alırsam alayım kendime kızmayacağım artık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Macı izlemedim 2 haftadır cok poziyona giren ve atamayan akhisar sonunda galip geldi ! Helal olsun!

Mesaj Yetkileri